Ik wil mijn vakantiehuis (nog) beter verhuren

Heeft u een vakantiehuis aan de Nederlandse kust en wilt u dit huis (nog) beter verhuren? Door een samenwerking met Fijn op Vakantie zult u verrast zijn door het grote aantal boekingen - ook buiten de vakantieperiodes. Bent u benieuwd hoe dat kan? Hieronder leest u de verklaring van ons succes. Wellicht een goede aanleiding om eens contact op te nemen over de verhuur van uw vakantiehuis!

Over Fijn op Vakantie

Fijn op Vakantie is begonnen in 2006 als portaal voor de betere vakantiehuizen in Nederland, op maximaal 10 km van het strand. We bemiddelen inmiddels voor meer dan 500 mooie accommodaties aan de Nederlandse kust! 

Goed vindbaar

De belangrijkste voorwaarde voor een goede verhuur in alle maanden van het jaar is dat er voldoende mensen uw huis leren kennen. De meeste huurders beginnen hun zoektocht via Google. Op onze websites www.fijnopvakantie.nl en www.fewo-in-holland.de krijgen we jaarlijks meer dan 1.000.000 bezoeken van vakantiegangers uit Nederland en Duitsland die een comfortabel huis aan de Nederlandse kust willen huren. Dat is geen toeval. Zoek maar eens op termen als vakantiehuis aan de kust, huisje in schoorl, vakantie op ameland of vakantiehuis in Zeeland.

Sterke marketing

Dankzij uitstekende vindbaarheid van onze websites op relevante zoektermen en een geoptimaliseerde Adwords campagne in Nederland en Duitsland halen we een uitstekende conversie op ons bezoek. Regelmatig versturen we een nieuwsbrief aan meer dan 30.000 liefhebbers van de Nederlandse kust en via onze Facebookpagina’s bereiken we meer dan 7500 fans.

Eigen beoordelingen

We vragen onze huurders om een objectieve beoordeling over hun verblijf in onze huizen te schrijven. Deze tonen we op onze websites. Dat schept vertrouwen!

Meer boekingen

We genereren gemiddeld 30 boekingsaanvragen per jaar per accommodatie via onze sites. Onze websites zijn volledig responsive, geschikt gemaakt voor het bekijken op tablets en smart Phones. Inmiddels boekt meer dan de helft van onze klanten op een mobiel apparaat.

Gebruik onze ervaring

Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring kunt ook u uw vakantiehuis nog beter verhuren. Met één van onze drie pakketten voor huiseigenaren kiest u zelf op welke manier wij u gaan helpen. Of u nu zelf het contact met (potentiële) huurders wilt onderhouden of dat u het volledige beheer en de verhuur bij ons wilt onderbrengen, wij zijn u graag van dienst.

De zekerheid van: