Beste strandpaviljoen van Noord-Holland staat in Egmond aan Zee

Wilt u tijdens uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust genieten van een hapje of drankje in een strandtent? Dan wordt het tijd dat u een huisje in Egmond huurt. Aan het strand van Egmond staat namelijk het beste strandpaviljoen van Noord-Holland. Paviljoen de Zilvermeeuw in Egmond aan Zee heeft volgens de jury een mooie eigentijdse inrichting, een heerlijk terras en een uitstekende bediening!

Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Vakantiehuizen in Noord-Holland

De organisatie van de jaarlijkse verkiezing wil het toerisme aan de Nederlandse kust bevorderen en de kwaliteit van het ondernemerschap aan het strand bevorderen.

Nog meer paviljoenprijzen

Naast de verkiezing in Noord Holland vielen nog meer paviljoens in de prijzen. Paviljoen Het Strand in Katwijk werd uitgeroepen tot het beste paviljoen van Zuid Holland. Hier viel het de jury op dat er bij de nieuwbouw rekening werd gehouden met de duurzaamheid van het gebouw en dat de uitbaters de strandbezoekers betrekken bij het schoon houden van het strand.
Vakantiehuizen in Zuid Holland

Ook in Zeeland kwam een winnaar uit de bus. Dok 14 in Cadzand is een nieuw paviljoen maar de mooie uitstraling van het gebouw, het fijne terras en de goede bediening zorgde direct voor een eerste plaats.

Vakantiehuizen in Cadzand

Vakantiehuizen in Zeeland

Beste paviljoen van de Wadden

Op de Waddeneilanden kreeg ´t Badhuys op Vlieland de meeste punten van de jury. Opvallend was dat bij de publieksverkiezing onder Duitse strandgasten Strandpaviljoen Paal 17 bij De Koog op Texel het beste uit de bus kwam

Vakantiehuizen in De Koog

Vakantiehuizen op Texel

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Natuur bij Callantsoog

Door Petra op donderdag 13 augustus 2015.
Categorieën:Natuur

Een vakantie aan de Nederlandse kust betekent genieten van strand en zee. Maar ook in onze duingebieden is het genieten voor rustzoekers en natuurliefhebbers. In de kop van Noord Holland, net even ten zuiden van de badplaats Callantsoog liggen twee beschermde natuurgebieden verscholen in de duinen. Je kunt de gebieden te voet ontdekken vanaf een parkeerplaats aan de Zuidschinkeldijk 31 in Callantsoog. 

Wandelen in het Zwanenwater

Lees verder >

Karakteristiek vakantiehuis aan de kust

Door Peter op woensdag 10 december 2014.

Wil je een paar dagen naar de kust en zoek je een authentiek plekje? Dan hebben we een mooie tip voor je. 

Lees verder >

Zeker doen in Egmond aan Zee

Door Silke op maandag 25 april 2016.
Categorieën:CultuurLeuke uitjes

Egmond aan Zee is een van de leukste badplaatsen van Nederland. Gelegen tussen Alkmaar en Haarlem heeft Egmond niet alleen prachtig brede stranden. Ook het dorpscentrum van Egmond aan Zee – heeft een groot aantal gezellige winkels en restaurants. Direct achter de boulevard begint tenslotte een groot en ruig duingebied. Hier kunt u uren wandelen en met een beetje geluk komt u Schotse Hooglanders en wilde paarden tegen.

Lees verder >