Parelroutes in Zeeland

Heeft u een vakantiehuis in Zeeland gehuurd? Dan gaat u een heerlijke vakantie tegemoet. Tijdens uw vakantie in Zeeland zult u zich niet snel vervelen. De provincie heeft heerlijke stranden, prachtige steden en dorpen en heerlijke routes voor wandelaars en fietsers. De regionale VVV van Zeeland lanceert regelmatig nieuwe ideeën om u als bezoeker nog meer naar de zin te maken. Ze maken daarbij graag gebruiken van de nieuwste digitale technieken. De parelroutes die de VVV onlangs lanceerde is daar een goed voorbeeld van.

Pareltjes van Zeeland

Voor dit plan beschouwt de VVV de provincie als een grote oester met veel prachtige parels. Met het volgen van de parelroutes kunt u deze pareltjes ontdekken. De routes zijn interactieve wandelingen die u laten kennismaken met de rijke geschiedenis, cultuur en natuur van de provincie Zeeland. De parelroutes zijn in heel Zeeland te vinden en lopen voor een deel via het bestaande wandelroute netwerk en zijn voor een deel speciaal beschreven voor dit project. Tijdens de interactieve wandeling gebruikt u uw mobiele telefoon om de route te volgen en onderweg allerlei informatie te krijgen. Ook wordt u uitgedaagd om uw ogen, oren, handen en voeten te gebruiken.

Routes op uw mobiel

De routes zijn gratis beschikbaar in de Zeeland App en er komen regelmatig nieuwe routes bij. De app kunt u downloaden voor Apple en voor Android.

 

De zekerheid van: