Vakantiehuis aan zee met de feestdagen

Door Silke op vrijdag 28 oktober 2016.
Categorieën:KustStrand

Wat zijn uw plannen voor de komende feestdagen? Heeft u er al eens aan gedacht om met vrienden en familie een vakantiehuis aan de Nederlandse kust te huren? Een knus huis, niet ver van het strand met een gezellige open haard is de garantie voor gezellige feestdagen. Op Fijnopvakantie.nl kiest u uit meer dan 500 vakantiehuizen, nooit meer dan tien kilometer van het strand.

Lekker wandelen in de duinen, rondstruinen in een sfeervol stadje of een lange winterse wandeling over het strand maken? En dan aan het eind van de dag terug naar uw knusse huis in de duinen. Gezellig met zijn allen spelletjes doen aan de grote tafel of gezellig rond de open haard met een goed glas wijn?

Kerst vol gezelligheid

Het kerstfeest viert u natuurlijk het liefst met iedereen die u lief is. Samen het huis en de boom versieren, gezellig samen koken en snoepen van alle kerstlekkernijen. Een vakantie met kerst aan de Nederlandse kust regelt u natuurlijk via Fijnopvakantie.nl.

Bij ons vindt u de mooiste villa’s, appartementen en bungalows. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog. We hebben veel vrijstaande huizen in een natuurrijke omgeving en een flink aantal grote huizen waar u al je familie en vrienden mee naar toe kunt nemen!

Luxe huis met wellness

Juist in de winter is het heerlijk om een vakantiehuis aan zee met luxe extra’s te huren. In het programma van Fijn op Vakantie vindt u een groot aantal huizen met wellness voorzieningen. Wat dacht u van een huis met een Finse sauna of een infrarood sauna, vakantiehuizen met een stoomcabine, luxe woningen met een zonnebank en huizen met een sunshower. Reken maar dat u zult genieten van deze luxe faciliteiten als u na een winterse wandeling door de duinen terugkomt in uw huis!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Lekker uit eten in Egmond aan Zee

Door Peter op woensdag 11 februari 2015.
Categorieën:KustUit eten

Egmond aan Zee heeft nog geen 5000 inwoners. Met maar liefst 28 restaurants in het voormalige vissersdorp zou je zeggen dat de lokale bevolking keuze genoeg heeft om lekker uit eten te gaan! Gelukkig voor de restaurant eigenaren komen er het hele jaar door veel toeristen genieten van het gezellige dorp, de brede boulevard en de heerlijke zandstranden. 

Lees verder >

De geschiedenis van de bikini

Door Silke op maandag 11 juli 2016.
Categorieën:CultuurStrand

Op 5 juli 1946 presenteerde een Franse auto ontwerper (!), Louis Réard zijn ‘bikini'. Het was een aanpassing op het tweedelige badpak van de Parijse modeontwerper Jaques Heim. Hij ontwierp in 1932 al een tweedelig badpak, de zogenaamde Atome. Bij de aanpassing van Réard werd het broekje vooral kleiner waardoor de navel te zien werd. Dat was het begin van een ware badmode revolutie.

Lees verder >

In de winter naar de kust

De Nederlandse kust is ook in de winter een uniek en prachtig landschap. Het strand en de duinen nodigen uit tot heerlijke wandelingen onder Hollandse wolkenluchten. Opwarmen na een lange wandeling doet u in een van de gezellige strandtenten. Mocht er komende winter weer eens een pak sneeuw vallen, zorg dan dat u na een sneeuwbui als een van de eersten op het strand of in de duinen bent. U zult betoverd raken door het landschap.  Hebt u deze winter een vakantiehuis aan de kust gehuurd en wilt u een echt winterse belevenis meemaken?

Lees verder >