Villa aan de kust met binnenzwembad

Door Silke op zondag 7 februari 2016.

Wilt u op vakantie in een luxe villa aan de Nederlandse kust? Zoekt u een huis dat geschikt is voor 12 personen? Wilt u luxe, rust en ruimte? Wilt u genieten van een eigen binnenzwembad, wellness en zelfs een thuisbioscoop?

Zoek niet verder want wij hebben zo’n vakantiehuis voor u gevonden: Landgoed Odessa

Landgoed op de grens tussen Bergen en Schoorl

In het grensgebied tussen Bergen en Schoorl wonen niet veel mensen. Hier vind je vooral rust, prachtige natuur met eeuwenoude bomen en wandelpaden en fraaie, vrijstaande huizen. Op een kaart uit 1650 is de Poelenburgerlaan de officiële grens tussen Schoorl en Bergen. Deze laan is tegenwoordig een heerlijk wandelpad.  Vanaf de inrit van de laan loopt er een particulier toegangspad naar landgoed Odessa.

Villa met unieke ligging

Het landgoed rond de in Italiaanse stijl gebouwde villa is bijna 4 voetbalvelden groot. Als u via de oprijlaan het landgoed nadert zult u verbaasd zijn over het vele groen en de rust en ruimte rond uw vakantieverblijf. 

Eenmaal binnen groeit de verbazing verder. Het huis heeft een serre met romantische houtkachel, grote woonkamer met open haard, aparte eetkamer en luxe inbouwkeuken. Via een marmeren trap kom je op de 1e verdieping met maar liefst 6 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en een eigen flatscreen TV. Op de 2e verdieping is een thuisbioscoop met groot scherm. U heeft natuurlijk gratis Wifi en het huis beschikt zelfs over een binnenzwembad, sauna en jacuzzi.

Vijf sterren luxe

Bij Fijn op Vakantie bezoeken we alle vakantiehuizen die we verhuren eerst zelf. Zo weet u zeker dat de beschrijving van het vakantiehuis klopt. Door rechtstreekse samenwerking met de eigenaar weet u ook dat u altijd de beste prijs betaalt. We geven de huizen in ons programma sterren om de kwaliteit aan te duiden. We gaan daarbij van 2 tot 5 sterren. Het gebeurt maar zelden dat we een huis 5 sterren geven, maar de unieke ligging, luxe inrichting en vele extra’s maken Landgoed Odessa een echte 5 sterren locatie!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Kokkels uit de Waddenzee

Door Silke op woensdag 19 december 2018.

Een pannetje dampende mosselen met friet, wie houdt er niet van? In Nederland eten we jaarlijks meer dan 10 miljoen kilo per jaar.

Veel minder bekend is het eten van kokkels. Terwijl die minstens zo lekker zijn. Net als een groot deel van de Nederlandse mosselen worden kokkels in de Waddenzee gevangen. In principe worden kokkels het hele jaar door gevangen, maar een erg strenge winter kan zorgen voor een beperkte aanvoer. Soms worden ook kokkels uit Engeland aangeboden in Nederland. De echte Waddenzee kokkels zijn herkenbaar aan de vele tinten grijs van de schelp.

Lees verder >

Trouwen aan zee

Door Silke op maandag 21 maart 2016.
Categorieën:CultuurKustStrand

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en die vier je natuurlijk uitgebreid met vrienden en familie. Het liefst natuurlijk op een onvergetelijke plek.

Trouwen in het zand

Genieten met je gasten van een onvergetelijk uitzicht over de Noordzee. Toosten met je voeten in de branding en even wegdromen in de armen van je bruid of bruidegom terwijl de zon langzaam in de zee zakt… hoe romantisch wil je het hebben?

Lees verder >

Vliegeren en kitesurfen aan de Noordzee kust

Door Silke op vrijdag 24 februari 2017.

Zomer of winter, als u een wandeling over het strand maakt is de kans groot dat u ze al van ver boven het strand ziet staan: vliegers.

Vliegeren wordt al heel lang gedaan. De eerste officiële vlieger duikt al 400 jaar voor Christus op in China. In dat land was in die tijd zijde en bamboe beschikbaar, ideale materialen voor een goede vlieger.

Lees verder >