Aanbieding luxe woning in de herfstvakantie

Door Peter op dinsdag 23 september 2014.
Categorieën:Vakantiehuizen

De herfstvakantie in de duinen is de mooiste tijd van het jaar. De natuur kleurt langzaam van groen naar dieprood en prachtig bruin. Het is heerlijk om na een lange wandeling door het bos of over het strand een warme kop chocomel te halen. En wat ons betreft verblijf je deze herfstvakantie in een luxe vakantiehuis op vakantiepark Buiten Bergen of park de Schoorlse Duinen. Deze parken liggen op een prachtige plek, aan de rand van het natuurpark De Schoorlse Duinen. De luxe vrijstaande huizen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 of 5 personen.

Herfstvakantie aanbieding (van 10-24 oktober)

Vakantiepark Buiten Bergen
Mooi ingericht terrein met 72 sfeervolle buitenhuizen voor 4 of 5 personen op ruime kavels, in harmonie met de omgeving. Het interieur is een combinatie van natuurlijke materialen en moderne vormgeving.
Aanbieding: week van € 725 voor € 580 | midweek van € 575 voor € 460 | lang weekend van € 495 voor € 396

Vakantiepark Schoorlse Duinen
Ruim opgezet park aan de rand van natuurgebied De Schoorlse Duinen. Hier staan 47 luxe vakantiehuizen, zo gepositioneerd dat je veel privacy hebt.
Aanbieding: week van € 730 voor € 621 | midweek van € 595 voor € 506 | lang weekend van € 495 voor € 421

En vraag jij je af wat je allemaal kunt doen in de herfstvakantie in de buurt van Schoorl? 
Lees onze tips voor een uitje in de herfstvakantie.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Golfbrekers in zee

Door Silke op maandag 15 februari 2016.
Categorieën:KustNatuurStrand

Als je weleens een wandeling over een Zeeuws strand hebt gemaakt heb je ze ongetwijfeld gezien: de kenmerkende golfbrekers die bijna op alle Zeeuwse stranden staan. De Zeeuwse golfbrekers worden ook wel paalhoofden genoemd en zijn houten palen op een dam van stenen en basaltblokken. Afhankelijk van het getij (eb of vloed) staan de palen geheel of gedeeltelijk onder water.

Lees verder >

Oudste dijk van Nederland

Door Peter op donderdag 19 juni 2014.

De rode draad in de Nederlandse geschiedenis is de strijd tegen het water. Ongeveer de helft van Nederland ligt onder het niveau van de zeespiegel. Als de duinen en dijken ons niet zouden beschermen zouden grote delen van het lage West Nederland overstromen. De oudste dijk van Nederland verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Deze Westfriese Omringdijk is gebouwd tussen 1248 en 1596 en is maar liefst 126 kilometer lang.

Lees verder >

Doutzen op het strand

Door Silke op zaterdag 31 december 2016.

Doutzen Kroes is in 1985 geboren in Friesland en waarschijnlijk het bekendste Nederlandse fotomodel. Zij brak internationaal door als model in de Victoria’s Secret show. In de jaren daarna liep zij modeshows voor onder grote modemerken zoals Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en Viktor & Rolf.

Lees verder >