Dorien overnachtte bij de Zandkorrel: “Het had alles wat je nodig hebt”

Onlangs verbleef Dorien een weekend bij de Zandkorrel in Schoorl aan Zee. Voor de voornaamste reden om mooie foto’s te schieten, want dat is haar passie, maar uiteindelijk werd het een weekend van heerlijk uitwaaien, onthaasten en ontstressen. Mede dankzij de prachtige plekjes rondom de Zandkorrel en het comfortabele appartement dat van alle gemakken voorzien is.

Dorien vertelt dat de Zandkorrel echt compleet uitgerust is: “het was nog beter georganiseerd dan mijn eigen keuken”. Van kaasmessen tot allerlei soorten planken en van kaarsjes tot aan keukenrollen, overal is aan gedacht! Echt van die dingen die je mist als je ze niet hebt, zoals wc-papier of lucifers. Ideaal dat je daar dus niet aan hoeft te denken. Ook vertelde Dorien dat de bedden fantastisch liggen, niet geheel onbelangrijk! “Erg fijne dekens en genoeg extra dekens”, aldus Dorien.

Het ultieme pluspunt van de Zandkorrel is de omgeving: “de ligging is goud waard”, laat Dorien weten. Uit het raam zie je de duinen en de strandopgang is nog geen 150 meter lopen. Een echte droomlocatie dus voor liefhebbers van duinen en strand! Erg fijn is ook dat het een stiltegebied is, vindt Dorien. Alleen voetgangers zijn toegestaan, wat zorgt voor ultieme rust. Héérlijk...

Maar ook voor de actieveling is er genoeg te doen rondom de Zandkorrel. Dorien vertelt dat ze zelf erg van wandelen en fietsen houdt en dat de Zandkorrel hier een perfecte uitvalsbasis voor is. Voor de Zandkorrel staat een paddenstoel met allerlei leuke fietsroutes en in het vakantiehuis ligt een kaart met wandelroutes naar de duinen, door het bos of over het strand. Dorien heeft een paar voor je getest en ze zijn prachtig!

Schoorl aan Zee, waar de Zandkorrel in ligt, is een fraaie badplaats. Het is omgeven door het grootste en mooiste duingebied van Nederland en is ideaal voor gezinnen. Een heerlijke strandwandeling of een duik in de zee, het kan allemaal! Dit heuvelige gebied, de Schoorlse Duinen, kent schitterende vergezichten vanaf de wandelroutes, bospaadjes, fietspaden en ruiterpaden.

Wil jij net zoals Dorien de comfortabele Zandkorrel zelf ervaren? Boek dan nu snel voor een onvergetelijk verblijf!

Bekijk Zandkorrel

De zekerheid van: