Vakantiehuis in Julianadorp huren

Door Silke op vrijdag 27 januari 2017.
Categorieën:CultuurKust

Julianadorp aan Zee ligt in de kop van Noord-Holland, direct achter de duinen. Het is een van de weinige badplaatsen van Nederland waar u gratis mag parkeren. Maar dat is zeker niet de enige reden voor een heerlijke vakantie in Julianadorp aan zee. Het strand is breed, schoon en rustig en het dorp heeft uitstekende voorzieningen waaronder een overdekt zwembad, bowlingbanen en een midgetgolfbaan. In het voorjaar wordt het dorp omringd door prachtige bollenvelden.

Vakantie vieren in Juliandorp aan Zee

In en rond Julianadorp is een groot aantal mooie vakantiehuizen te huur. Sommige op een bungalowpark, maar ook een aantal mooie particuliere huizen. Bij Fijn op Vakantie kiest u uit een aantal mooie vakantiehuizen in Julianadorp.

Zeker doen in Julianadorp aan Zee

Als u een vakantiehuis huurt in Juliandorp kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen en natuurlijk genieten van de duinen en het strand. Maar u kunt ook mooie uitstapjes in de omgeving maken. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Julianadorp in een vakantiehuis verblijft.

1 Marine museum in Den Helder

Het Marine museum in Den Helder vertelt de verhalen van de Nederlandse marine. In het museum vindt u mooie exposities over de marine van toen en nu, speurtochten voor kinderen en zelfs theatervoorstellingen. Heel bijzonder zijn de drie museumboten waaronder een echte onderzeeboot!

2 Fort Kijkduin in Den Helder

Ruim tweehonderd jaar geleden gaf Napoleon de opdracht om de verdediging van Den Helder te verbeteren. Dat werd Fort Kijkduin dat bovenop een duin werd gebouwd. Vanaf het dak van het fort heeft u fantastisch uitzicht over de duinen en de Noordzee. In het ondergrondse gangenstelsel is een prachtig Noordzee-aquarium te vinden.

3 Natuurgebied Zwanenwater

Callantsoog. Het is een uniek duingebied met bloemen en enorm veel trekvogels. U kunt heerlijk wandelen in dit gebied dat door Natuurmonumenten wordt beschermd.

 

Kies een vakantiehuis in Juliandorp aan Zee

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiehuis in Julianadorp vinden. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Julianadorp aan Zee zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het huis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Julianadorp aan Zee of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Waarom is de Noordzee niet blauw?

Door Peter op vrijdag 15 augustus 2014.
Categorieën:KustNatuur

Water is doorzichtig en heeft geen kleur. Toch lijkt het alsof de zee op sommige plekken in de wereld diep blauw te zijn. De kleur in het water onstaat door de zon. Licht van de zon is voor onze ogen wit, maar bevat heel veel kleuren. De kleuren die je ziet in de zee worden veroorzaakt door de breking van het licht op het water en de mate waarin de kleuren uit het spectrum worden geabsorbeerd door het water. 

Lees verder >

In de winter naar de kust

De Nederlandse kust is ook in de winter een uniek en prachtig landschap. Het strand en de duinen nodigen uit tot heerlijke wandelingen onder Hollandse wolkenluchten. Opwarmen na een lange wandeling doet u in een van de gezellige strandtenten. Mocht er komende winter weer eens een pak sneeuw vallen, zorg dan dat u na een sneeuwbui als een van de eersten op het strand of in de duinen bent. U zult betoverd raken door het landschap.  Hebt u deze winter een vakantiehuis aan de kust gehuurd en wilt u een echt winterse belevenis meemaken?

Lees verder >

Foto's van mijn vakantiehuis maken

Door Peter op dinsdag 30 september 2014.

Goede foto’s zijn onmisbaar voor een succesvolle verhuur van uw vakantiehuis. Uit ervaring weten we dat potentiële huurders die – online – door lange lijsten met accommodaties bladeren, worden aangetrokken door scherpe, zonnige foto’s. Hieronder 7 onmisbare tips bij het fotograferen van uw vakantiehuis.

 

7 Tips voor het fotograferen van een vakantiehuis

 

Lees verder >