Huisje huren in september

Wil jij genieten van het zomerse weer, maar zie je het niet zo zitten om in de drukke vakantiemaanden op pad te gaan? Dan is nazomeren echt iets voor jou! In september geniet je nog dagelijks van de zon, maar heb je geen last van de zomerdrukte.

Bij Fijn op Vakantie bieden we tientallen mooie bestemmingen voor nazomerliefhebbers. Gewoon in ons eigen landje! Op zoek naar rust en een natuurrijke omgeving? We hebben prachtige accommodaties op unieke locaties in Nederland. Wat dacht je van een heerlijke nazomer op Terschelling of rondom het Tjeukemeer? Liever in de buurt van het bos? Ontdek dan de prachtige Drentse natuur vanuit de luxe vakantievilla's van Villapark de Hondsrug. Op zoek naar een leuk vakantiepark voor de kinderen? Bekijk dan onze vakantiehuizen bij 't Hooge Holt

Of het een weekendje naar de kust of een week luxe vertoeven wordt in een heerlijke villa, Fijn op Vakantie biedt voor iedereen een prachtige vakantiebestemming! Dus, heb jij de hele zomer gewacht en wil je eindelijk op pad? Bekijk dan ons aanbod vakantiewoningen voor september.

 

Mooiste strandwandelingen in Nederland

Vrouw op het strand die loopt langs de zee

Wie zegt dat in september de zomer voorbij is? In de nazomer is hét ideale moment voor een strandwandeling. Niet te warm, niet te koud, niet te druk en misschien kan je zelfs nog pootje baden!

Bekijk de routes

Vissen vanaf het strand

Het strand van de Noordzee

Als de zomerse drukte van het strand verdwenen is, is het een perfect moment om te gaan strandvissen. Kan je urenlang genieten van de golvende zee? Dan is dit echt iets voor jou!

Lees meer over strandvissen

De zekerheid van: