Vakantiehuis aan zee met de feestdagen

Door Silke op vrijdag 28 oktober 2016.
Categorieën:KustStrand

Wat zijn uw plannen voor de komende feestdagen? Heeft u er al eens aan gedacht om met vrienden en familie een vakantiehuis aan de Nederlandse kust te huren? Een knus huis, niet ver van het strand met een gezellige open haard is de garantie voor gezellige feestdagen. Op Fijnopvakantie.nl kiest u uit meer dan 500 vakantiehuizen, nooit meer dan tien kilometer van het strand.

Lekker wandelen in de duinen, rondstruinen in een sfeervol stadje of een lange winterse wandeling over het strand maken? En dan aan het eind van de dag terug naar uw knusse huis in de duinen. Gezellig met zijn allen spelletjes doen aan de grote tafel of gezellig rond de open haard met een goed glas wijn?

Kerst vol gezelligheid

Het kerstfeest viert u natuurlijk het liefst met iedereen die u lief is. Samen het huis en de boom versieren, gezellig samen koken en snoepen van alle kerstlekkernijen. Een vakantie met kerst aan de Nederlandse kust regelt u natuurlijk via Fijnopvakantie.nl.

Bij ons vindt u de mooiste villa’s, appartementen en bungalows. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog. We hebben veel vrijstaande huizen in een natuurrijke omgeving en een flink aantal grote huizen waar u al je familie en vrienden mee naar toe kunt nemen!

Luxe huis met wellness

Juist in de winter is het heerlijk om een vakantiehuis aan zee met luxe extra’s te huren. In het programma van Fijn op Vakantie vindt u een groot aantal huizen met wellness voorzieningen. Wat dacht u van een huis met een Finse sauna of een infrarood sauna, vakantiehuizen met een stoomcabine, luxe woningen met een zonnebank en huizen met een sunshower. Reken maar dat u zult genieten van deze luxe faciliteiten als u na een winterse wandeling door de duinen terugkomt in uw huis!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Rijden naar Ameland

Door Silke op woensdag 28 maart 2018.
Categorieën:NieuwsStrand

Als u een vakantiehuis op Ameland heeft gehuurd, neemt u de boot vanuit Holwerd naar Ameland. Zigzaggend door de Waddenzee brengt de boot u in circa 45 minuten naar het gastvrije eiland.

Toch zijn er lange tijd plannen geweest om een dam aan te leggen in de Waddenzee, zodat u met de auto vanuit Friesland naar Ameland kon rijden.

Lees verder >

Stoppen met roken in Schoorl

Door Peter op dinsdag 8 april 2014.
Categorieën:ActiefCultuur

Onze tip voor iedereen die wil stoppen met roken: huur een vakantiehuis in het duingebied van Bergen en Schoorl. Vanaf 1 april geldt er namelijk weer een rookverbod in het bos- en duingebied van de gemeente Bergen. Binnen een straal van 30 meter van de bossen, duinen en heidegebieden mag absoluut niet gerookt worden. Het is een van de maatregelen die ervoor moeten zorgen dat er geen natuurbrand ontstaat.

Lees verder >

Meest kindvriendelijke stranden van Nederland