Vakantiehuis aan zee met de feestdagen

Door Silke op vrijdag 28 oktober 2016.
Categorieën:KustStrand

Wat zijn uw plannen voor de komende feestdagen? Heeft u er al eens aan gedacht om met vrienden en familie een vakantiehuis aan de Nederlandse kust te huren? Een knus huis, niet ver van het strand met een gezellige open haard is de garantie voor gezellige feestdagen. Op Fijnopvakantie.nl kiest u uit meer dan 500 vakantiehuizen, nooit meer dan tien kilometer van het strand.

Lekker wandelen in de duinen, rondstruinen in een sfeervol stadje of een lange winterse wandeling over het strand maken? En dan aan het eind van de dag terug naar uw knusse huis in de duinen. Gezellig met zijn allen spelletjes doen aan de grote tafel of gezellig rond de open haard met een goed glas wijn?

Kerst vol gezelligheid

Het kerstfeest viert u natuurlijk het liefst met iedereen die u lief is. Samen het huis en de boom versieren, gezellig samen koken en snoepen van alle kerstlekkernijen. Een vakantie met kerst aan de Nederlandse kust regelt u natuurlijk via Fijnopvakantie.nl.

Bij ons vindt u de mooiste villa’s, appartementen en bungalows. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog. We hebben veel vrijstaande huizen in een natuurrijke omgeving en een flink aantal grote huizen waar u al je familie en vrienden mee naar toe kunt nemen!

Luxe huis met wellness

Juist in de winter is het heerlijk om een vakantiehuis aan zee met luxe extra’s te huren. In het programma van Fijn op Vakantie vindt u een groot aantal huizen met wellness voorzieningen. Wat dacht u van een huis met een Finse sauna of een infrarood sauna, vakantiehuizen met een stoomcabine, luxe woningen met een zonnebank en huizen met een sunshower. Reken maar dat u zult genieten van deze luxe faciliteiten als u na een winterse wandeling door de duinen terugkomt in uw huis!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Het strand van Egmond aan Zee

Door Peter op woensdag 24 juni 2015.

Vanuit het gezellige dorp Egmond aan Zee (de bekendste van de drie Egmonden) loop je direct het strand op. Het strand van Egmond aan Zee is ruim en breed en gaat in het noorden over in het strand van Bergen aan Zee. De stranden worden in de zomer dagelijks opgeruimd en bovendien houdt de reddingsbrigade een oogje in het zeil en wordt er gewaarschuwd bij gevaarlijke wind en stroming. 

Lees verder >

De mooiste duinwandelingen

Door Peter op zondag 30 november 2014.
Categorieën:ActiefNatuur

Duinen zijn een onmisbare schakel in onze kustverdediging. Geen ander landschap is voor onze veiligheid zo belangrijk als het duinlandschap en het mooiste is: de duinen zijn ook een heerlijke plek voor een lange wandeling. Het hele jaar door! Het duinlandschap is zeer afwisselend met glasheldere meertjes, dichte duinbossen en mooie duintoppen waar je jezelf trakteert op een weids uitzicht. Het strand is nooit ver weg om ook nog even die zilte zeelucht op te kunnen snuiven. 

Lees verder >

Golven onder water

Door Silke op maandag 13 juni 2016.
Categorieën:KustNatuur

De meeste mensen die een vakantie aan zee doorbrengen, zullen gefascineerd raken door de continue beweging van de zee. De golven rollen onvermoeibaar af en aan.

Wind bepaalt de richting en de hoogte van de golven die we aan het strand zien. Wind uit het noorden betekent dat de golven naar het zuiden rollen. Harde wind betekent hoge golven. Maar ook zonder wind zijn er toch golven. Die zijn het gevolg van wind ver op zee of harde wind van een aantal dagen geleden.

Lees verder >