Onze nieuwe boslocaties in Drenthe

De vakantiewoningen Exloërkijl en de Heuvelrugvilla's liggen in de prachtige natuurlijke omgeving van de Hondsrug in Drenthe dat door UNESCO is uitgeroepen tot Global Geopark. Hiermee is de Hondsrug één van de 120 Geoparken op de wereld.  

De Exloërkijl

Dit sfeervolle huis ademt de natuur van het Drentse landschap en biedt u een heerlijke vakantieplaats voor maximaal vier personen, die in hun vakantie van de rust willen genieten. Deze vakantiewoning is gelegen op Villapark de Hondsrug in het Drentse Exloo.

De Heuvelrugvilla's

Op dit moment zijn er drie villa's gereed op het familieresort Puur Exloo. Er zijn drie formaten; voor 6, 8 en 10 personen. De villa's zijn ruim opgezet en staan op een grote kavel zodat er ook om het huis veel ruimte is om lekker buiten te zitten en te genieten van de natuur. Elke villa is voorzien van meerdere badkamers, Finse sauna, sunshower en een luxe keuken.

De omgeving

De huizen zijn gelegen op landgoed De Hunzebergen in Exloo. Op het landgoed vindt u speelmogelijkheden voor de kinderen. Het buitenzwembad is geopend van juni tot en met september en gratis toegankelijk. Het Drentse dorp Exloo wordt omringd door uitgestrekte heidevelden, dichte bossen en veengebieden. De fiets- en wandelpaden op het resort zijn direct verbonden met die buiten het resort. Vanuit deze vakantiewoningen fiets of loop je zo de prachtige Drentse natuur in.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal