Schoorlse Duinen

Vakantiepark Schoorlse Duinen is gelegen tussen Bergen en Schoorl, in misschien wel het fraaiste duingebied van Noord-Holland. Vanuit het park kunt u mooi een dagje naar het strand, of door de prachtige omgeving fietsen. U vertoeft hier in één van de vrijstaande, comfortabele vakantiehuizen van het park.

Het park is ruim opgezet en er staan 47 luxe vakantiehuizen met een woonoppervlak van 100 m2. Alle huizen zijn in particulier bezit, en dus naar eigen smaak ingericht. Hierdoor is er veel variatie in de inrichting en luxe van de huizen en is er voor ieder wat wils. Twee of drie slaapkamers, badkamer boven of beneden, douche en of bad, het is hier allemaal aanwezig. Sommige huizen beschikken over heerlijke wellness-faciliteiten, zodat u lekker kunt ontspannen, een sfeerhaard om 's avonds bij op te warmen, of zelfs een moderne buitenkeuken inclusief green-egg. In het midden van het park is een speelveld met grote zandbak en speelattributen voor de kinderen.

Bezoek de klimduin

Bij een bezoekje aan Schoorl kan je de klimduin niet overslaan. Deze duin is bijna de hoogste duin van de hele Schoorlse Duinen.  Beklim de 51 meter hoge duin en wie weet ben jij wel het eerste boven! 

Volop activiteiten in het Buitencentrum

Klaar voor een dag of misschien wel een week vol activiteiten? Start dan een leuke wandel of fietsroute vanuit het buitencentrum in Schoorl of verkrijg leuke informatie over de duinen. 

Bekijk hier het aanbod

Droomland 29

Droomland is een licht, zonnig buitenhuis en geschikt voor 6 personen, gelegen aan de rand van de Schoorlse Duinen in Schoorl (Noord-Holland). 
lees verder >

De Duinhaas 8

Zonnig vakantiehuis met een grote tuin op het zuidwesten. Gelegen op het mooie park Schoorlse Duinen, gelegen tussen de gezellige dorpjes Schoorl en Bergen
lees verder >

Schoorlse Duinen 26

Zeer comfortabel vakantiehuis met een heerlijk zonneterras. De vrijstaande ligging en de ruime tuin met groot gazon zorgen voor veel comfort tijdens jouw verblijf.
lees verder >

Zonnegoud 36

Deze duinbungalow Zonnegoud ligt prachtig tussen Schoorl en Bergen met uitzicht op de duinen. Een heerlijk zonneterras en de vrijstaande ligging met ruime tuin zorgen voor veel comfort tijdens uw verblijf.
lees verder >

De Lepelaer 38

Vakantiehuis gelegen op bungalowpark Schoorlse Duinen, een heerlijk zonneterras, ruime eigen parkeerplaats en de vrijstaande ligging zorgen voor veel comfort tijdens uw verblijf.
lees verder >

De Strandloper 42

Deze duinbungalow ligt prachtig tussen Schoorl en Bergen met uitzicht op de duinen. Een heerlijk zonneterras en de vrijstaande ligging met ruime tuin. De badkamer met sunshower en Finse sauna in de badkamer zorgen voor veel comfort tijdens uw...
lees verder >

Duinroos 47

Deze prachtige vakantiewoning ligt mooi centraal op vakantiepark Schoorlse Duinen in Schoorl. Bovendien is het dermate gunstig gelegen dat je gehele dag in de zon kan zitten. De openslaande deuren geven toegang tot de mooi aangelegde...
lees verder >

De Duintop 32

Deze vrijstaande vakantiewoning op het vakantiepark Schoorlse Duinen ligt prachtig tussen Schoorl en Bergen. Een zonneterras, de vrijstaande ligging en de ruime tuin zorgen voor een comfortabel verblijf.
lees verder >

Duinviooltje 39

Dit sfeervol ingerichte vakantiehuis voor 5 personen is gelegen op vakantiepark de 'Schoorlse Duinen' en beschikt over een trampoline in de tuin, traphekje, kinderspeelgoed en een sunshower in de douche
lees verder >

Hopklaver 40

Luxe en gezellig ingericht vakantiehuis gelegen op het park de Schoorlse Duinen, geschikt voor 5 personen, voorzien van Sunshower in de douche en terras en trampoline in de ruime tuin.
lees verder >

Zandblauwtje 15

Ruim en compleet ingericht vakantiehuis, gelegen op het park de Schoorlse Duinen, beschikt over een buitenkeuken met Green Egg in de grote en beschutte tuin. In de woonkamer is veel ruimte om een heerlijke relaxte avond door te brengen na een...
lees verder >

Zeedistel 13

Dit ruime en compleet ingerichte vakantiehuis is gelegen op het park Schoorlse Duinen in Schoorl. Via de woonkamer met openslaande deuren loop je zo de grote tuin in met buitenkeuken inclusief Green Egg, waar je een heerlijke...
lees verder >
De zekerheid van: