Vakantiepark Schoorlse Duinen

Vakantiepark Schoorlse Duinen is gelegen tussen Bergen en Schoorl, in misschien wel het fraaiste duingebied van Noord-Holland. Vanuit het park kunt u een dagje naar het strand, of door de prachtige omgeving fietsen en wandelen. In het midden van het park is een speelveld met grote zandbak en speelattributen voor de kinderen.

U verblijft hier in vrijstaande, comfortabele vakantiehuizen met veel privacy. Alle huizen zijn in particulier bezit, en dus naar uniek ingericht. Twee of drie slaapkamers, badkamer boven of beneden, douche en of bad, het is hier allemaal aanwezig. Een aantal huizen beschikken over heerlijke wellness-faciliteiten, zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Bekijk vakantiehuizen

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Veranderen je plannen? Dak kun je gratis annuleren. Bovendien hoef je niet meteen te betalen. 

Bekijk voorwaarden

✓ Kleinschalig maar toch veel ruimte

Schoorlse Duinen is een relatief klein vakantiepark maar biedt grote vakantiehuizen met veel privacy. Zo kunt u in alle rust genieten van luxe. 

Leuke activiteiten in de buurt

Bezoek de Klimduin

Bij een bezoekje aan Schoorl kan je de Klimduin niet overslaan. Deze duin is bijna de hoogste duin van de hele Schoorlse Duinen.  Beklim de 51 meter hoge duin en wie weet ben jij wel het eerste boven! 

Volop activiteiten in het Buitencentrum

Klaar voor een dag of misschien wel een week vol activiteiten? Start dan een leuke wandel of fietsroute vanuit het buitencentrum in Schoorl of verkrijg leuke informatie over de duinen. 

Ontdek de Noordhollandse kust

✓ Ruimte en rust aan de kust

De grote vakantiehuisjes bieden veel privacy met een grote tuin. Geniet in alle rust van een ontspannen vakantie. Bekijk plattegrond.

✓ Op fietsafstand van zee

Binnen 20 minuten fietsen sta je op het strand en geniet je van een heerlijk terras op één van de strandpaviljoens.

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd, dus reserveer snel je favoriete vakantiehuis - voordat het te laat is. Bekijk voorwaarden.

Bekijk alle vakantiehuizen in Schoorl

De zekerheid van: