Alleen op vakantie naar de kust

Door Silke op dinsdag 8 augustus 2017.
Categorieën:KustLeuke uitjes

Heeft u plannen om alleen op vakantie naar de kust te gaan? Twijfelt u nog een beetje of dat wel een goed plan is? Niet nodig! Alleen reizen blijkt allerlei voordelen te hebben die u pas ontdekt als u het doet. De Nederlandse kust en Waddeneilanden zijn misschien wel de ultieme bestemming voor een vakantie in je eentje! Hieronder leggen we uit waarom.

1. Alleen reizen betekent vrijheid
Als u alleen op vakantie gaat bepaalt u helemaal zelf uw planning. Geen zin om vroeg op te staan? Dan slaapt u toch lekker uit? De hele dag musea bezoeken. U bepaalt hoe uw vakantiedagen eruitzien. Geen zorgen of iedereen het naar de zin heeft, u hoeft alleen maar te zorgen dat u een fijne vakantiedag heeft.

2. Nieuwe vrienden maken
Tijdens een vakantie in uw eentje is de kans groot dat u snel contact maakt met andere vakantiegangers. U staat waarschijnlijk meer open voor een praatje in een restaurant of op een terras en ook de plaatselijke bevolking zal makkelijker een gesprek met u aanknopen als u alleen reist.

3. Bouwen aan zelfvertrouwen
Heeft u behoefte aan een ‘boost’ van uw zelfvertrouwen? Ga dan eens lekker een paar dagen alleen op vakantie. Het feit dat u op een vreemde plek alle zaken zelf moet regelen geeft een heerlijk voldaan gevoel. U zelfvertrouwen groeit tijdens uw vakantie!

Alleen naar een vakantiehuis aan de Noordzee

Als u alleen op vakantie gaat, is het huren van een vakantiehuis aan de kust een uitstekend idee. Als u een dagje lekker wilt lezen heeft u in een vakantiehuis een complete woonkamer met comfortabele zithoek tot uw beschikking. Lekker een maaltijd voor uzelf koken? In een huisje heeft u altijd een complete keuken. En wat dacht u van uw eigen tuin of terras met lekker ligstoelen?  Bovendien hoeft u in een vakantiehuis geen rekening te houden met het tijdstip waarop het ontbijt, lunch of diner wordt geserveerd. Dat bepaalt u lekker zelf.

Bij Fijn op Vakantie verhuren we een groot aantal kleine vakantiehuizen. Deze zijn ideaal als u alleen op vakantie naar de kust wilt en nog betaalbaar ook! Kijk hier voor een overzicht.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Zelf oesters rapen in Zeeland

Door Marielle op dinsdag 14 november 2017.

Liefhebbers van oesters houden van Zeeland. In de meest zonnige kustprovincie van Nederland worden oesters in veel restaurants geserveerd en … kunt u ze ook zelf rapen! Als u een vakantiehuis in Zeeland heeft gehuurd moet u zeker eens een paar oesters gaan verzamelen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Lees verder >

Meer verhuren aan de kust

Door Silke op vrijdag 31 maart 2017.

Bent u de trotse eigenaar van een (vakantie-)huis aan de Nederlandse kust? Heeft u plannen om uw appartement, bungalow of villa voor korte of langere tijd te gaan verhuren aan vakantiegangers? Fijn op Vakantie helpt u graag bij het vindbaar en boekbaar maken van uw huis op het internet. Maar ook als eigenaar kunt u een aantal zaken ondernemen om de kans op een succesvolle verhuur te vergroten.

Wij zetten drie tips voor meer verhuur waar u direct mee aan de gang kunt, op een rij:

Lees verder >

Tallships in Den Helder

Door Silke op vrijdag 12 mei 2017.

SAIL Den Helder is dit jaar het grootste evenement van Noord-Holland. Sinds 1993 brengen iedere vier jaar de grootste zeilschepen ter wereld een bezoek aan de haven van Den Helder. Dit jaar komen maar liefst 30 zogenaamde Tallships naar de marinestad in de kop van Noord-Holland. Van 22 tot en met 25 juni kunnen de schepen worden bezichtigd en bestaat de mogelijkheid voor bedrijven en organisaties om een schip voor korte tijd af te huren om relaties uit te nodigen.

Lees verder >