Beste strandpaviljoen van Noord-Holland staat in Egmond aan Zee

Door Marielle op vrijdag 28 juli 2017.

Wilt u tijdens uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust genieten van een hapje of drankje in een strandtent? Dan wordt het tijd dat u een huisje in Egmond huurt. Aan het strand van Egmond staat namelijk het beste strandpaviljoen van Noord-Holland. Paviljoen de Zilvermeeuw in Egmond aan Zee heeft volgens de jury een mooie eigentijdse inrichting, een heerlijk terras en een uitstekende bediening!

Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Vakantiehuizen in Noord-Holland

De organisatie van de jaarlijkse verkiezing wil het toerisme aan de Nederlandse kust bevorderen en de kwaliteit van het ondernemerschap aan het strand bevorderen.

Nog meer paviljoenprijzen

Naast de verkiezing in Noord Holland vielen nog meer paviljoens in de prijzen. Paviljoen Het Strand in Katwijk werd uitgeroepen tot het beste paviljoen van Zuid Holland. Hier viel het de jury op dat er bij de nieuwbouw rekening werd gehouden met de duurzaamheid van het gebouw en dat de uitbaters de strandbezoekers betrekken bij het schoon houden van het strand.
Vakantiehuizen in Zuid Holland

Ook in Zeeland kwam een winnaar uit de bus. Dok 14 in Cadzand is een nieuw paviljoen maar de mooie uitstraling van het gebouw, het fijne terras en de goede bediening zorgde direct voor een eerste plaats.

Vakantiehuizen in Cadzand

Vakantiehuizen in Zeeland

Beste paviljoen van de Wadden

Op de Waddeneilanden kreeg ´t Badhuys op Vlieland de meeste punten van de jury. Opvallend was dat bij de publieksverkiezing onder Duitse strandgasten Strandpaviljoen Paal 17 bij De Koog op Texel het beste uit de bus kwam

Vakantiehuizen in De Koog

Vakantiehuizen op Texel

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Slecht weer tips voor de Waddeneilanden

Door Silke op vrijdag 20 januari 2017.

Op vakantie op de Waddeneilanden wil je eigenlijk de hele dag zon en een strakblauwe lucht. Lekker wandelen door de duinen, genieten aan het strand, luieren in de tuin van je vakantiehuis of een lekker drankje op het terras drinken. Toch is het in het Waddengebied niet te vermijden dat je op sommige dagen wat meer bewolking of zelfs een buitje regen hebt.

Lees verder >

Bucketlist Terschelling

Door Petra op maandag 7 september 2015.
Categorieën:Leuke uitjes

Terschelling is het Waddeneiland voor liefhebbers van ongerepte natuur en veel gezelligheid. Terschelling heeft maar liefst dertig kilometer aan uitgestrekte zandstranden, soms wel 500 meter breed. Op het eiland zijn meer dan 200 kilometer aan wandelpaden uitgezet. De verschillende routes zijn met elkaar verbonden dankzij de wandelnetwerkpunten. Zo kun je makkelijk van de ene route naar de andere ‘’hoppen’’. 

Terschelling is niet ver

Lees verder >

Waar komt de naam Waddenzee vandaan?

Door Silke op zondag 4 september 2016.
Categorieën:CultuurKustNatuur

De Waddenzee loopt van Den Helder in de kop van Noord Holland tot het Deense Esbjerg. Het is een uniek gebied waar maar liefst twee keer per dag het landschap compleet verandert. Het ene moment van de dag zie je uitgestrekte zandvlaktes (de zogenaamde Wadplaten) en het volgende moment staat alles onder water. Planten en dieren die hier kunnen leven zijn vaak heel bijzonder!

Lees verder >