Vakantie in januari

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn ideaal om met nieuwe energie aan het jaar te beginnen door een weekje weg te gaan. In januari heeft u kans op sneeuw en ijs! Daarnaast is met deze koude temperaturen binnen zitten in januari ook heerlijk. Speel bijvoorbeeld gezellig een spelletje met het hele gezin. Met een vakantie in januari weet u zeker dat uw jaar goed begint!

Bij Fijn op Vakantie vindt u vakantiewoningen door heel Nederland. Er is daarmee voor ieder wat wils. Neem een nieuwjaarsduik aan de kust, ga wandelen in de mooie Drentse Hondsrug of waai uit op één van de waddeneilanden. In januari is het meestal niet zo druk op alle mooie plekjes in Nederland. U kunt dus in alle rust genieten van uw vakantie. Na een weekje in één van onze accommodaties weet u zeker dat u met nieuwe energie weer aan het werk kunt beginnen. 

Juist in januari is het heerlijk om van huis weg te gaan en lekker te ontspannen. Bekijk hieronder het aanbod en boek één van de beschikbare accommodaties.

Luid het nieuwe jaar goed in: Tips voor een veilige nieuwjaarsduik in de zee

Strand van Zandvoort

Luid het nieuwe jaar in en neem een lekkere frisse duik in de zee. Maar lees voordat je in de ijskoude zee springt eerst deze tips! Zo word het gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Bekijk alle tips

De beste stranden om met je hond te wandelen in de winter

Lopende hond over het strand met stok in zijn bek

Ook in de winter kan je genieten van het Nederlandse strand en duinlandschap. Voor jouw trouwe viervoeter is het in de winter juist strandseizoen; hij mag op de meeste Nederlandse stranden heerlijk los lopen zonder drukte.

Bekijk de beste stranden