Dubbel genieten aan de kust

Door Peter op vrijdag 3 oktober 2014.
Categorieën:Actief

Dubbel genieten aan de kust. Dat is wat Fijn op Vakantie betreft op allerlei manieren mogelijk. Genieten van een wandeling over het strand of genieten van een fietstocht door de duinen. Genieten van een zomerse dag onder een parasol of genieten van een lange wandeling door een stevige herfststorm. Genieten van een zomerse cocktail op een terrasje of genieten van een kop warme chocomel in een strandtent.

Maar Dubbel Genieten heeft sinds vandaag nog een nieuwe betekenis gekregen. Je kunt nu 2 weekenden achter elkaar genieten van een verblijf in een luxe vakantiehuis op park Buiten Bergen. De vrijstaande huizen liggen rustig op een ruime eigen kavel. Het park ligt aan de rand van natuurpark de Schoorlse Duinen en de gezellige dorpjes Bergen en Schoorl liggen op minder dan 3 kilometer. Het strand van Schoorl ligt op 6 kilometer. 

In de periode tussen 24 oktober en 19 december 2014 huur je nu twee weekenden voor slechts € 475 ipv € 750. Deze prijs is voor max. 4 personen. Bedlinnen, handlinnen en schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Je betaalt alleen nog de toeristenbelasting.  

Het huis blijft in de periode tussen de twee weekenden voor jou gereserveerd. Dat betekent dat je al je spullen kunt laten liggen, je mag het tweede weekend eerder aankomen en je krijgt een welkomstgeschenk bij aankomst. Bovendien krijg je tijdens een van de weekenden gratis huurfietsen ter beschikking (zolang de voorraad strekt).

Wilt u dubbel genieten op Vakantiepark Buiten Bergen? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via 088 900 1500 of service@fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Wat kun je doen op Terschelling?

Door Silke op vrijdag 7 oktober 2016.
Categorieën:ActiefLeuke uitjes

Heeft u zin om een vakantiehuis op Terschelling te reserveren? Tijdens een vakantie op Terschelling hoeft u zich geen dag te vervelen. Natuurlijk kunt u heerlijk fietsen over het natuurrijke eiland of gewoon lekker op het breedste strand van Europa gaan wandelen, maar op het eiland worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Wij geven u onze top vijf!

Lees verder >

Zeker doen op Schiermonnikoog

Door Silke op vrijdag 16 juni 2017.

Schiermonnikoog is de kleinste van de bewoonde Nederlandse Waddeneilanden en is met 946 inwoners (april 2017) ook de kleinste Nederlandse gemeente.

Het eiland wordt door liefhebbers geprezen om de rust, die wordt gewaarborgd omdat bezoekers hun auto bij de veerhaven in Lauwersoog moeten laten staan. Op het eiland rijden bussen die vanaf de veerdam vertrekken en via twee routes naar het centrum rijden. Bezoekers pakken tijdens hun verblijf op het eiland natuurlijk de fiets!

Lees verder >

Wonen aan zee

Door Silke op vrijdag 21 oktober 2016.
Categorieën:KustStrand

De zee heeft, bewust of onbewust, een groot effect op ons. De gezonde zeelucht, het zoute water en de rustgevende natuur aan zee dragen bij aan een goede gezondheid en een fijn gevoel. We kunnen ons plotseling heel gelukkig voelen als we aan zee zijn, zonder te weten waarom. Het kan volgens onderzoekers te maken hebben met prettige associaties uit onze jeugd, toen we een fijne vakantie aan zee doorbrachten.

Lees verder >