Herfstvakantie in Friesland

Wandelend de wind trotseren of genieten van de nazomerzon. In de herfst kan het nog alle kanten op met het weer. Friesland staat bekend om z'n prachtige natuur. De vele meren en uitgestrekte vlaktes maken het een uniek natuurgebied om doorheen te wandelen, fietsen of varen.

Beschikbare Watervilla's in de herfstvakantie

De watervilla's worden verhuurd sinds het voorjaar van 2018. Spiksplinternieuw dus en voorzien van veel luxe, wellness en comfort. Zo zijn er watervilla's met een weldadige jacuzzi, en de meeste beschikken ook over een Finse sauna. De villa's hebben allemaal meerdere badkamers en grote keukens en zijn daarom heel geschikt om met meerdere gezinnen of grote families vakantie te vieren.

 

Statenjacht 11

Royale vakantievilla gelegen dichtbij het Tjeukemeer. De villa voor 8 personen heeft veel luxe en wellness.
lees verder >

Galjoot 21

De Galjoot 21 is een stijlvolle watervilla geschikt voor 8 personen en ligt bij het Tjeukemeer. De vakantievilla is luxe en comfortabel ingericht en beschikt over een eigen aanlegsteiger en veel privacy.
lees verder >

Barkentijn 6

De Barkentijn is een Watervilla met veel luxe geschikt voor twaalf personen. De luxueuze Barkentijn is de perfecte uitval basis voor mooie vaartochten in de buurt, zoals op het Ijselmeer en het Tjeukemeer.
lees verder >

Brigantijn 17

Brigantijn 17 is geschikt voor 10 personen en biedt veel comfort. Vanuit deze watervilla vaart u gemakkelijk naar het Ijsselmeer, het Tjeukemeer en zelfs de Waddeneilanden. De villa beschikt over veel luxe, een garantie voor een aangenaam verblijf.
lees verder >

Galjoot 22

De watervilla is een luxueus ingericht vakantiehuis voor 8 personen. De Galjoot 22 ligt direct aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger.
lees verder >

Statenjacht 20

Statenjacht is een royale watervilla, geschikt voor maximaal 10 personen. De woning ligt direct aan het water, is luxueus ingericht en ligt vlakbij het Tjeukemeer. Perfect voor mensen die van het water houden!
lees verder >

Barkentijn 4

Genieten aan het water met de hele familie. De Barkentijn is een ruime vakantievilla en ligt in het schitterende merengebied in Friesland. De watervilla is geschikt voor 12 personen en biedt erg veel luxe en comfort.
lees verder >

Statenjacht 5

Direct gelegen aan het water ligt de royale, 8 persoonse Statenjacht. De villa is voorzien van diverse wellness faciliteiten en is gelegen aan het Tjeukemeer.
lees verder >

Brigantijn 3

Gelegen aan het Tjeukemeer ligt de Brigantijn, de Brigantijn is geschikt voor maximaal 12 personen. De Watervilla ligt in Friesland, in het dorp Delfstrahuizen. De Watervilla beschikt over veel comfort en luxe zoals een sauna en meerdere badkamers.
lees verder >

Statenjacht 8

De Statenjacht 8 is een riante villa met veel privacy voor acht personen. De watervilla beschikt over een gezellige bedstee en drie grote slaapkamers. De Statenjacht is gelegen in een waterrijk gebied in de prachtige provicie Friesland.
lees verder >
De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal