Schoorlse Duinen

Vakantiepark Schoorlse Duinen is gelegen tussen Bergen en Schoorl, in misschien wel het fraaiste duingebied van Noord-Holland. Vanuit het park kunt u mooi een dagje naar het strand, of door de prachtige omgeving fietsen. U vertoeft hier in één van de vrijstaande, comfortabele vakantiehuizen van het park.

Het park is ruim opgezet en er staan 47 luxe vakantiehuizen met een woonoppervlak van 100 m2. Alle huizen zijn in particulier bezit, en dus naar eigen smaak ingericht. Hierdoor is er veel variatie in de inrichting en luxe van de huizen en is er voor ieder wat wils. Twee of drie slaapkamers, badkamer boven of beneden, douche en of bad, het is hier allemaal aanwezig. Sommige huizen beschikken over heerlijke wellness-faciliteiten, zodat u lekker kunt ontspannen, een sfeerhaard om 's avonds bij op te warmen, of zelfs een moderne buitenkeuken inclusief green-egg. In het midden van het park is een speelveld met grote zandbak en speelattributen voor de kinderen.

Bezoek de Klimduin

Bij een bezoekje aan Schoorl kan je de Klimduin niet overslaan. Deze duin is bijna de hoogste duin van de hele Schoorlse Duinen.  Beklim de 51 meter hoge duin en wie weet ben jij wel het eerste boven! 

Volop activiteiten in het Buitencentrum

Klaar voor een dag of misschien wel een week vol activiteiten? Start dan een leuke wandel of fietsroute vanuit het buitencentrum in Schoorl of verkrijg leuke informatie over de duinen. 

Vakantiehuizen op Schoorlse Duinen

Bekijk meer >
De zekerheid van: