Beste strandpaviljoen van Noord-Holland staat in Egmond aan Zee

Wilt u tijdens uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust genieten van een hapje of drankje in een strandtent? Dan wordt het tijd dat u een huisje in Egmond huurt. Aan het strand van Egmond staat namelijk het beste strandpaviljoen van Noord-Holland. Paviljoen de Zilvermeeuw in Egmond aan Zee heeft volgens de jury een mooie eigentijdse inrichting, een heerlijk terras en een uitstekende bediening!

Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Vakantiehuizen in Noord-Holland

De organisatie van de jaarlijkse verkiezing wil het toerisme aan de Nederlandse kust bevorderen en de kwaliteit van het ondernemerschap aan het strand bevorderen.

Nog meer paviljoenprijzen

Naast de verkiezing in Noord Holland vielen nog meer paviljoens in de prijzen. Paviljoen Het Strand in Katwijk werd uitgeroepen tot het beste paviljoen van Zuid Holland. Hier viel het de jury op dat er bij de nieuwbouw rekening werd gehouden met de duurzaamheid van het gebouw en dat de uitbaters de strandbezoekers betrekken bij het schoon houden van het strand.
Vakantiehuizen in Zuid Holland

Ook in Zeeland kwam een winnaar uit de bus. Dok 14 in Cadzand is een nieuw paviljoen maar de mooie uitstraling van het gebouw, het fijne terras en de goede bediening zorgde direct voor een eerste plaats.

Vakantiehuizen in Cadzand

Vakantiehuizen in Zeeland

Beste paviljoen van de Wadden

Op de Waddeneilanden kreeg ´t Badhuys op Vlieland de meeste punten van de jury. Opvallend was dat bij de publieksverkiezing onder Duitse strandgasten Strandpaviljoen Paal 17 bij De Koog op Texel het beste uit de bus kwam

Vakantiehuizen in De Koog

Vakantiehuizen op Texel

 

 

De zekerheid van: