Schat zoeken op het strand

Regelmatig lees je in het nieuws dat er op de Nederlandse stranden, verborgen onder het zand, de mooiste vondsten worden gedaan. Sieraden, munten, oude gebruiksvoorwerpen: voor je het weet vind ook jij op een van onze stranden een echte schat. Heb jij binnenkort een vakantiehuis aan het strand gehuurd en wil jij je geluk beproeven? Lees dan vooral verder!

Hoe vind je een schat op het strand?

Met een goede metaaldetector en een middagje ijverig zoeken maak je op onze stranden best een goede kans om met een waardevolle buit thuis te komen. Op onze stranden komen veel mensen bij elkaar en de kans dat je geld, sieraden (of een Smartphone) vind is best groot. Als je geluk hebt kunnen er ook na een storm oude voorwerpen onder het zand blijven liggen die de zee heeft meegenomen. 

Als je gaat zoeken op een strand heb je - tenzij dit duidelijk wordt aangegeven dat dit verboden is - geen toestemming nodig. Ervaren schatzoekers weten: zoeken met een detector is vooral een kwestie van meters maken. Gebruik een schep met een lange steel zodat je niet steeds krom staat om te graven. Een pioniersschep ziet er misschien stoer uit, maar is de garantie voor een pijnlijke rug aan het eind van je zoektocht.

Metaaldetectors voor op het strand

Metaaldetectors bestaan in alle soorten, maten en prijsklasses. Ook hier geldt: goedkoop is duurkoop. Met een metaaldetector van € 30 zul je niet snel je gedroomde schat vinden. Bij Metaaldetectorshop.nl verkopen ze speciale metaaldetectors voor op het strand. Deze detectors hebben nauwelijks last van zout-mineralen en zijn spatwaterdicht! Wij wensen je alvast veel geluk!

De zekerheid van: