Atelier op het strand

Heb jij het gevoel dat er een nieuwe Van Gogh, Karel Appel of Herman Brood in je schuilt? Dat je prima in staat bent om al je emoties op het witte doek over te brengen? Maar heb je net dat zetje - en een inspirerende omgeving - nodig om je talent te laten zien? Dan wordt het tijd voor een bezoekje aan Atelier Schier op het prachtige eiland Schiermonnikoog.

In een oude stadsbus - die staat geparkeerd op het strand bij Paal 3 - kun je terecht voor tal van artistieke workshops. Kunstenares Gerda Meerdink organiseert al meer dan 25 jaar - van het voorjaar tot het najaar - creatieve activiteiten, waarbij de natuur van Schiermonnikoog centraal staat. De bus vormt een inloopatelier voor jong en oud die van schilderen houdt. 

Op het programma van Atelier Schier staan ook aantal vaste workshops:

  • Juttersgeluk: met gejut materiaal maak je iets bijzonders
  • Zandkastelen bouwen: daar ben je nooit te oud voor!
  • Blij met mijn schilderij: spontaan een schilderij maken op locatie
  • Mandala tekenen in de natuur, vanuit een prachtige tekenplek
  • Stiltewandelingen en/of wolkenmeditaties
  • Intuïtief schilderen naar aanleiding van een verhaal of gedicht

 

Het overzicht van alle activiteiten en prijzen staat op de website van Atelier Schier. Schoolgroepen, personeelsuitjes en andere groepen zijn welkom voor een aangepast programma.

Dus heb jij een huisje gehuurd op Schiermonnikoog via Fijn op Vakantie? Combineer je verblijf dan met een artistieke workshop bij Atelier Schier en ontdek de kunstenaar in jezelf! 

 

De zekerheid van: