Betaalbare vakantie aan de Noordzee

Onlangs werd door een online reissite een prijsindex voor 310 stranden uit meer dan 70 landen gepubliceerd. Op basis van de prijs van een aantal zaken, dat je op een gemiddelde stranddag aanschaft werd bepaald wat een dagje strand kost. Het ging daarbij om de optelsom van de aanschaf van zonnebrandcrème, een flesje water, een glas bier, een ijsje en een lunch.

Nederlandse stranddag best betaalbaar

Uit de lange lijst blijkt dat Scandinavische landen als Zweden, Noorwegen en Denemarken als duurste bestemming uit de bus komen. Een dagje aan het strand kost hier gemiddeld meer dan € 60 per persoon. Dan blijkt Nederland met gemiddeld zo’n € 35 voor een complete stranddag best betaalbaar.

Vakantiehuis aan zee voor een mooie prijs

Vakantiehuizen aan zee zijn schaars en de vraag naar een vakantie aan onze kust is groot. Dat zorgt ervoor dat op sommige plekken hoge prijzen worden gevraagd voor een verblijf in een vakantiehuis aan zee. Bij Fijnopvakantie.nl verhuren we alleen vakantiehuizen met een prima prijs-kwaliteit verhouding. U zult verrast zijn dat u – zelfs in het hoogseizoen – voor een redelijke prijs een leuk huis niet ver van zee kunt huren.

Kies voor een last-minute vakantiehuis aan zee

Bent u flexibel in de verblijfsdata van uw vakantie aan zee? Heeft u geen specifieke voorkeur voor de regio van uw ideale vakantiehuis aan zee? Dan kunt u kiezen voor een last-minute vakantiehuis aan zee. Op de site van Fijnopvakantie.nl is altijd een interessant aanbod van leuke last-minutes aan de Nederlandse kust.

Ga buiten de schoolvakanties naar de kust

Heeft u geen schoolgaande kinderen? Kies dan voor een verblijf aan de kust buiten de schoolvakanties. U zult verrast zijn over de aantrekkelijke prijzen van vakantiehuizen voor bijvoorbeeld een verblijf in juni of september.

De zekerheid van: