Dubbel genieten aan de kust

Door Peter op vrijdag 3 oktober 2014.
Categorieën:Actief

Dubbel genieten aan de kust. Dat is wat Fijn op Vakantie betreft op allerlei manieren mogelijk. Genieten van een wandeling over het strand of genieten van een fietstocht door de duinen. Genieten van een zomerse dag onder een parasol of genieten van een lange wandeling door een stevige herfststorm. Genieten van een zomerse cocktail op een terrasje of genieten van een kop warme chocomel in een strandtent.

Maar Dubbel Genieten heeft sinds vandaag nog een nieuwe betekenis gekregen. Je kunt nu 2 weekenden achter elkaar genieten van een verblijf in een luxe vakantiehuis op park Buiten Bergen. De vrijstaande huizen liggen rustig op een ruime eigen kavel. Het park ligt aan de rand van natuurpark de Schoorlse Duinen en de gezellige dorpjes Bergen en Schoorl liggen op minder dan 3 kilometer. Het strand van Schoorl ligt op 6 kilometer. 

In de periode tussen 24 oktober en 19 december 2014 huur je nu twee weekenden voor slechts € 475 ipv € 750. Deze prijs is voor max. 4 personen. Bedlinnen, handlinnen en schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Je betaalt alleen nog de toeristenbelasting.  

Het huis blijft in de periode tussen de twee weekenden voor jou gereserveerd. Dat betekent dat je al je spullen kunt laten liggen, je mag het tweede weekend eerder aankomen en je krijgt een welkomstgeschenk bij aankomst. Bovendien krijg je tijdens een van de weekenden gratis huurfietsen ter beschikking (zolang de voorraad strekt).

Wilt u dubbel genieten op Vakantiepark Buiten Bergen? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via 088 900 1500 of service@fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Foto's van mijn vakantiehuis maken

Door Peter op dinsdag 30 september 2014.

Goede foto’s zijn onmisbaar voor een succesvolle verhuur van uw vakantiehuis. Uit ervaring weten we dat potentiële huurders die – online – door lange lijsten met accommodaties bladeren, worden aangetrokken door scherpe, zonnige foto’s. Hieronder 7 onmisbare tips bij het fotograferen van uw vakantiehuis.

 

7 Tips voor het fotograferen van een vakantiehuis

 

Lees verder >

Storm aan de kust

In Nederland horen herfst- en winterstormen bij het klimaat. Vanaf oktober ontstaan er steeds grotere tegenstellingen in de temperatuur van de atmosfeer. Op het Noordelijke Halfrond wordt het snel kouder, terwijl het in het zuiden nog nazomert. Deze grote temperatuurverschillen zorgen ervoor dat er op een hoogte van zo’n 10 kilometer krachtige straalstormen ontstaan die flinke stormdepressies onze kant opsturen, soms een aantal achter elkaar.

Lees verder >

Boodschappen op Schiermonnikoog

Door Peter op dinsdag 30 september 2014.

In 1922 begon weduwe Hendrika Margretha Schut met een supermarkt op Schiermonnikoog. Hendrika werd opgevolgd door achtereenvolgens Foppe-Pieter, Sytze en tot slot door Edwin Schut. Onlangs werd bekend dat Edwin en zijn vrouw Sita de supermarkt op het leukste Waddeneiland niet willen voortzetten en ook hun kinderen willen de drukbezochte winkel niet overnemen. Na 90 jaar komt er daarmee een einde aan de familie Schut als supermarkt eigenaren op het eiland. 

Lees verder >