Tips voor de ontvangst van gasten in uw vakantiehuis

Met het organiseren van een paar kleine zaken zorgt u ervoor dat uw gasten zich direct thuis voelen bij aankomst in uw vakantiehuis. 

Welkomstpakketje
Uw gasten hebben soms een lange, warme reis achter de rug. Een flesje wijn of gekoelde frisdrank, wat fruit en een bosje bloemen op tafel zorgen ervoor dat uw gasten zich echt welkom voelen.

Eerste boodschapjes
Natuurlijk hoeft u niet de koelkast te vullen of het badschuim klaar te zetten in de douche. Maar het is zeker prettig als er een nieuwe rol wc papier in het toilet hangt en dat er vast 1 of 2 tabletjes voor de vaatwasser klaar liggen. Ook een paar zakjes thee en oploskoffie worden gewaardeerd.

Infomap
Uw gasten willen graag al bij aankomst weten waar de winkels zijn en welke openingstijden gelden. Waar kunnen ze geld pinnen en welke noodnummers kunnen ze bellen in geval van problemen? Leg een informatiemap klaar met belangrijke telefoonnummers, toeristische informatie over de omgeving en de handleiding voor het gebruik van elektrische apparaten in uw huis.

Welkom voor kinderen
Als de kinderen het naar hun zin hebben… Zorg ervoor dat juist de kinderen van uw gasten zich ook welkom voelen in uw huis. Leg in uw huis wat tijdschriften of speelgoed voor ze klaar. Bijvoorbeeld: een flesje bellenblaas kost niet veel, maar alle kinderen zijn er gek op! Zo zijn ze de vermoeiende reis direct vergeten en is iedereen blij!

Uw vakantiehuis succesvol verhuren
Heeft u een vakantiehuis aan de Nederlandse kust? Verhuur dit dan via Fijn op Vakantie. Op onze websites fijnopvakantie.nl en fewo-in-holland.de zoeken dagelijks duizenden vakantiegangers naar een vakantiehuis aan de Nederlandse kust en op de Waddeneilanden. Gemiddeld genereren we 30 reserveringsaanvragen per jaar voor onze huizen. 

Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring kunt ook u uw vakantiehuis nog beter verhuren. Met één van onze drie pakketten kiest u zelf op welke manier wij u gaan helpen. Of u nu zelf het contact met (potentiële) huurders wilt onderhouden of dat u het volledige beheer en de verhuur bij ons wilt onderbrengen, wij zijn u graag van dienst.

De zekerheid van: