Villa aan de kust met binnenzwembad

Door Silke op zondag 7 februari 2016.

Wilt u op vakantie in een luxe villa aan de Nederlandse kust? Zoekt u een huis dat geschikt is voor 12 personen? Wilt u luxe, rust en ruimte? Wilt u genieten van een eigen binnenzwembad, wellness en zelfs een thuisbioscoop?

Zoek niet verder want wij hebben zo’n vakantiehuis voor u gevonden: Landgoed Odessa

Landgoed op de grens tussen Bergen en Schoorl

In het grensgebied tussen Bergen en Schoorl wonen niet veel mensen. Hier vind je vooral rust, prachtige natuur met eeuwenoude bomen en wandelpaden en fraaie, vrijstaande huizen. Op een kaart uit 1650 is de Poelenburgerlaan de officiële grens tussen Schoorl en Bergen. Deze laan is tegenwoordig een heerlijk wandelpad.  Vanaf de inrit van de laan loopt er een particulier toegangspad naar landgoed Odessa.

Villa met unieke ligging

Het landgoed rond de in Italiaanse stijl gebouwde villa is bijna 4 voetbalvelden groot. Als u via de oprijlaan het landgoed nadert zult u verbaasd zijn over het vele groen en de rust en ruimte rond uw vakantieverblijf. 

Eenmaal binnen groeit de verbazing verder. Het huis heeft een serre met romantische houtkachel, grote woonkamer met open haard, aparte eetkamer en luxe inbouwkeuken. Via een marmeren trap kom je op de 1e verdieping met maar liefst 6 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en een eigen flatscreen TV. Op de 2e verdieping is een thuisbioscoop met groot scherm. U heeft natuurlijk gratis Wifi en het huis beschikt zelfs over een binnenzwembad, sauna en jacuzzi.

Vijf sterren luxe

Bij Fijn op Vakantie bezoeken we alle vakantiehuizen die we verhuren eerst zelf. Zo weet u zeker dat de beschrijving van het vakantiehuis klopt. Door rechtstreekse samenwerking met de eigenaar weet u ook dat u altijd de beste prijs betaalt. We geven de huizen in ons programma sterren om de kwaliteit aan te duiden. We gaan daarbij van 2 tot 5 sterren. Het gebeurt maar zelden dat we een huis 5 sterren geven, maar de unieke ligging, luxe inrichting en vele extra’s maken Landgoed Odessa een echte 5 sterren locatie!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Kustpad wandelen

Door Silke op maandag 15 augustus 2016.

Het 'Pieterpad' is dan weliswaar het meest bekende wandelpad van Nederland, het is zeker niet het langste. Het ‘Nederlands Kustpad’ is met een lengte van maar liefst 721 kilometer veruit de langste wandelroute van ons land.

Wil je onze Nederlandse kust te voet ontdekken en genieten van ongekend mooie plekjes van Zeeland tot de Wadden? Wandel dan het Nederlandse Kustpad.

Nederlands Kustpad bestaat uit vier delen

1. Deltapad (233 kilometer van Sluis naar Hoek van Holland)

Lees verder >

Met openbaar vervoer naar het strand

Door Silke op maandag 10 september 2018.

De meeste badplaatsen in Nederland zijn uitstekend bereikbaar met de auto of de fiets. Maar als u geen auto heeft of gewoon een dagje naar het strand wilt zonder de auto te gebruiken… welke stranden zijn dan goed bereikbaar?

Met trein of bus naar zee

Een dagje strand of een vakantiehuis aan de kust kunt u ook prima met het openbaar vervoer organiseren. Zo voorkomt u dat u in de file komt te staan, uw auto (betaald) moet parkeren of nog een flink stuk moet lopen om op het strand te komen.

Lees verder >

Unieke natuur aan zee

Door Silke op vrijdag 22 juli 2016.

Je zou het niet zeggen als je in Nederland of België woont, maar op wereldschaal bekeken zijn kustduinen zeldzaam. Rotskusten zijn veel gewoner. Door de zeldzaamheid en de rijkdom aan soorten zijn duinen waardevolle natuurgebieden.

Lees verder >