Verhuren via een specialist

Bent u de eigenaar van een vakantiewoning aan de Nederlandse kust? Een huis op een park in Zeeland of een appartement met zicht op zee in Zuid-Holland? Misschien bezit u een villa in een kleine badplaats aan de Noord-Hollandse kust of heeft u een fijne bungalow op een Waddeneiland.

Uw huis verhuren via Fijn op Vakantie

Wilt u deze woning een aantal weken of misschien wel het hele jaar door verhuren aan vakantiegangers? Dit kan al vanaf 28 dagen per kalender jaar. Wij bieden u verschillende mogelijkheden van verhuren.

Specialist aan de kust

Wij zijn Fijn op Vakantie, al meer dan tien jaar specialist in de verhuur en het beheer van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We verhuren vakantiehuizen van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog, nooit meer dan tien kilometer van het strand. De badplaatsen en stranden in Nederland kennen wij als geen ander. Persoonlijk contact met onze eigenaren staat centraal. Op die manier kunnen we uw huis presenteren op een manier die bij u past en die ervoor zorgt dat we de juiste huurders vinden.

Met onze websites Fijnopvakantie.nl en Fewo-in-holland.de richten we ons op de Nederlandse en Duitse huurders van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We zijn uitstekend vindbaar in Google en met gerichte marketingacties trekken we wekelijks duizenden geïnteresseerde bezoekers naar onze sites. De website wordt continue vernieuwd en aan de behoeftes van huurder en verhuurder aangepast. Onze vakantiehuis eigenaren hebben daardoor gemiddeld aanzienlijk meer boekingsaanvragen per jaar.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de verhuur van uw vakantiehuis aan zee? Wij komen graag met u in contact. Bel Mariëlle de Jong op 088 900 1555 of vul ons aanmeldformulier in. We horen graag van u!

De zekerheid van: