Nieuwjaar op het strand

Door Silke op maandag 9 november 2015.

Heb jij al plannen voor oud en nieuw? Wat dacht je van een verblijf aan de Nederlandse kust? Zo kun je tijdens de laatste dagen van het jaar gezellig rondstruinen in een van onze mooie kustplaatsen en op nieuwjaarsdag maak je natuurlijk een heerlijke wandeling over het strand! En omdat het winter is, mag je hond vrij rondrennen over bijna alle stranden in Nederland!

In een vakantiehuis aan de kust sluit je dit jaar extra feestelijk af. Kies voor een extra romantisch vakantiehuis met open haard of ga voor een luxe vakantiehuis met een eigen sauna

Oud en nieuw evenementen aan de kust

Wil jij het nieuwe jaar spectaculair beginnen? Ook dan zit je goed aan de Nederlandse kust. Hieronder vind je onze top 3 van bijzondere evenementen aan de Nederlandse kust.

Vreugdevuur Scheveningen

Ieder jaar organiseert Vreugdevuur Scheveningen op oudejaarsnacht een groot vreugdevuur op het Noorderstrand van Scheveningen. De opbouw van dit vreugdevuur vind jaarlijks plaats van 27 t/m 31 december. Het vuur wordt op 31 december rond middernacht aangestoken.

Nieuwjaarsduik aan de kust

Je kunt in Nederland op 15 plekken langs de kust het nieuwe jaar beginnen met een frisse duik in zee. In o.a. Scheveningen, Noordwijk, Bergen aan Zee, op Texel en op Ameland kun je samen met honderden anderen bikkels tijdens de Unox Nieuwjaars duik de temperatuur van het zeewater testen. Vergeet niet om onze tips voor een veilige Nieuwjaars duik te lezen!

Nieuwjaarsconcert in Goes

Ben je liefhebber van orgelmuziek? Dan kun je op 1 januari om 16.00 uur naar de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes in Zeeland. Op het programma staat hier traditioneel de orgelmuziek van Johann Sebastian Bach. Het machtige geluid uit het grote orgel en de akoestiek van de kerk zorgen voor een onvergetelijk nieuwjaarsconcert.
 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Beoordelingen van mijn vakantiehuis

Door Petra op maandag 31 augustus 2015.

Voordat u een product of dienst koopt is de kans groot dat u van anderen wilt weten of u een goede keuze maakt. Dat principe is al eeuwen oud. Vroeger vroeg je je buren, vrienden of familie naar hun ervaring. Tegenwoordig zoeken consumenten naar reviews op het internet. 

In de reiswereld is het verspreiden van online beoordelingen de laatste jaren enorm gegroeid. Op sites als Zoover.nl, Tripadvisor en Booking.com zijn tienduizenden beoordelingen van hotels, bungalowparken, campings, vakantiehuizen en bestemmingen te vinden.

Lees verder >

Zeeschuim op het strand

Door Silke op maandag 11 juli 2016.
Categorieën:NatuurStrand

Bij een wandeling op het strand is de kans groot dat je ze tegenkomt: zeeschuim. Het is de bijnaam van het rugschild van de inktvis. Inktvissen zijn goede zwemmers die grote afstanden kunnen afleggen. Soms spoelen de dieren zelf op onze kust aan, maar veel vaker de losse rugschilden.

Lees verder >

Luxe huisje met wellness in Zeeland

Door Peter op woensdag 11 juni 2014.

Colijnsplaat ligt op het eiland Noord-Beveland. Dit voormalige eiland is met drie dammen en een brug met het vasteland verbonden. Als vakantieganger heb je dan ook nog steeds het eilandgevoel op Noord-Beveland. Het vissersdorpje Colijnsplaat is vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid hét ideale startpunt om Zeeland te ontdekken.

Lees verder >