Pinksteren aan de kust

De natuur is met Pinksteren op zijn mooist. Frisgroene blaadjes aan de bomen en een heerlijke temperatuur om lekker op een terrasje te zitten. Met een beetje geluk kunt u al lekker een dagje aan het strand doorbrengen. Onze vakantiehuizen aan de kust liggen nooit meer dan 10 km van het strand. En na een dagje aan het strand gaat u gezellig 's avonds het centrum van bijvoorbeeld Bergen of Schoorl in. Lekker uit eten in een van de vele restaurants of gezellig een kopje koffie drinken.

Bekijk hier welke vakantiehuizen aan de kust en op de Nederlandse Waddeneilanden in het Pinksterweekend 2020 beschikbaar zijn.

Toon vakantiehuizen

Een vakantiehuis huren tijdens Pinksteren

Heeft u er wel eens aan gedacht om gezellig met vrienden, familie of buren een lang weekend weg te gaan met Pinksteren? Huur dan een groot huis aan de Nederlandse kust of huur gewoon 2 of 3 bungalows op een van onze vakantieparken aan de kust. U zult genieten van een heerlijk weekend waarbij u kiest voor een lekkere strandwandeling, een fietstocht door de duinen of een bezoek aan één van de gezellige dorpen of steden aan de Nederlandse kust.

Boek nu het vakantiehuis dat bij u past

Een appartement aan de Noord Hollandse kust? Een luxe villa in de duinen bij Bergen of een heerlijk vakantiehuis op Schiermonnikoog? Bij Fijn op Vakantie heeft u volop keuze in iedere prijsklasse.

vakantiehuizen | Pinksteren aan de kust:

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal