Dubbel genieten aan de kust

Door Peter op vrijdag 3 oktober 2014.
Categorieën:Actief

Dubbel genieten aan de kust. Dat is wat Fijn op Vakantie betreft op allerlei manieren mogelijk. Genieten van een wandeling over het strand of genieten van een fietstocht door de duinen. Genieten van een zomerse dag onder een parasol of genieten van een lange wandeling door een stevige herfststorm. Genieten van een zomerse cocktail op een terrasje of genieten van een kop warme chocomel in een strandtent.

Maar Dubbel Genieten heeft sinds vandaag nog een nieuwe betekenis gekregen. Je kunt nu 2 weekenden achter elkaar genieten van een verblijf in een luxe vakantiehuis op park Buiten Bergen. De vrijstaande huizen liggen rustig op een ruime eigen kavel. Het park ligt aan de rand van natuurpark de Schoorlse Duinen en de gezellige dorpjes Bergen en Schoorl liggen op minder dan 3 kilometer. Het strand van Schoorl ligt op 6 kilometer. 

In de periode tussen 24 oktober en 19 december 2014 huur je nu twee weekenden voor slechts € 475 ipv € 750. Deze prijs is voor max. 4 personen. Bedlinnen, handlinnen en schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Je betaalt alleen nog de toeristenbelasting.  

Het huis blijft in de periode tussen de twee weekenden voor jou gereserveerd. Dat betekent dat je al je spullen kunt laten liggen, je mag het tweede weekend eerder aankomen en je krijgt een welkomstgeschenk bij aankomst. Bovendien krijg je tijdens een van de weekenden gratis huurfietsen ter beschikking (zolang de voorraad strekt).

Wilt u dubbel genieten op Vakantiepark Buiten Bergen? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via 088 900 1500 of service@fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geschiedenis van Schiermonnikoog

Door Peter op donderdag 3 juli 2014.

Tussen 1638 en 1945 was het eiland Schiermonnikoog particulier bezit. Bechtold Eugen graaf van Bernstorff was de laatste particuliere eigenaar. Hij erfde het eiland in 1939 van zijn grootvader, die het in 1893 had gekocht voor 200.000 gulden. Schiermonnikoog werd gedurende de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers bezet.Na de Tweede Wereldoorlog werd "krachtens artikel 3 van het Besluit Vijandelijk Vermogen" Schiermonnikoog geconfisqueerd door de Nederlandse Staat. In 1964 probeerde Bechtold Eugen von Bernstorff om Schiermonnikoog terug te krijgen.

Lees verder >

Bessen van Terschelling

Door Peter op woensdag 15 april 2015.
Categorieën:Natuur

De cranberry is een heideplant met bessen vol vitamine C en komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Het verhaal gaat dat in 1845 een vat cranberry bessen op Terschelling aanspoelde en door de jutter Pieter Sipkes achter de eerste duinenrij werd gebracht. Hij dacht dat het om een vat met waardevolle wijn ging. Toen hij ontdekte dat de inhoud uit bessen bestond, liet hij het vat ter plekke achter, waarna de cranberry zich op Terschelling kon uitzaaien.  

Lees verder >

Kreeft eten in Zeeland

Door Peter op maandag 24 maart 2014.

Donderdag 27 maart a.s. wordt het kreeftenseizoen weer geopend. Liefhebbers van de lekkerste kreeft weten het maar al te goed: de Oosterscheldekreeft is de allerbeste kreeft.  Vanaf 1 april tot 15 juni mag de wilde Oosterscheldekreeft gevangen worden. De Oosterscheldekreeft krijgt zijn uitstekende smaak door het overvloedige voedsel dat de Oosterschelde aan deze kreeften biedt. De beperkte vangsttermijn zorgt er voor dat het kreeftenbestand behouden blijft.

Lees verder >