Verhuren via een specialist

Door Silke op woensdag 28 september 2016.

Bent u de eigenaar van een vakantiewoning aan de Nederlandse kust? Een huis op een park in Zeeland of een appartement met zicht op zee in Zuid-Holland? Misschien bezit u een villa in een kleine badplaats aan de Noord-Hollandse kust of heeft u een fijne bungalow op een Waddeneiland.

Uw huis verhuren via Fijn op Vakantie

Wilt u deze woning een aantal weken of misschien wel het hele jaar door verhuren aan vakantiegangers? Dit kan al vanaf 28 dagen per kalender jaar. Wij bieden u verschillende mogelijkheden van verhuren.

Specialist aan de kust

Wij zijn Fijn op Vakantie, al meer dan tien jaar specialist in de verhuur en het beheer van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We verhuren vakantiehuizen van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog, nooit meer dan tien kilometer van het strand. De badplaatsen en stranden in Nederland kennen wij als geen ander. Persoonlijk contact met onze eigenaren staat centraal. Op die manier kunnen we uw huis presenteren op een manier die bij u past en die ervoor zorgt dat we de juiste huurders vinden.

Met onze websites Fijnopvakantie.nl en Fewo-in-holland.de richten we ons op de Nederlandse en Duitse huurders van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We zijn uitstekend vindbaar in Google en met gerichte marketingacties trekken we wekelijks duizenden geïnteresseerde bezoekers naar onze sites. De website wordt continue vernieuwd en aan de behoeftes van huurder en verhuurder aangepast. Onze vakantiehuis eigenaren hebben daardoor gemiddeld aanzienlijk meer boekingsaanvragen per jaar.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de verhuur van uw vakantiehuis aan zee? Wij komen graag met u in contact. Bel Mariëlle de Jong op 088 900 1555 of vul ons aanmeldformulier in. We horen graag van u!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Met de auto of motor op het strand

Door Silke op vrijdag 24 februari 2017.

In Nederland mag u niet met de auto of motor op het strand komen. Dat is best logisch, want het strand is voor wandelaars en zonaanbidders en de natuur van het Nederlandse duingebied is kwetsbaar.

Toch zijn er in ons land twee uitzonderingen voor degenen die echt heel graag een keer met de auto of motor over het strand willen rijden.

Lees verder >

Verschil maatjesharing en Hollandse Nieuwe

Door Silke op zondag 25 oktober 2015.
Categorieën:CultuurKustUit eten

Voor veel mensen is de haring een van de lekkerste visjes die in onze Noordzee zwemt. Ieder jaar is ‘’Vlaggetjesdag’’ in juni voor de haringliefhebbers een echt hoogtepunt. Het is de dag waarop de eerste haring van het seizoen (vaak voor veel geld) wordt geveild. Vanaf dat moment kun je bij alle viskramen in Nederland terecht voor een echte Hollandse Nieuwe.

De smaak van haring

Lees verder >

Vliegeren op het strand

Door Peter op woensdag 20 augustus 2014.

Het strand is de ideale plek om je vlieger op te laten. Ruimte genoeg, geen bomen en altijd wel een beetje wind. Tijdens het Vliegerfestival op 27 en 28 september in Scheveningen kun je vliegers in alle soorten en maten kun je bewonderen. Voor het Kurhaus laten de beste vliegeraars van de hele wereld hun kunsten zien. Er zijn vliegershows en demonstraties in verschillende disciplines: powerkiting, stuntvliegeren (Nederlands Kampioenschap) en mega kite éénlijnsvliegeren.

Naast alle shows is er op het Scheveningse strand natuurlijk plek genoeg om zelf te vliegeren!

Lees verder >