5 redenen om naar Terschelling te gaan

Terschelling is populair. Al jaren. Recessie, slechte zomers of dalende vliegprijzen lijken geen invloed te hebben op de populariteit van die Waddeneiland. Jaarlijks stappen ruim een half miljoen toeristen op de boot in Harlingen. Voor veel gasten is het niet het eerste bezoek. Herhalingsbezoek is op Terschelling de gewoonste zaak van de wereld. Generatietoerisme lijkt op Terschelling te zijn uitgevonden. Mensen die als peuter met hun ouders naar Terschelling kwamen, komen nu met hun kleinkinderen! Bent u nog nooit op vakantie in een huisje op Terschelling geweest? Vraagt u zich af waarom het eiland zo populair is en zoveel trouwe fans heeft? Wij zetten de top 5 redenen voor een bezoek aan Terschelling op een rij!

1. De reis is al een vakantie op zich

Als u in Harlingen op de boot stapt, is uw vakantie al volop begonnen. Geniet gedurende ongeveer twee uren van het prachtige uitzicht over de Waddenzee en de meeuwen die met u meevliegen. De reis met de boot dwingt u om afstand te nemen van uw reguliere leven, waardoor u “echt even weg” bent. Met een beetje geluk spot u onderweg al een zeehond!

2. Het echte eilandgevoel

Terschelling is een heerlijk vakantie-eiland met kleine dorpjes, rust, ruimte en veel mooie natuur. De brede, schone stranden nodigen uit voor heerlijke wandelingen. Het eiland en haar bewoners zijn gastvrij, informeel, gemoedelijk en vooral zichzelf.

3. De zon schijnt er vaker

Op de Waddeneilanden zorgt de wind ervoor dat regenwolken snel overwaaien. Een regenbui duurt nooit lang en voor u het weet zit u weer in het zonnetje!

4. Mooie vrijstaande huizen

Op Terschelling heeft u de keuze uit prachtige hotels, B&B ’s en opvallend veel charmante, vrijstaande vakantiehuizen. Stuk voor stuk accommodaties waar u zich direct thuis voelt.

5. Verschillend maar toch samen

U zult het merken als u op Terschelling op vakantie bent. Het eiland heeft niet één specifieke doelgroep. De diverse soorten badgasten hebben het tegelijk naar hun zin: gezinnen, groepen, jongeren, de “grijze” golf, echtparen, yuppen, cultuurzoekers en natuurliefhebbers.

Geniet van een vakantie op Terschelling

Komt u binnenkort ook naar Terschelling? Kies uit tientallen vakantiehuizen op Terschelling. Op Fijnopvakantie kunt u eenvoudig op zoek gaan naar uw ideale huisje op het eiland en direct online boeken.

De zekerheid van: