Fotowedstrijd 2018 | Doe mee en win!

Doe mee!

 

Aan de fotowedstrijd 'Wie maakt de leukste, liefste, grappigste vakantiefoto in Nederland!'. En maak kans op een fotoboek of je eigen foto als een wanddecoratie, de prijzen zijn beschikbaar gesteld door de fotofabriek in Groningen.

Nederland is prachtig en heeft veel mooie locatie's om leuke foto's te maken. Foto's van kinderen die spelen, mensen die aan het wandelen of fietsen zijn, spelende honden of een mooie zonsondergang. We zijn heel erg benieuwd naar de mooie, leuke, grappige, ontroerende foto('s) gemaakt in Nederland. Deel je foto('s) en mail deze tussen 5 juli en 31 augustus 2018 naar social@fijnopvakantie.nl én deel de vakantiekiek op instagram, twitter met  #fijnopvakantiekiek2018. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Rond 10 september 2018 maken we de winnaar bekend.

We zijn heel erg benieuwd naar jullie vakantiefoto's! 

De actievoorwaarden van de fotowedstrijd vind je hier.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Vliegvakantie naar het strand

Wie aan een vliegvakantie naar het strand denkt, denkt al snel aan een chartervlucht naar het Middellandse Zeegebied of de Canarische eilanden. Maar wist u dat u ook met het vliegtuig naar de Nederlandse wadden kunt? Waddeneilanden Texel en Ameland hebben hun eigen vliegveld!

Lees verder >

Wodka op het strand van Ameland

Door Silke op vrijdag 21 april 2017.
Categorieën:CultuurKustStrand

Als u een wandeling maakt op het strand bij Buren op Ameland komt u met een beetje geluk een kruikje van meer dan 160 jaar oud tegen. En met nog meer geluk is het kruikje nog dicht in zit er wodka in het kruikje.

Lees verder >

Zeker doen in Egmond aan Zee

Door Silke op maandag 25 april 2016.
Categorieën:CultuurLeuke uitjes

Egmond aan Zee is een van de leukste badplaatsen van Nederland. Gelegen tussen Alkmaar en Haarlem heeft Egmond niet alleen prachtig brede stranden. Ook het dorpscentrum van Egmond aan Zee – heeft een groot aantal gezellige winkels en restaurants. Direct achter de boulevard begint tenslotte een groot en ruig duingebied. Hier kunt u uren wandelen en met een beetje geluk komt u Schotse Hooglanders en wilde paarden tegen.

Lees verder >