Coronavirus

Laatste informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 14-10-2020 | 08:00

Geachte gast, 

Iedereen is in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. U vraagt zicht ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw reis. Vandaar dat we hier extra informatie willen delen over de gevolgen van uw boeking. 

Zoals misschien bij u bekend is verhuren wij verschillende accommodaties verdeeld over regio's in Nederland. Om die reden kunnen wij niet 1 vast beleid hanteren. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag over uw boeking tussen nu en 3 November dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl telefonisch zijn wij door de drukte moeilijk bereikbaar, mocht u toch telefonisch contact willen (Maandag en vrijdag van 10:00 tot 11:30 en van 12:30 tot 17:00, dinsdag tot en met donderdag van 09:00 en 13:00), houdt u dan rekening met een langere wachtrij dan dat u van ons gewend bent.
  • Heeft u een vraag welke betrekking heeft op een boeking ná 3 November, dan willen wij u verzoeken onze website in de gaten te houden. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl

We vragen u om uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning, en (indien mogelijk) huisnummer te vermelden in de mail.
 

We hebben een enorme stroom aan mail- en telefoon verkeer van gasten. 
Dit alles maakt dat onze medewerkers niet direct overal op kunnen reageren. 
Ons team werkt ontzettend hard om u zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord. 

We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden. 

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip. 

Het team van Fijn op Vakantie 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal