Villa aan de kust met binnenzwembad

Door Silke op zondag 7 februari 2016.

Wilt u op vakantie in een luxe villa aan de Nederlandse kust? Zoekt u een huis dat geschikt is voor 12 personen? Wilt u luxe, rust en ruimte? Wilt u genieten van een eigen binnenzwembad, wellness en zelfs een thuisbioscoop?

Zoek niet verder want wij hebben zo’n vakantiehuis voor u gevonden: Landgoed Odessa

Landgoed op de grens tussen Bergen en Schoorl

In het grensgebied tussen Bergen en Schoorl wonen niet veel mensen. Hier vind je vooral rust, prachtige natuur met eeuwenoude bomen en wandelpaden en fraaie, vrijstaande huizen. Op een kaart uit 1650 is de Poelenburgerlaan de officiële grens tussen Schoorl en Bergen. Deze laan is tegenwoordig een heerlijk wandelpad.  Vanaf de inrit van de laan loopt er een particulier toegangspad naar landgoed Odessa.

Villa met unieke ligging

Het landgoed rond de in Italiaanse stijl gebouwde villa is bijna 4 voetbalvelden groot. Als u via de oprijlaan het landgoed nadert zult u verbaasd zijn over het vele groen en de rust en ruimte rond uw vakantieverblijf. 

Eenmaal binnen groeit de verbazing verder. Het huis heeft een serre met romantische houtkachel, grote woonkamer met open haard, aparte eetkamer en luxe inbouwkeuken. Via een marmeren trap kom je op de 1e verdieping met maar liefst 6 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en een eigen flatscreen TV. Op de 2e verdieping is een thuisbioscoop met groot scherm. U heeft natuurlijk gratis Wifi en het huis beschikt zelfs over een binnenzwembad, sauna en jacuzzi.

Vijf sterren luxe

Bij Fijn op Vakantie bezoeken we alle vakantiehuizen die we verhuren eerst zelf. Zo weet u zeker dat de beschrijving van het vakantiehuis klopt. Door rechtstreekse samenwerking met de eigenaar weet u ook dat u altijd de beste prijs betaalt. We geven de huizen in ons programma sterren om de kwaliteit aan te duiden. We gaan daarbij van 2 tot 5 sterren. Het gebeurt maar zelden dat we een huis 5 sterren geven, maar de unieke ligging, luxe inrichting en vele extra’s maken Landgoed Odessa een echte 5 sterren locatie!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Mooiste natuur van Nederland

Door Silke op vrijdag 2 december 2016.

Nederland is een prachtig land voor natuurliefhebbers. Ons land heeft maar liefst veertig natuurreservaten, waarvan 20 Nationale Parken en 20 Nationale Landschappen. Stuk voor stuk unieke plekken met hun eigen kenmerken en flora en fauna. En als er dan ook nog van die fraaie Hollandse luchten boven hangen, zijn onze natuurgebieden helemaal van wereldklasse.

Lees verder >

Vakantiehuis in Noordwijk aan Zee

Door Peter op dinsdag 27 mei 2014.

Noordwijk aan Zee heeft een rijke historie. Rond het jaar 1200 vestigden de eerste vissers zich in de duinen bij Noordwijk. Noordwijk groeide uit tot een belangrijke vissersplaats, met eind 15e eeuw een vloot van 40 vissersschepen. Tot het begin 19e eeuw was de visserij de belangrijkste vorm van inkomsten voor het dorp.

Lees verder >

Lekker uit eten in Egmond aan Zee

Door Peter op woensdag 11 februari 2015.
Categorieën:KustUit eten

Egmond aan Zee heeft nog geen 5000 inwoners. Met maar liefst 28 restaurants in het voormalige vissersdorp zou je zeggen dat de lokale bevolking keuze genoeg heeft om lekker uit eten te gaan! Gelukkig voor de restaurant eigenaren komen er het hele jaar door veel toeristen genieten van het gezellige dorp, de brede boulevard en de heerlijke zandstranden. 

Lees verder >