Beoordelingen van mijn vakantiehuis

Door Petra op maandag 31 augustus 2015.

Voordat u een product of dienst koopt is de kans groot dat u van anderen wilt weten of u een goede keuze maakt. Dat principe is al eeuwen oud. Vroeger vroeg je je buren, vrienden of familie naar hun ervaring. Tegenwoordig zoeken consumenten naar reviews op het internet. 

In de reiswereld is het verspreiden van online beoordelingen de laatste jaren enorm gegroeid. Op sites als Zoover.nl, Tripadvisor en Booking.com zijn tienduizenden beoordelingen van hotels, bungalowparken, campings, vakantiehuizen en bestemmingen te vinden.

Ook bij Fijn op Vakantie verzamelen we al een aantal jaar beoordelingen van al onze huurders. We weten dat onze klanten veel waarde hechten aan wat eerdere huurders over een vakantiehuis uit ons programma hebben geschreven. 

Hoe werkt het verzamelen van beoordelingen

Enkele dagen na afloop van het verblijf in een huis uit ons programma vragen we de huurder om een oordeel te geven over:

De klantvriendelijkheid van de ontvangst
De algemene indruk van het huis 
De algemene indruk van de locatie
De kwaliteit van de schoonmaak
De prijs/kwaliteitverhouding 
De mate van kindvriendelijkheid
De kwaliteit van de Wifi verbinding in en rond het huis

Ook vragen we onze gasten specifiek om een positieve en een negatieve ervaring in en rond het gehuurde huis te beschrijven. Op deze manier verzamelen we complete en geloofwaardige informatie van degenen die het beste oordeel kunnen geven: uw huurders. Door het verzamelen van beoordelingen zorgen we ervoor dat u samen met ons de kwaliteit van uw vakantiehuis steeds verder kunt verbeteren!

Ook negatieve beoordelingen mogen naar voren komen

In de gemiddelde marketingtekst komen vooral de pluspunten van een dienst of product naar voren. Logisch natuurlijk, maar bij het maken van een keuze wil een consument ook weten wat anderen als nadelig hebben ervaren. Ook bij het kiezen van een vakantie. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat de aanwezigheid van slechte reviews tussen de goede reviews een positief effect op de conversie hebben. Goede reviews alleen geven namelijk een te eenzijdig beeld. Dit leidt tot wantrouwen bij de consument. Negatieve reviews zijn dus van toegevoegde waarde. We proberen wel zoveel mogelijk te reageren op negatieve reviews. Zo kan het voorkomen dat een gast heeft ervaren dat de keukenmessen bot zijn. Als de verhuurder aangeeft dat hij de messen heeft vervangen, melden we dit graag onder de reactie van de gast!  

Valse beoordelingen

‘’Sockpuppeting’’ (tegen een handpop praten) is de term voor het plaatsen van reviews binnen de eigen website. Een aantal bedrijven is hiermee begonnen omdat ze zien dat veel beoordelingen een goede invloed hebben op de conversie. Erg flauw wat ons betreft en voor de gemiddelde klant snel te doorzien. We doen hier bij Fijn op Vakantie niet aan mee! 

Fijn op Vakantie zorgt voor meer boekingen

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van mooie vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We hebben 3 pakketten waaruit u kunt kiezen om uw huis via onze site te promoten. U bepaalt daarmee zelf waar u ons voor wilt inschakelen en met gemiddeld 30 boekingsaanvragen per huis weet u zeker dat de kans op een goede verhuur via onze site heel groot is! 

Hebt u vragen of wilt u direct meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 900 1555 of stuur een email aan info@fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Beste middel tegen hooikoorts

Door Silke op zaterdag 14 mei 2016.
Categorieën:KustStrand

Het is weer die tijd van het jaar: hooikoorts! Het is een vervelende allergie waarbij de slijmvliezen in je neus en keel reageren als ze in aanraking komen met pollen en stuifmeel van grassen, bomen en andere planten. Het lichaam van mensen die last hebben van hooikoorts, beschouwt de pollen en het stuifmeel als mogelijk schadelijk en reageert daarop met het produceren van antistoffen. Deze antistoffen veroorzaken een allergische reactie.

Lees verder >

Karakteristiek vakantiehuis aan de kust

Door Peter op woensdag 10 december 2014.

Wil je een paar dagen naar de kust en zoek je een authentiek plekje? Dan hebben we een mooie tip voor je. 

Lees verder >

Bodyboarden in Nederland

Door Silke op maandag 8 augustus 2016.
Categorieën:ActiefNatuurStrand

Wil je de kracht van de golven een het echt ervaren? Genieten op een plank in de golven zonder dat je urenlang moet oefenen op het droge? Dan is bodyboarden echt iets voor jou! Bodyboarden is een vorm van surfen met een verkorte plank, board genoemd. Het board is breed en kort en wordt gemaakt van schuim.

Op een bodyboard lig je met je borst en buikt op de plank. Eventueel kun je de ‘’drop-knee’’ houding gebruiken, waarbij je je knie achter op het board zet en de sturende voet aan de voorzijde.

Lees verder >