Coronavirus

Laatste informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 19-1-2021 | 9:00 uur

Geachte gast,

Iedereen is in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. U vraagt zicht ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw reis. Vandaar dat we hier extra informatie willen delen over de gevolgen van uw boeking.

Zoals misschien bij u bekend is, verhuren wij verschillende accommodaties verdeeld over regio's in Nederland. Om die reden kunnen wij niet één vast beleid hanteren.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag over uw boeking tussen nu en 9 februari dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl, mocht u toch telefonisch contact willen (maandag en vrijdag van 10:00 tot 11:30 en van 12:30 tot 17:00, dinsdag tot en met donderdag van 09:00 en 13:00).
  • Heeft u een vraag welke betrekking heeft op een boeking ná 9 februari, dan willen wij u verzoeken onze website in de gaten te houden. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl

We vragen u om uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning, en (indien mogelijk) huisnummer te vermelden in de mail.

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

Het team van Fijn op Vakantie

--------------------------------------------------------------------------------------

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal