Huis aan zee voor twee gezinnen

Veel mensen vinden het erg gezellig om met een ander gezin op vakantie te gaan. Samen op vakantie gaan betekent lekker met elkaar bijkletsen en plezier hebben. En natuurlijk zijn speelkameraadjes voor de kinderen geregeld. Ook een vakantie met 3 generaties is populair. Met de kinderen én opa en oma op pad is natuurlijk erg gezellig!

Daarbij kan het financieel interessant zijn om met anderen op vakantie te gaan. Voor veel mensen is wel van belang dat de privacy gewaarborgd blijft. Zelf je dagindeling bepalen, eigen sanitair en geen slaapzaal! Als je met elkaar een groot vakantiehuis huurt, kun je de kosten delen en wordt het voor iedereen een stuk betaalbaarder. Door te kiezen voor het aantal slaapkamers en badkamers dat jij nodig hebt tijdens je vakantie zorg je dat je ook in je vakantiehuis je privacy bewaart.

Bij Fijn op Vakantie kun je kiezen uit meer dan 20 grote huizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Villa Cedar? Dit huis is geschikt voor 10 personen en heeft maar liefst 5 slaapkamers. In de tuin van meer dan 2000 m2 kunnen de kinderen veilig spelen en het strand ligt op minder dan 1 kilometer! 

Of bekijk al onze huizen aan de kust voor meer dan 10 personen.

 

De zekerheid van: