Coronavirus

Laatste informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 24-03-2020 | 16:10

Volgend op de aangescherpte maatregelen die gisteren door onze overheid zijn afgekondigd willen we u een korte update geven. 

Bij Fijn op Vakantie zijn we hard aan het werk om ons beleid zo goed mogelijk af te stemmen in deze onzekere en spannende periode.

We hebben een enorme stroom aan mail- en telefoon verkeer van gasten. 
Dit alles maakt dat onze medewerkers niet direct overal op kunnen reageren. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen: 

  • Heeft u een vraag welke betrekking heeft op een boeking ná 6 april, dan willen wij u verzoeken onze website in de gaten te houden. Zodra er meer duidelijkheid is over ons beleid zullen we dit delen op onze website. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl
  • Heeft u een vraag over uw boeking tussen nu en 6 april dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl telefonisch zijn wij door de drukte moeilijk bereikbaar, mocht u toch telefonisch contact willen, houdt u dan rekening met een langere wachtrij dan dat u van ons gewend bent. 

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u vooruw geduld en begrip. 

Het team van Fijn op Vakantie 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bericht van 16-03-2020 | 13:00

Geachte gast,

Heel Nederland is in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. U vraagt zich ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw reis.

Op dit moment kunnen alle boekingen in Nederland op normale wijze doorgaan. We raden iedereen aan om de richtlijnen van het RIVM, in combinatie met de adviezen van de World Health Organisation (WHO) op te volgen. Uiteraard willen we dat uw vakantie op een onbezorgde manier door kan gaan.

Vragen of wijzigingen in verband met het coronavirus:
Voor vragen of voor het doorgeven van wijzigingen kunt u via de mail contact opnemen met onze klantenservice: service@fijnopvakantie.nl

We vragen u om uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning, en (indien mogelijk) huisnummer te vermelden.
We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden.

Mocht de situatie wijzigen, dan zullen we een nieuwe update plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Fijn op Vakantie

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal