Parelroutes in Zeeland

Heeft u een vakantiehuis in Zeeland gehuurd? Dan gaat u een heerlijke vakantie tegemoet. Tijdens uw vakantie in Zeeland zult u zich niet snel vervelen. De provincie heeft heerlijke stranden, prachtige steden en dorpen en heerlijke routes voor wandelaars en fietsers. De regionale VVV van Zeeland lanceert regelmatig nieuwe ideeën om u als bezoeker nog meer naar de zin te maken. Ze maken daarbij graag gebruiken van de nieuwste digitale technieken. De parelroutes die de VVV onlangs lanceerde is daar een goed voorbeeld van.

Pareltjes van Zeeland

Voor dit plan beschouwt de VVV de provincie als een grote oester met veel prachtige parels. Met het volgen van de parelroutes kunt u deze pareltjes ontdekken. De routes zijn interactieve wandelingen die u laten kennismaken met de rijke geschiedenis, cultuur en natuur van de provincie Zeeland. De parelroutes zijn in heel Zeeland te vinden en lopen voor een deel via het bestaande wandelroute netwerk en zijn voor een deel speciaal beschreven voor dit project. Tijdens de interactieve wandeling gebruikt u uw mobiele telefoon om de route te volgen en onderweg allerlei informatie te krijgen. Ook wordt u uitgedaagd om uw ogen, oren, handen en voeten te gebruiken.

Routes op uw mobiel

De routes zijn gratis beschikbaar in de Zeeland App en er komen regelmatig nieuwe routes bij. De app kunt u downloaden voor Apple en voor Android.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Snel internet op de Wadden

Door Silke op zaterdag 21 november 2015.

Een vakantie zonder internet is voor de meesten van ons ondenkbaar. Natuurlijk is het heerlijk om een lange strandwandeling te maken of lekker te genieten van de natuur in de duinen, maar aan het eind van de dag willen we wel onze email checken of een nieuwe post op Facebook plaatsen.

Lees verder >

Eieren zoeken aan zee

Door Peter op donderdag 5 maart 2015.

Met Pasen zoeken we natuurlijk allemaal in de tuin naar paaseieren. Maar ook op de Nederlandse stranden kun je in het voorjaar bijzondere eitjes vinden. Zeedieren zoals vissen, zeeslakken, krabben en wormen komen bijna allemaal uit een ei. Na een periode van harde wind kun je deze eitjes in de meest bijzondere vormen op het strand vinden. 

Lees verder >

Vroeg boeken aan de kust

Door Silke op vrijdag 21 oktober 2016.
Categorieën:Kust

Heeft u dit jaar laat geboekt voor de zomer? Wellicht wist u nog niet of u op vakantie zou gaan of wist u niet waar u naar toe wilde. Het kan ook zijn dat u wilde wachten om een mooie last minute te boeken.

Voor veel mensen bleek het nog niet zo makkelijk om op het laatste moment nog een mooi vakantiehuis aan de kust te boeken. Veel vakantiehuizen aan zee waren in de zomermaanden al vroeg volgeboekt en laat-boekers moesten vaak genoegen nemen met de minder leuke plekjes.

Lees verder >