Vakantiehuis in Cadzand huren

Door Silke op vrijdag 23 juni 2017.

Heeft u plannen om een vakantiehuis in Cadzand-Bad te huren? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Cadzand is de meest zuidelijke én de meest westelijke badplaats aan de Nederlandse kust. Cadzand ligt in Zeeuws-Vlaanderen, direct aan de Belgische grens. De Bourgondische, gemoedelijke Vlaamse sfeer is hier dan ook goed te merken.

Cadzand bestaat eigenlijk uit twee dorpen. Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp. Cadzand-Bad mag, samen met Domburg, als enige Nederlandse badplaats het predicaat ‘Heilzame Zeebadplaats’ voeren. Dit internationale predicaat krijgt een badplaats alleen als de werking van het zeewater en het klimaat is onderzocht en als heilzaam is verklaard.

Zeker doen in Cadzand

Als u een vakantiehuis huurt in Cadzand-Bad zijn er een aantal uitstapjes, dat u zeker niet mag missen. Wij zetten ze op een rij:

1 Haaientanden zoeken op het strand
Op het strand van Cadzand-Bad is de kans groot dat u een haaientand vindt. Ze zijn in de vorige eeuw op het strand terecht gekomen door het schuiven van de aardlagen en de februari-storm van 1953. Heeft u tijdens u wandeling over het strand geen tanden gevonden? Bij het lokale VVV kantoor aan de boulevard van Cadzand kunt u ze van chocolade kopen!

2 Natuurpark Het Zwin bezoeken
Van oorsprong was Het Zwin de zeearm die Brugge met de Noordzee verbond. In de loop van de afgelopen eeuwen is Het Zwin langzaam dichtgeslibd en de geul die nu nog over is vormt de grens tussen Nederland en België. Nu is Het Zwin ook de naam van het natuurgebied rond de oude zeearm met unieke planten en dieren.

3 Bezoek aan Brugge
De prachtige middeleeuwse stad Brugge ligt op een half uurtje rijden van Cadzand. Als het een dagje geen strandweer is kunt u heerlijk ronddwalen in de oude straatjes. Of maak een rondrit met de koets of een rondvaart per boot!

Kies een vakantiehuis in Cadzand-Bad

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Cadzand-Bad selecteren. U kunt onze vakantiehuizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Cadzand zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Cadzand of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Zeeland.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Vergelijk de Waddeneilanden

Door Silke op zondag 29 april 2018.

Het waddengebied met de 5 bewoonde Waddeneilanden is de favoriete bestemming van veel strandliefhebbers. Niet zo gek als u zich bedenkt dat er op de Waddeneilanden bij elkaar meer dan 100 kilometer brede, schone en vooral rustige stranden te vinden zijn.

Lees verder >

Actief aan de kust

Door Silke op vrijdag 5 mei 2017.

Natuurlijk is het heerlijk om op een warme zomerse dag lekker aan het strand te liggen. Even niets anders doen dan je regelmatig insmeren en de bladzijden van je boek omslaan.

Maar soms wil je ook wel even de benen strekken. Even in actie komen, met elkaar of helemaal alleen. Een verblijf aan de Nederlandse kust maakt dat heel goed mogelijk. Wij zetten de vijf populairste activiteiten aan het strand voor je op een rij.

Lees verder >

Hoe vind ik huurders voor mijn vakantiehuis?

Door Peter op donderdag 13 november 2014.

Op internet heeft u de keuze uit honderden websites waar u uw vakantiehuis kunt promoten. De beste sites zijn goed vindbaar in Google, adverteren op de juiste plek, zijn actief op sociale media en hebben een bestand van klanten aan wie ze regelmatig een nieuwsbrief kunnen sturen.

De meest succesvolle verhuur websites hebben zich gespecialiseerd in een bepaalde ‘’niche’’. Daarmee zorgen ze ervoor dat vakantiegangers met een specifieke belangstelling makkelijker de site vinden en wordt de kans op een reservering vergroot.

Lees verder >