Vakantiehuis in Julianadorp huren

Door Silke op vrijdag 27 januari 2017.
Categorieën:CultuurKust

Julianadorp aan Zee ligt in de kop van Noord-Holland, direct achter de duinen. Het is een van de weinige badplaatsen van Nederland waar u gratis mag parkeren. Maar dat is zeker niet de enige reden voor een heerlijke vakantie in Julianadorp aan zee. Het strand is breed, schoon en rustig en het dorp heeft uitstekende voorzieningen waaronder een overdekt zwembad, bowlingbanen en een midgetgolfbaan. In het voorjaar wordt het dorp omringd door prachtige bollenvelden.

Vakantie vieren in Juliandorp aan Zee

In en rond Julianadorp is een groot aantal mooie vakantiehuizen te huur. Sommige op een bungalowpark, maar ook een aantal mooie particuliere huizen. Bij Fijn op Vakantie kiest u uit een aantal mooie vakantiehuizen in Julianadorp.

Zeker doen in Julianadorp aan Zee

Als u een vakantiehuis huurt in Juliandorp kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen en natuurlijk genieten van de duinen en het strand. Maar u kunt ook mooie uitstapjes in de omgeving maken. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Julianadorp in een vakantiehuis verblijft.

1 Marine museum in Den Helder

Het Marine museum in Den Helder vertelt de verhalen van de Nederlandse marine. In het museum vindt u mooie exposities over de marine van toen en nu, speurtochten voor kinderen en zelfs theatervoorstellingen. Heel bijzonder zijn de drie museumboten waaronder een echte onderzeeboot!

2 Fort Kijkduin in Den Helder

Ruim tweehonderd jaar geleden gaf Napoleon de opdracht om de verdediging van Den Helder te verbeteren. Dat werd Fort Kijkduin dat bovenop een duin werd gebouwd. Vanaf het dak van het fort heeft u fantastisch uitzicht over de duinen en de Noordzee. In het ondergrondse gangenstelsel is een prachtig Noordzee-aquarium te vinden.

3 Natuurgebied Zwanenwater

Callantsoog. Het is een uniek duingebied met bloemen en enorm veel trekvogels. U kunt heerlijk wandelen in dit gebied dat door Natuurmonumenten wordt beschermd.

 

Kies een vakantiehuis in Juliandorp aan Zee

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiehuis in Julianadorp vinden. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Julianadorp aan Zee zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het huis aan uw verwachtingen voldoet.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Villa aan de kust met binnenzwembad

Door Silke op zondag 7 februari 2016.

Wilt u op vakantie in een luxe villa aan de Nederlandse kust? Zoekt u een huis dat geschikt is voor 12 personen? Wilt u luxe, rust en ruimte? Wilt u genieten van een eigen binnenzwembad, wellness en zelfs een thuisbioscoop?

Zoek niet verder want wij hebben zo’n vakantiehuis voor u gevonden: Landgoed Odessa

Lees verder >

Moet ik mijn huis verzekeren als ik verhuur?

Door Peter op dinsdag 21 oktober 2014.

Als u uw huis tijdelijk als vakantiehuis gaat verhuren, moet u dat aan uw verzekeraar melden. Dit moet u ook doen als u uw huis - bijvoorbeeld tijdens de eigen vakantie - door vrienden of familie laat bewonen.Verzekeraars vinden soms dat het risico op schade groter is bij verhuur, en zullen daarom een hogere premie rekenen voor uw woonverzekering.

Lees verder >

Bucketlist Terschelling

Door Petra op maandag 7 september 2015.
Categorieën:Leuke uitjes

Terschelling is het Waddeneiland voor liefhebbers van ongerepte natuur en veel gezelligheid. Terschelling heeft maar liefst dertig kilometer aan uitgestrekte zandstranden, soms wel 500 meter breed. Op het eiland zijn meer dan 200 kilometer aan wandelpaden uitgezet. De verschillende routes zijn met elkaar verbonden dankzij de wandelnetwerkpunten. Zo kun je makkelijk van de ene route naar de andere ‘’hoppen’’. 

Terschelling is niet ver

Lees verder >