Fijn op Vakantie is verhuurpartner van:

Staat uw park hier binnenkort ook tussen? Neem gerust contact op.

Buiten Bergen (Noord-Holland)

Vakantiepark Buiten Bergen ligt vlakbij de kust, tussen de gezellige dorpen Schoorl en Bergen en vlak bij het prachtige natuurgebied Schoorlse Duinen. Buiten Bergen bestaat uit 72 moderne vakantiehuizen (47 in de verhuur) met grote raampartijen en een heerlijk terras.

Ga naar website Buiten Bergen

't Hooge Holt (Overijssel)

Vakantiepark ‘t Hooge Holt is een groen familiepark in Gramsbergen. Hier staan ruim 200 houten en stenen vakantiehuizen, deels aan het water en deels aan het groen. Het park ligt aan het prachtige Vechtdal. Op het park zijn altijd allerhande activiteiten te beleven.

Ga naar website 't Hooge Holt

Villapark de Hondsrug (Drenthe)

Villapark De Hondsrug ligt aan Geopark de Hondsrug bij het gezellige Drentse dorpje Exloo. Het kleinschalige park bestaat uit 57 luxe vakantiewoningen (18 in de verhuur). Het ligt aan een prachtig natuurgebied waar men naar hartenlust kan fietsen en wandelen.

Ga naar website Villapark de Hondsrug

Vakantiepark Schoorlse Duinen (Noord-Holland)

Vakantiepark Schoorlse Duinen ligt vlakbij het gelijknamige natuurgebied vlakbij de kust, tussen de dorpen Schoorl en Bergen. Hier staan 47 lichte, vrijstaande vakantiehuizen (14 in de verhuur) met elk een grote tuin die veel privacy biedt. De woningen zijn van alle gemakken voorzien.

Ga naar website Schoorlse Duinen

Villapark Giethoorn (Overijssel) 

Villapark Giethoorn is in ontwikkeling en komt vanaf 2023 bij Fijn op Vakantie in de verhuur. Er worden 18 luxe, duurzame woningen gebouwd. De woningen liggen aan het water, vlakbij het gezellige centrum van Giethoorn en natuurgebied Weerribben-Wieden.

Ga naar website Villapark Giethoorn

Staat uw park hier straks ook tussen?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

De zekerheid van: