Vakantiehuis aan zee met de feestdagen

Door Silke op vrijdag 28 oktober 2016.
Categorieën:KustStrand

Wat zijn uw plannen voor de komende feestdagen? Heeft u er al eens aan gedacht om met vrienden en familie een vakantiehuis aan de Nederlandse kust te huren? Een knus huis, niet ver van het strand met een gezellige open haard is de garantie voor gezellige feestdagen. Op Fijnopvakantie.nl kiest u uit meer dan 500 vakantiehuizen, nooit meer dan tien kilometer van het strand.

Lekker wandelen in de duinen, rondstruinen in een sfeervol stadje of een lange winterse wandeling over het strand maken? En dan aan het eind van de dag terug naar uw knusse huis in de duinen. Gezellig met zijn allen spelletjes doen aan de grote tafel of gezellig rond de open haard met een goed glas wijn?

Kerst vol gezelligheid

Het kerstfeest viert u natuurlijk het liefst met iedereen die u lief is. Samen het huis en de boom versieren, gezellig samen koken en snoepen van alle kerstlekkernijen. Een vakantie met kerst aan de Nederlandse kust regelt u natuurlijk via Fijnopvakantie.nl.

Bij ons vindt u de mooiste villa’s, appartementen en bungalows. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog. We hebben veel vrijstaande huizen in een natuurrijke omgeving en een flink aantal grote huizen waar u al je familie en vrienden mee naar toe kunt nemen!

Luxe huis met wellness

Juist in de winter is het heerlijk om een vakantiehuis aan zee met luxe extra’s te huren. In het programma van Fijn op Vakantie vindt u een groot aantal huizen met wellness voorzieningen. Wat dacht u van een huis met een Finse sauna of een infrarood sauna, vakantiehuizen met een stoomcabine, luxe woningen met een zonnebank en huizen met een sunshower. Reken maar dat u zult genieten van deze luxe faciliteiten als u na een winterse wandeling door de duinen terugkomt in uw huis!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Waar mag mijn hond op het strand?

Door Peter op donderdag 25 september 2014.

Honden zijn gek op het strand. Er is voor een hond niets leuker dan over het strand te rennen, door het zand te rollen of een duik in de branding te nemen. Nu de herfst is begonnen is, en je hebt als hondenbezitter een huis aan de kust gehuurd, ben je op de meeste Nederlandse stranden van harte welkom. Hieronder lees je de regels voor de meeste Nederlandse badplaatsen.

Lees verder >

Met de auto naar het strand

Door Petra op woensdag 5 augustus 2015.
Categorieën:Kust

In de meeste Nederlandse badplaatsen moet je betalen om te kunnen parkeren. De tarieven verschillen behoorlijk. In Castricum aan Zee bijvoorbeeld bestaat geen tarief voor kort parkeren. Op de grote parkeerplaats bij het strand geldt een vast tarief, of je nu een dag of een half uurtje wilt parkeren. In de meeste grotere badplaatsen moet je tijdens de zomermaanden tussen 10.00 uur ’s ochtends en 22.00 uur ’s avonds betalen. Daarvoor zijn parkeerautomaten waar je met contant geld of met je pinpas terecht kunt. Betalen kan al voor een kwartiertje, maar je kunt hier ook een dagkaart kopen. 

Lees verder >

Groenten uit de zee

Door Silke op vrijdag 1 juni 2018.

Zeegroenten zijn blad- stengel- of knolgroenten die in of aan zee groeien. In Nederland groeien verschillende zeegroenten voor op grond dat regelmatig door zeewater wordt overspoeld. Aan het begin van de 20e eeuw werden deze groenten gezien als voedsel voor de armen. Groenten als lamsoor en zeekraal werd vooral in Zeeland veel verzameld en gegeten.

Tegenwoordig is het eten van groenten uit de zee, o.a. onder invloed van de Japanse keuken, razend populair. Groenten uit zee zijn gezond en erg lekker!

Lees verder >