Fotowedstrijd 2018 | Doe mee en win!

Doe mee!

 

Aan de fotowedstrijd 'Wie maakt de leukste, liefste, grappigste vakantiefoto in Nederland!'. En maak kans op een fotoboek of je eigen foto als een wanddecoratie, de prijzen zijn beschikbaar gesteld door de fotofabriek in Groningen.

Nederland is prachtig en heeft veel mooie locatie's om leuke foto's te maken. Foto's van kinderen die spelen, mensen die aan het wandelen of fietsen zijn, spelende honden of een mooie zonsondergang. We zijn heel erg benieuwd naar de mooie, leuke, grappige, ontroerende foto('s) gemaakt in Nederland. Deel je foto('s) en mail deze tussen 5 juli en 31 augustus 2018 naar social@fijnopvakantie.nl én deel de vakantiekiek op instagram, twitter met  #fijnopvakantiekiek2018. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Rond 10 september 2018 maken we de winnaar bekend.

We zijn heel erg benieuwd naar jullie vakantiefoto's! 

De actievoorwaarden van de fotowedstrijd vind je hier.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Boodschappen op Schiermonnikoog

Door Peter op dinsdag 30 september 2014.

In 1922 begon weduwe Hendrika Margretha Schut met een supermarkt op Schiermonnikoog. Hendrika werd opgevolgd door achtereenvolgens Foppe-Pieter, Sytze en tot slot door Edwin Schut. Onlangs werd bekend dat Edwin en zijn vrouw Sita de supermarkt op het leukste Waddeneiland niet willen voortzetten en ook hun kinderen willen de drukbezochte winkel niet overnemen. Na 90 jaar komt er daarmee een einde aan de familie Schut als supermarkt eigenaren op het eiland. 

Lees verder >

Vliegeren op het strand

Door Peter op woensdag 20 augustus 2014.

Het strand is de ideale plek om je vlieger op te laten. Ruimte genoeg, geen bomen en altijd wel een beetje wind. Tijdens het Vliegerfestival op 27 en 28 september in Scheveningen kun je vliegers in alle soorten en maten kun je bewonderen. Voor het Kurhaus laten de beste vliegeraars van de hele wereld hun kunsten zien. Er zijn vliegershows en demonstraties in verschillende disciplines: powerkiting, stuntvliegeren (Nederlands Kampioenschap) en mega kite éénlijnsvliegeren.

Naast alle shows is er op het Scheveningse strand natuurlijk plek genoeg om zelf te vliegeren!

Lees verder >

Scheepswrak bij Camperduin

Door Peter op dinsdag 29 juli 2014.

De Prince George was een slagschip van de Engelse marine, gebouwd in 1895. Tijdens de eerste wereldoorlog voer het schip vooral in de Middellandse Zee om daar te zorgen voor de verdediging van de vaarroutes naar de Bosporus. In 1915 ging het schip met pensioen. Het werd verkocht aan een Duits sloopbedrijf en over de Noordzee naar Bremen gesleept. Voor de kust van Camperduin ging het mis. Het schip strandde in 1921 voor de Hondsbossche Zeewering. 

Lees verder >