Verhuren via een specialist

Door Silke op woensdag 28 september 2016.

Bent u de eigenaar van een vakantiewoning aan de Nederlandse kust? Een huis op een park in Zeeland of een appartement met zicht op zee in Zuid-Holland? Misschien bezit u een villa in een kleine badplaats aan de Noord-Hollandse kust of heeft u een fijne bungalow op een Waddeneiland.

Uw huis verhuren via Fijn op Vakantie

Wilt u deze woning een aantal weken of misschien wel het hele jaar door verhuren aan vakantiegangers? Dit kan al vanaf 28 dagen per kalender jaar. Wij bieden u verschillende mogelijkheden van verhuren.

Specialist aan de kust

Wij zijn Fijn op Vakantie, al meer dan tien jaar specialist in de verhuur en het beheer van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We verhuren vakantiehuizen van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog, nooit meer dan tien kilometer van het strand. De badplaatsen en stranden in Nederland kennen wij als geen ander. Persoonlijk contact met onze eigenaren staat centraal. Op die manier kunnen we uw huis presenteren op een manier die bij u past en die ervoor zorgt dat we de juiste huurders vinden.

Met onze websites Fijnopvakantie.nl en Fewo-in-holland.de richten we ons op de Nederlandse en Duitse huurders van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We zijn uitstekend vindbaar in Google en met gerichte marketingacties trekken we wekelijks duizenden geïnteresseerde bezoekers naar onze sites. De website wordt continue vernieuwd en aan de behoeftes van huurder en verhuurder aangepast. Onze vakantiehuis eigenaren hebben daardoor gemiddeld aanzienlijk meer boekingsaanvragen per jaar.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de verhuur van uw vakantiehuis aan zee? Wij komen graag met u in contact. Bel Mariëlle de Jong op 088 900 1555 of vul ons aanmeldformulier in. We horen graag van u!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Mysteries uit de Noordzee

Door Silke op zaterdag 7 januari 2017.
Categorieën:Cultuur

De zee bedekt het grootste deel van onze aardbol en hoewel we de zeeën al eeuwen bevaren en onderzoeken, herbergt het zoute water nog altijd tal van mysteries voor de wetenschap. Omdat de zee op veel plaatsen erg diep is en de druk onder water enorm, is het lastig om de zee uitvoerig te onderzoeken.

Lees verder >

Motoren op het strand

Door Silke op dinsdag 8 augustus 2017.

We horen het u denken: het strand is voor wandelaars, zonaanbidders en zwemmers. Lekker in alle rust genieten van het geluid van de branding, het geroep van de meeuwen en langzaam in slaap vallen op het warme zand. Daar hoort het gebrul van motoren toch niet bij?

U heeft helemaal gelijk, maar toch kunt u – bij hoge uitzondering – op de eerste zondag in september een flink aantal ‘custom’ motorfietsen op het strand bij Zandvoort tegenkomen.

Lees verder >

Bier uit Egmond

Door Peter op woensdag 7 januari 2015.
Categorieën:Cultuur

De Abdij van Egmond heeft een lange en rijke geschiedenis. Al rond het jaar 900 stond er in Egmond Binnen (toen nog Hallem) een houten klooster dat later werd vervangen door een stenen abdij. Deze abdij groeide in de vroege middeleeuwen uit tot een centrum van macht, kennis én bierbrouwkunst. Bier was in die tijd gezonder dan water en werd door iedereen gedronken.  

Lees verder >