Vakantiehuis aan zee met de feestdagen

Door Silke op vrijdag 28 oktober 2016.
Categorieën:KustStrand

Wat zijn uw plannen voor de komende feestdagen? Heeft u er al eens aan gedacht om met vrienden en familie een vakantiehuis aan de Nederlandse kust te huren? Een knus huis, niet ver van het strand met een gezellige open haard is de garantie voor gezellige feestdagen. Op Fijnopvakantie.nl kiest u uit meer dan 500 vakantiehuizen, nooit meer dan tien kilometer van het strand.

Lekker wandelen in de duinen, rondstruinen in een sfeervol stadje of een lange winterse wandeling over het strand maken? En dan aan het eind van de dag terug naar uw knusse huis in de duinen. Gezellig met zijn allen spelletjes doen aan de grote tafel of gezellig rond de open haard met een goed glas wijn?

Kerst vol gezelligheid

Het kerstfeest viert u natuurlijk het liefst met iedereen die u lief is. Samen het huis en de boom versieren, gezellig samen koken en snoepen van alle kerstlekkernijen. Een vakantie met kerst aan de Nederlandse kust regelt u natuurlijk via Fijnopvakantie.nl.

Bij ons vindt u de mooiste villa’s, appartementen en bungalows. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog. We hebben veel vrijstaande huizen in een natuurrijke omgeving en een flink aantal grote huizen waar u al je familie en vrienden mee naar toe kunt nemen!

Luxe huis met wellness

Juist in de winter is het heerlijk om een vakantiehuis aan zee met luxe extra’s te huren. In het programma van Fijn op Vakantie vindt u een groot aantal huizen met wellness voorzieningen. Wat dacht u van een huis met een Finse sauna of een infrarood sauna, vakantiehuizen met een stoomcabine, luxe woningen met een zonnebank en huizen met een sunshower. Reken maar dat u zult genieten van deze luxe faciliteiten als u na een winterse wandeling door de duinen terugkomt in uw huis!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Kreeft eten in Zeeland

Door Peter op maandag 24 maart 2014.

Donderdag 27 maart a.s. wordt het kreeftenseizoen weer geopend. Liefhebbers van de lekkerste kreeft weten het maar al te goed: de Oosterscheldekreeft is de allerbeste kreeft.  Vanaf 1 april tot 15 juni mag de wilde Oosterscheldekreeft gevangen worden. De Oosterscheldekreeft krijgt zijn uitstekende smaak door het overvloedige voedsel dat de Oosterschelde aan deze kreeften biedt. De beperkte vangsttermijn zorgt er voor dat het kreeftenbestand behouden blijft.

Lees verder >

Mooiste stranden van Walcheren

Door Silke op woensdag 11 juli 2018.

Walcheren is een van de regio’s in het westen van de provincie Zeeland en  wordt omsloten door de Noordzee, de Westerschelde, het Veerse Meer en het ingepolderde Sloe. Walcheren telt 115.000 inwoners en is een van de meest dichtbevolkte delen van de provincie.

Ook bij toeristen is Walcheren zeer geliefd. Op Walcheren ligt de provinciale hoofdstad Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en bekende badplaatsen als Zoutelande, Westkapelle, Oostkapelle, Vrouwenpolder en Domburg.

Lees verder >

Mag je een vuurtje maken op het strand?

Door Silke op dinsdag 28 juni 2016.

Heel lang geleden waren er veel vuren op het strand. Deze vuren werden aangestoken om vissers de weg te wijzen. Tegenwoordig hebben we daarvoor vuurtorens en gps navigatie. Een kampvuur op het strand is nu vooral bedoeld om gezellig samen te zijn, liedjes te zingen en te barbecueën.

Lees verder >