Verhuren via een specialist

Door Silke op woensdag 28 september 2016.

Bent u de eigenaar van een vakantiewoning aan de Nederlandse kust? Een huis op een park in Zeeland of een appartement met zicht op zee in Zuid-Holland? Misschien bezit u een villa in een kleine badplaats aan de Noord-Hollandse kust of heeft u een fijne bungalow op een Waddeneiland.

Uw huis verhuren via Fijn op Vakantie

Wilt u deze woning een aantal weken of misschien wel het hele jaar door verhuren aan vakantiegangers? Dit kan al vanaf 28 dagen per kalender jaar. Wij bieden u verschillende mogelijkheden van verhuren.

Specialist aan de kust

Wij zijn Fijn op Vakantie, al meer dan tien jaar specialist in de verhuur en het beheer van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We verhuren vakantiehuizen van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog, nooit meer dan tien kilometer van het strand. De badplaatsen en stranden in Nederland kennen wij als geen ander. Persoonlijk contact met onze eigenaren staat centraal. Op die manier kunnen we uw huis presenteren op een manier die bij u past en die ervoor zorgt dat we de juiste huurders vinden.

Met onze websites Fijnopvakantie.nl en Fewo-in-holland.de richten we ons op de Nederlandse en Duitse huurders van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We zijn uitstekend vindbaar in Google en met gerichte marketingacties trekken we wekelijks duizenden geïnteresseerde bezoekers naar onze sites. De website wordt continue vernieuwd en aan de behoeftes van huurder en verhuurder aangepast. Onze vakantiehuis eigenaren hebben daardoor gemiddeld aanzienlijk meer boekingsaanvragen per jaar.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de verhuur van uw vakantiehuis aan zee? Wij komen graag met u in contact. Bel Mariëlle de Jong op 088 900 1555 of vul ons aanmeldformulier in. We horen graag van u!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Lekker rustig strand

Door Peter op maandag 23 juni 2014.
Categorieën:KustNieuws

De landing in Normandië is voor de meesten van ons een bekend begrip. Maar ook in ons eigen Noord Holland is het Engelse leger al eens op het strand geland. Deze invasie was een direct gevolg van de ontwikkelingen in Frankrijk. Hier werd in 1793 de koning door het volk van zijn troon gezet en onthoofd. Napoleon werd de nieuwe baas in Frankrijk en hij wilde hij zijn revolutionaire ideeen ook elders in Europa gaan uitvoeren. Zo kwam Nederland in 1798 onder bezetting van de Fransen. 

Lees verder >

Vergelijk de Waddeneilanden

Door Silke op zondag 29 april 2018.

Het waddengebied met de 5 bewoonde Waddeneilanden is de favoriete bestemming van veel strandliefhebbers. Niet zo gek als u zich bedenkt dat er op de Waddeneilanden bij elkaar meer dan 100 kilometer brede, schone en vooral rustige stranden te vinden zijn.

Lees verder >

Huis aan zee voor twee gezinnen

Door Peter op vrijdag 21 november 2014.

Veel mensen vinden het erg gezellig om met een ander gezin op vakantie te gaan. Samen op vakantie gaan betekent lekker met elkaar bijkletsen en plezier hebben. En natuurlijk zijn speelkameraadjes voor de kinderen geregeld. Ook een vakantie met 3 generaties is populair. Met de kinderen én opa en oma op pad is natuurlijk erg gezellig!

Lees verder >