Villa aan de kust met binnenzwembad

Door Silke op zondag 7 februari 2016.

Wilt u op vakantie in een luxe villa aan de Nederlandse kust? Zoekt u een huis dat geschikt is voor 12 personen? Wilt u luxe, rust en ruimte? Wilt u genieten van een eigen binnenzwembad, wellness en zelfs een thuisbioscoop?

Zoek niet verder want wij hebben zo’n vakantiehuis voor u gevonden: Landgoed Odessa

Landgoed op de grens tussen Bergen en Schoorl

In het grensgebied tussen Bergen en Schoorl wonen niet veel mensen. Hier vind je vooral rust, prachtige natuur met eeuwenoude bomen en wandelpaden en fraaie, vrijstaande huizen. Op een kaart uit 1650 is de Poelenburgerlaan de officiële grens tussen Schoorl en Bergen. Deze laan is tegenwoordig een heerlijk wandelpad.  Vanaf de inrit van de laan loopt er een particulier toegangspad naar landgoed Odessa.

Villa met unieke ligging

Het landgoed rond de in Italiaanse stijl gebouwde villa is bijna 4 voetbalvelden groot. Als u via de oprijlaan het landgoed nadert zult u verbaasd zijn over het vele groen en de rust en ruimte rond uw vakantieverblijf. 

Eenmaal binnen groeit de verbazing verder. Het huis heeft een serre met romantische houtkachel, grote woonkamer met open haard, aparte eetkamer en luxe inbouwkeuken. Via een marmeren trap kom je op de 1e verdieping met maar liefst 6 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en een eigen flatscreen TV. Op de 2e verdieping is een thuisbioscoop met groot scherm. U heeft natuurlijk gratis Wifi en het huis beschikt zelfs over een binnenzwembad, sauna en jacuzzi.

Vijf sterren luxe

Bij Fijn op Vakantie bezoeken we alle vakantiehuizen die we verhuren eerst zelf. Zo weet u zeker dat de beschrijving van het vakantiehuis klopt. Door rechtstreekse samenwerking met de eigenaar weet u ook dat u altijd de beste prijs betaalt. We geven de huizen in ons programma sterren om de kwaliteit aan te duiden. We gaan daarbij van 2 tot 5 sterren. Het gebeurt maar zelden dat we een huis 5 sterren geven, maar de unieke ligging, luxe inrichting en vele extra’s maken Landgoed Odessa een echte 5 sterren locatie!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Golfbrekers in zee

Door Silke op maandag 15 februari 2016.
Categorieën:KustNatuurStrand

Als je weleens een wandeling over een Zeeuws strand hebt gemaakt heb je ze ongetwijfeld gezien: de kenmerkende golfbrekers die bijna op alle Zeeuwse stranden staan. De Zeeuwse golfbrekers worden ook wel paalhoofden genoemd en zijn houten palen op een dam van stenen en basaltblokken. Afhankelijk van het getij (eb of vloed) staan de palen geheel of gedeeltelijk onder water.

Lees verder >

Veilig met kinderen naar het strand

Door Peter op woensdag 27 mei 2015.
Categorieën:Actief

Heb jij een vakantiehuis aan de kust gehuurd? Wat is er dan leuker dan lekker een dagje naar het strand met het hele gezin? Maar als je wilt dat een dagje aan zee met kleine kinderen zorgeloos verloopt is het belangrijk om vooraf een aantal zaken goed te organiseren.  

Lees verder >

Zeehonden opvang aan de Nederlandse kust

Door Silke op zondag 3 januari 2016.
Categorieën:KustNatuur

De kans dat je ze tijdens je vakantie aan het Nederlandse strand tegenkomt is niet heel groot, maar in het Nederlandse deel van de Noordzee komen een groot aantal gewone en grijze zeehonden voor. 

Zeehonden in de Waddenzee en in Zeeland

Lees verder >