Dubbel genieten aan de kust

Door Peter op vrijdag 3 oktober 2014.
Categorieën:Actief

Dubbel genieten aan de kust. Dat is wat Fijn op Vakantie betreft op allerlei manieren mogelijk. Genieten van een wandeling over het strand of genieten van een fietstocht door de duinen. Genieten van een zomerse dag onder een parasol of genieten van een lange wandeling door een stevige herfststorm. Genieten van een zomerse cocktail op een terrasje of genieten van een kop warme chocomel in een strandtent.

Maar Dubbel Genieten heeft sinds vandaag nog een nieuwe betekenis gekregen. Je kunt nu 2 weekenden achter elkaar genieten van een verblijf in een luxe vakantiehuis op park Buiten Bergen. De vrijstaande huizen liggen rustig op een ruime eigen kavel. Het park ligt aan de rand van natuurpark de Schoorlse Duinen en de gezellige dorpjes Bergen en Schoorl liggen op minder dan 3 kilometer. Het strand van Schoorl ligt op 6 kilometer. 

In de periode tussen 24 oktober en 19 december 2014 huur je nu twee weekenden voor slechts € 475 ipv € 750. Deze prijs is voor max. 4 personen. Bedlinnen, handlinnen en schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Je betaalt alleen nog de toeristenbelasting.  

Het huis blijft in de periode tussen de twee weekenden voor jou gereserveerd. Dat betekent dat je al je spullen kunt laten liggen, je mag het tweede weekend eerder aankomen en je krijgt een welkomstgeschenk bij aankomst. Bovendien krijg je tijdens een van de weekenden gratis huurfietsen ter beschikking (zolang de voorraad strekt).

Wilt u dubbel genieten op Vakantiepark Buiten Bergen? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via 088 900 1500 of service@fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Festivals op de Waddeneilanden

Door Peter op woensdag 20 mei 2015.
Categorieën:Cultuur

Liefhebbers van muziek-, kunst- en dansfestivals kunnen in Nederland tijdens de zomermaanden hun hart ophalen. Vrijwel ieder weekend kun je kiezen uit tientallen evenementen. Ook op de Waddeneilanden worden een aantal jaarlijks terugkerende en drukbezochte festivals georganiseerd.

Lees verder >

Uit eten op Ameland

Door Peter op woensdag 11 maart 2015.
Categorieën:Uit eten

Ameland is een van de populairste Waddeneilanden van Nederland. Het eiland heeft 4 dorpen en bijna 3600 inwoners. Jaarlijks bezoeken meer dan een half miljoen toeristen het eiland die hier een mooie afwisseling tussen fraaie natuur, heerlijke stranden en gezellige dorpjes vinden. Ameland bestaat voor een groot deel uit zandduinen en heeft maar liefst 27 kilometer aan prachtige zandstranden. Fietsers genieten van goed onderhouden fietspaden met een totale lengte van meer dan 100 kilometer. 

Lees verder >

Waar komt de naam Waddenzee vandaan?

Door Silke op zondag 4 september 2016.
Categorieën:CultuurKustNatuur

De Waddenzee loopt van Den Helder in de kop van Noord Holland tot het Deense Esbjerg. Het is een uniek gebied waar maar liefst twee keer per dag het landschap compleet verandert. Het ene moment van de dag zie je uitgestrekte zandvlaktes (de zogenaamde Wadplaten) en het volgende moment staat alles onder water. Planten en dieren die hier kunnen leven zijn vaak heel bijzonder!

Lees verder >