Verhuren via een specialist

Door Silke op woensdag 28 september 2016.

Bent u de eigenaar van een vakantiewoning aan de Nederlandse kust? Een huis op een park in Zeeland of een appartement met zicht op zee in Zuid-Holland? Misschien bezit u een villa in een kleine badplaats aan de Noord-Hollandse kust of heeft u een fijne bungalow op een Waddeneiland.

Uw huis verhuren via Fijn op Vakantie

Wilt u deze woning een aantal weken of misschien wel het hele jaar door verhuren aan vakantiegangers? Dit kan al vanaf 28 dagen per kalender jaar. Wij bieden u verschillende mogelijkheden van verhuren.

Specialist aan de kust

Wij zijn Fijn op Vakantie, al meer dan tien jaar specialist in de verhuur en het beheer van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We verhuren vakantiehuizen van Zeeuws-Vlaanderen tot Schiermonnikoog, nooit meer dan tien kilometer van het strand. De badplaatsen en stranden in Nederland kennen wij als geen ander. Persoonlijk contact met onze eigenaren staat centraal. Op die manier kunnen we uw huis presenteren op een manier die bij u past en die ervoor zorgt dat we de juiste huurders vinden.

Met onze websites Fijnopvakantie.nl en Fewo-in-holland.de richten we ons op de Nederlandse en Duitse huurders van vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We zijn uitstekend vindbaar in Google en met gerichte marketingacties trekken we wekelijks duizenden geïnteresseerde bezoekers naar onze sites. De website wordt continue vernieuwd en aan de behoeftes van huurder en verhuurder aangepast. Onze vakantiehuis eigenaren hebben daardoor gemiddeld aanzienlijk meer boekingsaanvragen per jaar.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de verhuur van uw vakantiehuis aan zee? Wij komen graag met u in contact. Bel Mariëlle de Jong op 088 900 1555 of vul ons aanmeldformulier in. We horen graag van u!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Kreeft eten in Zeeland

Door Peter op maandag 24 maart 2014.

Donderdag 27 maart a.s. wordt het kreeftenseizoen weer geopend. Liefhebbers van de lekkerste kreeft weten het maar al te goed: de Oosterscheldekreeft is de allerbeste kreeft.  Vanaf 1 april tot 15 juni mag de wilde Oosterscheldekreeft gevangen worden. De Oosterscheldekreeft krijgt zijn uitstekende smaak door het overvloedige voedsel dat de Oosterschelde aan deze kreeften biedt. De beperkte vangsttermijn zorgt er voor dat het kreeftenbestand behouden blijft.

Lees verder >

Het lekkerste ijs aan de kust

Door Peter op vrijdag 3 juli 2015.
Categorieën:Kust

We zijn in Nederland gek op ijs. Gemiddeld eet iedere Nederlander zo’n 8 liter ijs per jaar. De laatste jaren groeit de belangstelling voor deze koude lekkernij. Het aantal ijssalons is de laatste jaren flink toegenomen en dit jaar zijn er in ons land meer dan 600 ijssalons te vinden. Van alle provincies heeft Noord Holland (met 95 bedrijven) de meeste ijssalons van Nederland. 

Lees verder >

Donkerste plekje aan de kust

Door Peter op woensdag 25 maart 2015.
Categorieën:Natuur

Niet alle vakantiegangers zullen zich realiseren dat de Waddenzee en de Waddeneilanden een uniek gebied in de wereld zijn. Op de eilanden, wadplaten, onder water en in de bodem van het wad leven vele soorten vogels, vissen, planten en kleine organismen. Miljoenen trekvogels zijn afhankelijk van het gebied voor hun rust en voedsel. De ruimte,  de stilte en de unieke natuur worden sinds 2009 extra beschermd sinds de UNESCO een groot deel van het Waddengebied op de Werelderfgoedlijst heeft geplaatst. 

Lees verder >