Villa aan de kust met binnenzwembad

Door Silke op zondag 7 februari 2016.

Wilt u op vakantie in een luxe villa aan de Nederlandse kust? Zoekt u een huis dat geschikt is voor 12 personen? Wilt u luxe, rust en ruimte? Wilt u genieten van een eigen binnenzwembad, wellness en zelfs een thuisbioscoop?

Zoek niet verder want wij hebben zo’n vakantiehuis voor u gevonden: Landgoed Odessa

Landgoed op de grens tussen Bergen en Schoorl

In het grensgebied tussen Bergen en Schoorl wonen niet veel mensen. Hier vind je vooral rust, prachtige natuur met eeuwenoude bomen en wandelpaden en fraaie, vrijstaande huizen. Op een kaart uit 1650 is de Poelenburgerlaan de officiële grens tussen Schoorl en Bergen. Deze laan is tegenwoordig een heerlijk wandelpad.  Vanaf de inrit van de laan loopt er een particulier toegangspad naar landgoed Odessa.

Villa met unieke ligging

Het landgoed rond de in Italiaanse stijl gebouwde villa is bijna 4 voetbalvelden groot. Als u via de oprijlaan het landgoed nadert zult u verbaasd zijn over het vele groen en de rust en ruimte rond uw vakantieverblijf. 

Eenmaal binnen groeit de verbazing verder. Het huis heeft een serre met romantische houtkachel, grote woonkamer met open haard, aparte eetkamer en luxe inbouwkeuken. Via een marmeren trap kom je op de 1e verdieping met maar liefst 6 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en een eigen flatscreen TV. Op de 2e verdieping is een thuisbioscoop met groot scherm. U heeft natuurlijk gratis Wifi en het huis beschikt zelfs over een binnenzwembad, sauna en jacuzzi.

Vijf sterren luxe

Bij Fijn op Vakantie bezoeken we alle vakantiehuizen die we verhuren eerst zelf. Zo weet u zeker dat de beschrijving van het vakantiehuis klopt. Door rechtstreekse samenwerking met de eigenaar weet u ook dat u altijd de beste prijs betaalt. We geven de huizen in ons programma sterren om de kwaliteit aan te duiden. We gaan daarbij van 2 tot 5 sterren. Het gebeurt maar zelden dat we een huis 5 sterren geven, maar de unieke ligging, luxe inrichting en vele extra’s maken Landgoed Odessa een echte 5 sterren locatie!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Rietgedekte villa aan de kust

Door Peter op donderdag 10 juli 2014.
Categorieën:KustVakantiehuizen

Bij Fijn op Vakantie zijn we gek op rieten daken. Een vakantiehuis met een rieten dak is sfeervol en geeft een chique uitstraling. Hoewel riet al eeuwen als dakbedekking wordt gebruikt zijn er bij de keuze voor riet tegenwoordig best een aantal nadelen te noemen. Rieten daken gaan - onder gunstige omstandigheden - maximaal zo'n 40 jaar mee. Dat is veel korter dan een pannendak. Rieten daken moeten - om een lange levensduur te bereiken - regelmatig onderhouden worden.

Lees verder >

Walvisvaart op Schiermonnikoog

Bunkers aan de Nederlandse kust

Door Silke op zaterdag 17 december 2016.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd een groot aantal landen in Europa door Duitsland veroverd en bezet. Het Duitse leger was bang voor een invasie over zee en bouwde een 5000 kilometer lange verdedigingslinie langs de kust. Deze Atlantikwall (Nederlands: Atlantische wal) liep van Noorwegen via Denemarken, Duitsland, Nederland en België naar Frankrijk tot aan de grens met Spanje.

Lees verder >