Aanbieding luxe woning in de herfstvakantie

Door Peter op dinsdag 23 september 2014.
Categorieën:Vakantiehuizen

De herfstvakantie in de duinen is de mooiste tijd van het jaar. De natuur kleurt langzaam van groen naar dieprood en prachtig bruin. Het is heerlijk om na een lange wandeling door het bos of over het strand een warme kop chocomel te halen. En wat ons betreft verblijf je deze herfstvakantie in een luxe vakantiehuis op vakantiepark Buiten Bergen of park de Schoorlse Duinen. Deze parken liggen op een prachtige plek, aan de rand van het natuurpark De Schoorlse Duinen. De luxe vrijstaande huizen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 of 5 personen.

Herfstvakantie aanbieding (van 10-24 oktober)

Vakantiepark Buiten Bergen
Mooi ingericht terrein met 72 sfeervolle buitenhuizen voor 4 of 5 personen op ruime kavels, in harmonie met de omgeving. Het interieur is een combinatie van natuurlijke materialen en moderne vormgeving.
Aanbieding: week van € 725 voor € 580 | midweek van € 575 voor € 460 | lang weekend van € 495 voor € 396

Vakantiepark Schoorlse Duinen
Ruim opgezet park aan de rand van natuurgebied De Schoorlse Duinen. Hier staan 47 luxe vakantiehuizen, zo gepositioneerd dat je veel privacy hebt.
Aanbieding: week van € 730 voor € 621 | midweek van € 595 voor € 506 | lang weekend van € 495 voor € 421

En vraag jij je af wat je allemaal kunt doen in de herfstvakantie in de buurt van Schoorl? 
Lees onze tips voor een uitje in de herfstvakantie.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Wordt het morgen strandweer?

Door Silke op vrijdag 6 mei 2016.
Categorieën:KustNatuurStrand

Heb je genoten van een lekkere lange dag aan het strand vanuit je vakantiehuis aan de Nederlandse kust? Ben je benieuwd of je morgen ook weer je matje in het zand kunt uitrollen?

Dan kun je natuurlijk op je smartphone kijken om het weer op te vragen. Maar je kunt ook naar de natuur om je heen kijken om het komende weer te voorspellen. Wij geven je een paar handige manieren om zonder krant, internet, radio of tv het weer voor morgen te voorspellen!

Lees verder >

Het strand van Scheveningen

Door Silke op zondag 25 oktober 2015.

Scheveningen heeft een prachtige uitstraling. De boulevard en het strand van deze historische badplaats is breed en voert langs de belangrijkste toeristische trekpleisters van Scheveningen: de Pier, Het Kurhaus Hotel, Sea life zee aquarium, het museum Beelden aan Zee en de vuurtoren. Geen enkele Nederlandse badplaats heeft zoveel bezienswaardigheden als Scheveningen. Een groot deel daarvan is overdekt, dus ook op een wat minder zonnige dag is Scheveningen de ideale badplaats voor een dagje uit.

Lees verder >

Waarom ligt er soms schuim op het strand?

Door Peter op woensdag 13 mei 2015.
Categorieën:Natuur

Als je wel eens een vakantiehuis aan de kust hebt gehuurd heb je het vast wel een keer gezien: schuim op het strand.
In het najaar en de winter lijkt het – vooral na een stevige storm – soms wel of de zee het strand een flinke wasbeurt heeft gegeven. Helder wit schuim bedekt grote delen van de vloedlijn en ook op de golven zijn woeste schuimkoppen te zien. Dat schuim komt niet uit een pak wasmiddel!

Lees verder >