Beste strandpaviljoen van Noord-Holland staat in Egmond aan Zee

Wilt u tijdens uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust genieten van een hapje of drankje in een strandtent? Dan wordt het tijd dat u een huisje in Egmond huurt. Aan het strand van Egmond staat namelijk het beste strandpaviljoen van Noord-Holland. Paviljoen de Zilvermeeuw in Egmond aan Zee heeft volgens de jury een mooie eigentijdse inrichting, een heerlijk terras en een uitstekende bediening!

Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Vakantiehuizen in Noord-Holland

De organisatie van de jaarlijkse verkiezing wil het toerisme aan de Nederlandse kust bevorderen en de kwaliteit van het ondernemerschap aan het strand bevorderen.

Nog meer paviljoenprijzen

Naast de verkiezing in Noord Holland vielen nog meer paviljoens in de prijzen. Paviljoen Het Strand in Katwijk werd uitgeroepen tot het beste paviljoen van Zuid Holland. Hier viel het de jury op dat er bij de nieuwbouw rekening werd gehouden met de duurzaamheid van het gebouw en dat de uitbaters de strandbezoekers betrekken bij het schoon houden van het strand.
Vakantiehuizen in Zuid Holland

Ook in Zeeland kwam een winnaar uit de bus. Dok 14 in Cadzand is een nieuw paviljoen maar de mooie uitstraling van het gebouw, het fijne terras en de goede bediening zorgde direct voor een eerste plaats.

Vakantiehuizen in Cadzand

Vakantiehuizen in Zeeland

Beste paviljoen van de Wadden

Op de Waddeneilanden kreeg ´t Badhuys op Vlieland de meeste punten van de jury. Opvallend was dat bij de publieksverkiezing onder Duitse strandgasten Strandpaviljoen Paal 17 bij De Koog op Texel het beste uit de bus kwam

Vakantiehuizen in De Koog

Vakantiehuizen op Texel

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Fjoertoer Egmond aan Zee

Fjoertoer? Weet jij wat dit woord betekent, gaat er een lichtje branden? Fjoertoer is het Friese woord voor vuurtocht. Het is de naam van de jaarlijkse lichttoer in Egmond aan Zee.  Deze toer wordt ook georganiseerd op het Waddeneiland Terschelling en in Renesse Zeeland.

Lees verder >

Badpak of Bikini aan het strand?

Door Silke op vrijdag 27 januari 2017.
Categorieën:Strand

In deze tijd van het jaar denkt u bij het woord ‘’strand’’ waarschijnlijk vooral aan warme mutsen, lange strandwandelingen tegen de wind in en een grote kop warme chocolade in een gezellig strandpaviljoen.

Maar voor u het weet breekt het zomerseizoen aan en kunt u weer lekker lange dagen luieren aan het strand. Zwemmen in zee, potje beachvolley en dan met een boek op je handdoek genieten van de zon.

Voor veel vrouwen is het zomerseizoen aan het strand ook een periode waarin een belangrijke keuze moet worden gemaakt: wort het een bikini of toch een badpak?

Lees verder >

Waterdichte gadgets

Door Silke op zaterdag 21 mei 2016.
Categorieën:KustNieuwsStrand

Nog even en de zomer is weer in volle gang. Verheug jij je al op een vakantie aan de Nederlandse kust? Lekker flaneren op de boulevard, zwemmen in zee, cocktails drinken op het terras en vooral heerlijk genieten van ieder warme dag in het zand?

De kans is groot dat jij, net als 99% van de wereldbevolking niet meer zonder je elektronische gadgets op pad gaat. Ook een dagje aan het strand lijkt zonder smartphone, e-reader of digitale camera gedoemd te mislukken.

Lees verder >