Beschrijving

Dankzij de unieke ligging aan de Oostkant van Ameland is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor activiteiten op het strand. Het eiland biedt volop mogelijkheden om te genieten van de mooie natuur.
Op het park zijn vele faciliteiten aanwezig, waaronder onder andere een restaurant, zwembad, fitnessruimte, bowlingbaan, tennisbaan en een supermarkt.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie

Beoordelingen

Gemiddelde score
7,8
Goed
Klantvriendelijkheid8,1
Algemene indruk8,3
Locatie8,9
Schoon7,2
Prijs / kwaliteit8,1
Kindvriendelijk7,5
WiFi6,1

perfect

21 juli 2015 | Sofie Nendissa (NL)

Huisje was leuk ingericht!! Vond het ook heerlijk dat er een vaatwasser, wasmachine en droger was. de luxe van een zonnebank en een sauna heeft het voor ons vakantie het helemaal gemaakt. Een zwembad erbij dan was het helemaal perfect. Maar we hebben genoten ook buiten en vooral als het slecht weer was konden we gebruik maken van de sauna en de zonnebank, ideaal. We komen zeker weer terug.

9,3

Genieten van de wellnessboerderij

17 mei 2015 | Karin (NL)

Indeling van de wellnessboerderij. Het zwembad is echt een uitkomst met 4 jonge kinderen in de leeftijd van 8 maanden t/m 2 jaar. En de wasmachine en droger waren goed en we waren blij dat deze voorziening in het huis zitten. Goed meubilair dat gemakkelijk is schoon te houden en een lekke, praktische inrichting! We hebben ons er echt thuis gevoeld.

Het huis was niet geheel schoon. Een tip voor Klein Vasrwater is de schoonmaak verplicht te laten doen door het park. Dus geen keuze voor wel of niet een eindschoonmaak.

7,9

fijn weekend op ameland

4 mei 2015 | Sylvie (NL)

De ligging was geweldig 1km van zee heerlijke rustige lokatie prima bedden en genoeg ruimte. Heerlijk zwembad, mooie sauna

het huis was wat gedateerd en had wat onderhoud nodig de douche boven was te klein terwijl er heel veel ruimte is.

7,1

Goede keus, Klein Vaarwater,Ameland

12 april 2015 | Anneke (NL)

Alles was goed in de boerderij vooral het wellness gedeelte. Ook de ruime opzet van het huis viel op. Goede keuken. Zelfs een wasmachine en droger. Helemaal compleet.

Niets.

8,6

Mooi, luxe, maar niet voor kleine kinderen

7 januari 2015 | Rudi (NL)

Veel ruimte, goede wellness faciliteiten, luxe ingericht.

Niet ingesteld op jonge kinderen: geen traphekje, stopcontacten laag bij de grond

6,4

Pagina's

Kaart & omgeving

Buren

Buren is de jongste van de vier dorpen op Ameland en heeft een kleine 700 inwoners. Buren ligt midden op het eiland en ligt van alle dorpen het meest oostelijk. Verder oostelijk liggen de bekende Kooiduinen en 't Oerd. Het Oerd is een prachtig natuurgebied en heeft het hoogste duin van het eiland, Oerblinkert genaamd. Aan de voet van het duin staat een schuilhut en bovenop het duin vindt men een informatiepaneel en een oriëntatietafel. Nog Oostelijker ligt natuurgebied De Hon. Dit is een strandlandschap, waarin veel verschillende vogelsoorten leven en een variatie aan plantengroei is. Buren was van oorsprong het dorp van juttende boeren. Het bestaan van deze boeren wordt weergegeven in het Landbouw- en Juttersmuseum Swartwoude. De boeren deden naast het boer zijn, ook aan vissen, jagen en jutten. Het museum laat dit zien in de authentieke ingerichte boerderij met levendige voorstelling van het leven van de boeren rond 1900. Daarnaast worden verschillende strandvondsten tentoongesteld.

Buren heeft een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de Kooiplaats en het beeld Rixt van het Oerd. Deze Amelander jutster leefde van schipbreuken en liet middels vuren schepen stranden aan de Amelander kust. De Kooiplaats met de Nassau-eendenkooi is ook een bezoek waard. Tot 1930 was de eendenkooi en het bijbehorende Kooikershuis in bezit van de familie Oranje Nassau. Buren heeft veel winkeltjes, restaurants, cafe's en een supermarkt. Gaat men naar het westen vanaf Buren, bereikt men een kilometer verder het dorp Nes, het grootste dorp van het eiland.

Afstanden

Vakantiehuizen op dit vakantiepark:

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal