Over ons

Van hobby naar groeiend bedrijf

Ruim vijftien jaar geleden begon ons avontuur met de koop van ons eigen vakantiehuis in Schoorl, aan de Noord-Hollandse kust. Uiteraard wilden we zelf van het huis genieten, maar waren ook van plan dit plezier te delen met anderen. Het extra zakcentje dat de huur opleverde was mooi meegenomen.

We bouwden een eigen website om ons huis te verhuren en kozen een domeinnaam die precies uitstraalt wat we willen bieden: even Fijn op Vakantie. Op dat moment hadden we nog geen idee dat we aan de wieg stonden van een bedrijf dat in korte tijd onze fulltimebaan zou worden.

De verhuur van ons huis liep dermate goed dat andere huiseigenaren vroegen of hun vakantiewoning ook op de website mocht staan. Natuurlijk! Hoe meer huizen, hoe meer vakantie, hoe meer vreugd. Inmiddels verhuren we meer dan 500 vakantiehuizen in Nederland.

Oprichters Fijn op Vakantie
Bert Pezij en Marielle de Jong begonnen in 2006 met Fijn op Vakantie. | Bert Pezij und Mariëlle de Jong gründeten Fijn op Vakantie im Jahr 2006.
Buiten Bergen in Schoorl was het eerste vakantiepark powered by Fijn op Vakantie. | Buiten Bergen in Schoorl war der erste Ferienpark, der von Fijn op Vakantie betreut wurde.

Vakantieparken én vakantiehuizen

Fast forward naar 2023. Fijn op Vakantie is uitgegroeid tot een specialist in de verhuur van individuele vakantiehuizen. In eerste instantie vooral aan de Nederlandse kust, maar inmiddels hebben we ons aanbod uitgebreid naar heel Nederland. Bovendien hebben we geïnvesteerd in een stevig Duits netwerk, met standaard tweetalige communicatie en ons Duitse platform FeWo in Holland.

Toch zijn individuele vakantiehuizen niet onze enige specialiteit. Naarmate ons aanbod van vakantiehuizen binnen hetzelfde vakantiepark toenam, werd het interessant om de huizen onder de eigen parknaam in de markt te zetten. Met eigen merkidentiteit en individuele presentatie van huizen.

Vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl werd ons eerste park en inmiddels verzorgen we de verhuur (en deels beheer) van 6 vakantieparken in Nederland. Lees meer over parkverhuur.

Ons team

Fijn op Vakantie bestaat uit een team van twintig medewerkers, die deels vanuit ons kantoor in Groningen en deels vanuit de vakantieparken werken. We beschikken over verschillende volwaardige afdelingen, zoals sales, marketing, pricing en klantenservice. 

Samen streven we naar de beste en meest persoonlijke dienstverlening voor zowel de vakantiegast als de verhuurder.

Wil je meer weten?

Het team van Fijn op Vakantie staat altijd voor je klaar. | Das Team von Fijn op Vakantie ist immer für Sie da.

Vakantieparken powered by Fijn op Vakantie

Buiten Bergen

Op een rustige plek tussen Bergen en Schoorl ligt Buiten Bergen. Een natuurlijk ingericht terrein met 72 sfeervolle buitenhuizen in harmonie met de omgeving. Lichte, zonnige buitenhuizen op ruime kavels van 300 m2 tot 600 m2. Zo gesitueerd dat u...
lees verder >

Villapark de Hondsrug

Villapark de Hondsrug is een kleinschalig park dat ruime en luxe villa's verhuurd in de omgeving van Exloo, gelegen in Drenthe. De verschillende type villa's hebben ieder een unieke inrichting met comfortabele meubels en veel privacy. Kortom,...
lees verder >

Schoorlse Duinen

Vakantiepark Schoorlse Duinen is gelegen tussen Bergen en Schoorl, in misschien wel het fraaiste duingebied van Noord-Holland. Vanuit het park kunt u mooi een dagje naar het strand, of door de prachtige omgeving fietsen. U vertoeft...
lees verder >

't Hooge Holt

Vakantiepark 't Hooge Holt in Gramsbergen (Overijssel) is misschien wel het gezelligste vakantiepark van Nederland. Hier vind je houten bungalows, stenen vakantiehuizen en aan klein aantal groepsaccommodaties. Met de vele faciliteiten is het...
lees verder >

Villapark Giethoorn

Vanaf Q4 2023 in de verhuur via Fijn op Vakantie Op een van de meest unieke locaties in Nederland worden 18 prachtige recreatievilla's gebouwd door Van Wijnen Recreatiebouw. Dit bijzondere project wordt ontwikkeld in het authentieke waterdorp...
lees verder >

Coming soon: Drentse Vennen

Binnenkort in het aanbod van Fijn op Vakantie: vakantiepark Drentse Vennen in het Drentse plaatsje Een. Het park is gelegen in de Kop van Drenthe, vlakbij de grens met zowel Friesland als Groningen. Het vakantiepark bestaat uit unieke, vrijstaande...
lees verder >
De zekerheid van: