Vakantiepark Buiten Bergen

Op een rustige plek tussen Bergen en Schoorl ligt Buiten Bergen. Een natuurlijk ingericht terrein met 72 sfeervolle en duurzame vakantiehuizen. Lichte, zonnige huizen op ruime kavels van (300 tot 600 m2) met veel privacy.

Buiten Bergen beschikt over een speelveld met tafeltennistafel en waterspeelplaats. Je kunt fietsen huren op het park zodat je heerlijk de omgeving kunt verkennen via de mooie fietsroutes. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Bekijk vakantiehuizen

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Veranderen je plannen? Dan kun je gratis annuleren. Bovendien hoef je niet meteen te betalen. 

Bekijk voorwaarden

✓ Unieke huizen met veel privacy

De vakantiehuizen zijn allemaal uniek ingericht en hebben een grote tuin met veel privacy. Geniet in alle rust van de vakantie!

Ontdek de prachtige natuur aan de kust

Het kleinschalige vakantiepark is centraal gelegen tussen de gezellige dorpen Bergen (2 km) en Schoorl (2 km), aan de rand van het nationaal park de Schoorlse Duinen. Strand en zee liggen op slechts 20 minuten fietsen door afwisselend bos- en duingebied.

In de gezellige dorpjes Bergen en Schoorl vind je op loopafstand tal van leuke winkeltjes, terrassen en restaurants. Dus naast de natuur is er ook voldoende cultuur en bezienswaardigheden die je kunt bekijken. 

Bekijk alle vakantiehuizen

Ontdek de Noordhollandse kust

✓ Unieke en duurzame vakantiehuizen

De grote vakantiehuisjes bieden veel privacy met een grote tuin. Geniet in alle rust van een ontspannen vakantie. Bekijk plattegrond.

✓ Op fietsafstand van zee

Binnen 20 minuten fietsen sta je op het strand en geniet je van een heerlijk terras op één van de strandpaviljoens.

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd, dus reserveer snel je favoriete vakantiehuis - voordat het te laat is. Bekijk voorwaarden.

Bekijk alle vakantiehuizen

De zekerheid van: