Alleen op vakantie naar de kust

Door Silke op dinsdag 8 augustus 2017.
Categorieën:KustLeuke uitjes

Heeft u plannen om alleen op vakantie naar de kust te gaan? Twijfelt u nog een beetje of dat wel een goed plan is? Niet nodig! Alleen reizen blijkt allerlei voordelen te hebben die u pas ontdekt als u het doet. De Nederlandse kust en Waddeneilanden zijn misschien wel de ultieme bestemming voor een vakantie in je eentje! Hieronder leggen we uit waarom.

1. Alleen reizen betekent vrijheid
Als u alleen op vakantie gaat bepaalt u helemaal zelf uw planning. Geen zin om vroeg op te staan? Dan slaapt u toch lekker uit? De hele dag musea bezoeken. U bepaalt hoe uw vakantiedagen eruitzien. Geen zorgen of iedereen het naar de zin heeft, u hoeft alleen maar te zorgen dat u een fijne vakantiedag heeft.

2. Nieuwe vrienden maken
Tijdens een vakantie in uw eentje is de kans groot dat u snel contact maakt met andere vakantiegangers. U staat waarschijnlijk meer open voor een praatje in een restaurant of op een terras en ook de plaatselijke bevolking zal makkelijker een gesprek met u aanknopen als u alleen reist.

3. Bouwen aan zelfvertrouwen
Heeft u behoefte aan een ‘boost’ van uw zelfvertrouwen? Ga dan eens lekker een paar dagen alleen op vakantie. Het feit dat u op een vreemde plek alle zaken zelf moet regelen geeft een heerlijk voldaan gevoel. U zelfvertrouwen groeit tijdens uw vakantie!

Alleen naar een vakantiehuis aan de Noordzee

Als u alleen op vakantie gaat, is het huren van een vakantiehuis aan de kust een uitstekend idee. Als u een dagje lekker wilt lezen heeft u in een vakantiehuis een complete woonkamer met comfortabele zithoek tot uw beschikking. Lekker een maaltijd voor uzelf koken? In een huisje heeft u altijd een complete keuken. En wat dacht u van uw eigen tuin of terras met lekker ligstoelen?  Bovendien hoeft u in een vakantiehuis geen rekening te houden met het tijdstip waarop het ontbijt, lunch of diner wordt geserveerd. Dat bepaalt u lekker zelf.

Bij Fijn op Vakantie verhuren we een groot aantal kleine vakantiehuizen. Deze zijn ideaal als u alleen op vakantie naar de kust wilt en nog betaalbaar ook! Kijk hier voor een overzicht.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Villa aan de kust met binnenzwembad

Door Silke op zondag 7 februari 2016.

Wilt u op vakantie in een luxe villa aan de Nederlandse kust? Zoekt u een huis dat geschikt is voor 12 personen? Wilt u luxe, rust en ruimte? Wilt u genieten van een eigen binnenzwembad, wellness en zelfs een thuisbioscoop?

Zoek niet verder want wij hebben zo’n vakantiehuis voor u gevonden: Landgoed Odessa

Lees verder >

Warm blijven tijdens een strandwandeling

Door Silke op vrijdag 18 november 2016.
Categorieën:ActiefKustStrand

Kunt u zich er ook zo op verheugen? Gezellig deze winter in een vakantiehuis aan de Nederlandse kust. Genieten van lange wandelingen over het winterse strand. Het gevoel van alleen op de wereld zijn met alleen het geluid van de golven en de meeuwen. Maar hoe zorgt u dat u warm blijft in de winter op het strand?

Lees verder >

'Fruits de mer' in Nederland

Door Silke op maandag 8 augustus 2016.

Ben jij ook zo’n liefhebber van schaal- en schelpdieren? Zeevruchten (in het Frans ‘’Fruits de mer’’) gelden in veel Zuid Europese landen als een ware lekkernij. Garnalen, scampi, kaviaar, sint-jakobsschelpen en kreeft worden in gerechten verwerkt of samen met oesters en mosselen op een plateau met ijs opgediend.

Lees verder >