Huisje huren in augustus

Augustus is dé vakantiemaand van het jaar. Het zonnetje schijnt van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en bijna iedereen is lekker vrij van school of werk door de zomervakantie. Het is daarmee een super maand om er op uit te trekken met het hele gezin, of lekker met z’n tweeën. Waar ga jij deze zomer heen?

Bij Fijn op Vakantie laten we zien dat je niet naar het buitenland hoeft om een onvergetelijke vakantie te beleven. In Nederland is zo veel moois te ontdekken! In Noord-Holland heb je de prachtige duinen, in Friesland de uitgestrekte blauwe meren en in Drenthe eeuwenoude bossen en hunebedden. Daar zit ongetwijfeld een plekje bij waar jij nog niet bent geweest. Dus of je nu van natuur, cultuur of avontuur houdt, op onze website vind je voor ieder wat wils. De keuze is helemaal aan jou! Zodra je die keuze hebt gemaakt rest je nog maar één ding: genieten van zon, rust en elkaar.

Krijg jij al vakantiekriebels en wil je een onvergetelijke vakantie beleven? Boek dan een villa, bungalow of vakantiehuis bij Fijn op Vakantie! Bekijk hieronder ons aanbod.

Veilig zwemmen: Wat betekenen de strandvlaggen?

Lopende mensen op het strand

Augustus is een maand om een heerlijke duik te nemen in de zee, maar wanneer is dit veilig? Als er een reddingsbrigade aanwezig is, wordt er gebruik gemaakt van strandvlaggen. Het is dus erg handig om te weten wat deze vlaggen betekenen en veilig te zwemmen. 

Bekijk de vlaggen

Het lekkerste ijs aan de zee

Verschillende smaken Italiaans ijs in de ijssalon

Zomer betekent volop genieten van ijs! Als je op vakantie gaat, kan een bezoekje aan de ijssalon natuurlijk niet ontbreken. Maar waar vind je het lekkerste ijs langs de kust? Wij vertellen je de beste plekjes!

Bekijk de ijssalons

De zekerheid van: