Dubbel genieten aan de kust

Door Peter op vrijdag 3 oktober 2014.
Categorieën:Actief

Dubbel genieten aan de kust. Dat is wat Fijn op Vakantie betreft op allerlei manieren mogelijk. Genieten van een wandeling over het strand of genieten van een fietstocht door de duinen. Genieten van een zomerse dag onder een parasol of genieten van een lange wandeling door een stevige herfststorm. Genieten van een zomerse cocktail op een terrasje of genieten van een kop warme chocomel in een strandtent.

Maar Dubbel Genieten heeft sinds vandaag nog een nieuwe betekenis gekregen. Je kunt nu 2 weekenden achter elkaar genieten van een verblijf in een luxe vakantiehuis op park Buiten Bergen. De vrijstaande huizen liggen rustig op een ruime eigen kavel. Het park ligt aan de rand van natuurpark de Schoorlse Duinen en de gezellige dorpjes Bergen en Schoorl liggen op minder dan 3 kilometer. Het strand van Schoorl ligt op 6 kilometer. 

In de periode tussen 24 oktober en 19 december 2014 huur je nu twee weekenden voor slechts € 475 ipv € 750. Deze prijs is voor max. 4 personen. Bedlinnen, handlinnen en schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Je betaalt alleen nog de toeristenbelasting.  

Het huis blijft in de periode tussen de twee weekenden voor jou gereserveerd. Dat betekent dat je al je spullen kunt laten liggen, je mag het tweede weekend eerder aankomen en je krijgt een welkomstgeschenk bij aankomst. Bovendien krijg je tijdens een van de weekenden gratis huurfietsen ter beschikking (zolang de voorraad strekt).

Wilt u dubbel genieten op Vakantiepark Buiten Bergen? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via 088 900 1500 of service@fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

De lekkerste cocktails voor op het strand

Door Petra op donderdag 16 juli 2015.
Categorieën:Uit eten

Heb je deze zomer een vakantiehuis aan de kust gehuurd? Dan is de kans groot dat je op een avond, na een lekkere dag op het strand, op het terras van een strandpaviljoen beland en denkt: ‘’wat zal ik eens drinken?’’. Bij het ruisen van de zee en een ondergaande zon hoort natuurlijk een zomerse cocktail. Onze top 3 vind je hieronder en mocht je er thuis nog eentje willen maken? Geen probleem. Het recept hebben we eronder gezet!

Lees verder >

Zelf oesters rapen in Zeeland

Liefhebbers van oesters houden van Zeeland. In de meest zonnige kustprovincie van Nederland worden oesters in veel restaurants geserveerd en … kunt u ze ook zelf rapen! Als u een vakantiehuis in Zeeland heeft gehuurd moet u zeker eens een paar oesters gaan verzamelen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Lees verder >

Strandjutten op Texel

Door Peter op woensdag 4 februari 2015.

Na een stevige storm aan de Nederlandse kust moet je zorgen dat je er de volgende ochtend vroeg bij bent! Er spoelen soms heel bijzondere dingen aan op het strand. Tussen de rommel doen strandjutters regelmatig bijzondere vondsten. Wat dacht je van een boei, een vissersnet of ...

Lees verder >