Beste strandpaviljoen van Noord-Holland staat in Egmond aan Zee

Wilt u tijdens uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust genieten van een hapje of drankje in een strandtent? Dan wordt het tijd dat u een huisje in Egmond huurt. Aan het strand van Egmond staat namelijk het beste strandpaviljoen van Noord-Holland. Paviljoen de Zilvermeeuw in Egmond aan Zee heeft volgens de jury een mooie eigentijdse inrichting, een heerlijk terras en een uitstekende bediening!

Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Vakantiehuizen in Noord-Holland

De organisatie van de jaarlijkse verkiezing wil het toerisme aan de Nederlandse kust bevorderen en de kwaliteit van het ondernemerschap aan het strand bevorderen.

Nog meer paviljoenprijzen

Naast de verkiezing in Noord Holland vielen nog meer paviljoens in de prijzen. Paviljoen Het Strand in Katwijk werd uitgeroepen tot het beste paviljoen van Zuid Holland. Hier viel het de jury op dat er bij de nieuwbouw rekening werd gehouden met de duurzaamheid van het gebouw en dat de uitbaters de strandbezoekers betrekken bij het schoon houden van het strand.
Vakantiehuizen in Zuid Holland

Ook in Zeeland kwam een winnaar uit de bus. Dok 14 in Cadzand is een nieuw paviljoen maar de mooie uitstraling van het gebouw, het fijne terras en de goede bediening zorgde direct voor een eerste plaats.

Vakantiehuizen in Cadzand

Vakantiehuizen in Zeeland

Beste paviljoen van de Wadden

Op de Waddeneilanden kreeg ´t Badhuys op Vlieland de meeste punten van de jury. Opvallend was dat bij de publieksverkiezing onder Duitse strandgasten Strandpaviljoen Paal 17 bij De Koog op Texel het beste uit de bus kwam

Vakantiehuizen in De Koog

Vakantiehuizen op Texel

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Drinkwater uit de duinen

Door Peter op woensdag 8 april 2015.

Het Provinciaal Waterleidingbedrijf Noord-Holland (kortweg PWN) produceert het drinkwater voor bijna 800.000 huishoudens en bedrijven in de provincie Noord-Holland. Het PWN zorgt daarbij in Noord Holland voor het onderhoud van meer dan 7000 hectare aan duingebieden. Niet alleen omdat we zuinig zijn op de rijkdom aan planten en dieren in het duingebied, maar ook omdat de Noord-Hollandse duinen onmisbaar zijn in de drinkwatervoorziening.​ 

Lees verder >

Rust nodig?

Door Peter op dinsdag 15 april 2014.
Categorieën:Vakantiehuizen

Wat hebben we het druk tegenwoordig. Werk, vrienden, familie, social media... Je zou soms willen dat een dag 30 uur had. Maar pas op: teveel stress en onrust maken je ongelukkig. Met onze 5 praktische tips kunnen je de stress uit je leven te bannen, en de rust in je hoofd terug te halen. Met een helder hoofd krijg je meer voor elkaar, kun je veel beter nadenken en beter genieten van het leven!

 

Tips om stress te voorkomen

 

Lees verder >

Eieren zoeken aan zee

Door Peter op donderdag 5 maart 2015.

Met Pasen zoeken we natuurlijk allemaal in de tuin naar paaseieren. Maar ook op de Nederlandse stranden kun je in het voorjaar bijzondere eitjes vinden. Zeedieren zoals vissen, zeeslakken, krabben en wormen komen bijna allemaal uit een ei. Na een periode van harde wind kun je deze eitjes in de meest bijzondere vormen op het strand vinden. 

Lees verder >