Huis aan zee voor twee gezinnen

Door Peter op vrijdag 21 november 2014.

Veel mensen vinden het erg gezellig om met een ander gezin op vakantie te gaan. Samen op vakantie gaan betekent lekker met elkaar bijkletsen en plezier hebben. En natuurlijk zijn speelkameraadjes voor de kinderen geregeld. Ook een vakantie met 3 generaties is populair. Met de kinderen én opa en oma op pad is natuurlijk erg gezellig!

Daarbij kan het financieel interessant zijn om met anderen op vakantie te gaan. Voor veel mensen is wel van belang dat de privacy gewaarborgd blijft. Zelf je dagindeling bepalen, eigen sanitair en geen slaapzaal! Als je met elkaar een groot vakantiehuis huurt, kun je de kosten delen en wordt het voor iedereen een stuk betaalbaarder. Door te kiezen voor het aantal slaapkamers en badkamers dat jij nodig hebt tijdens je vakantie zorg je dat je ook in je vakantiehuis je privacy bewaart.

Bij Fijn op Vakantie kun je kiezen uit meer dan 20 grote huizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Villa Cedar? Dit huis is geschikt voor 10 personen en heeft maar liefst 5 slaapkamers. In de tuin van meer dan 2000 m2 kunnen de kinderen veilig spelen en het strand ligt op minder dan 1 kilometer! 

Of bekijk al onze huizen aan de kust voor meer dan 10 personen.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Cabine huren op het strand van Zeeland

Door Silke op vrijdag 20 januari 2017.
Categorieën:KustStrand

Zeeland is gemaakt voor strandliefhebbers. De provincie in het zuidwesten van Nederland heeft schone zandstranden die uitstekend bereikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een levendig strand met allerlei activiteiten of juist een verlaten strand; in Zeeland is bijna 500 kilometer strand. Stranden die ook nog eens de meeste zonuren van Nederland hebben!

Lees verder >

5 tips om kerstversiering van schelpen maken

Door Silke op zondag 15 november 2015.
Categorieën:CultuurStrand

Maak je de komende tijd een lekkere wandeling vanuit je vakantiehuis aan het strand? Vergeet dan niet om een heleboel schelpen te verzamelen. Met de feestdagen voor de deur wil je je huis natuurlijk extra gezellig inrichten en met schelpen knutsel je de mooiste kerstversieringen (die ook in de maanden erna niet zal misstaan in je huis).

Wij geven je vijf leuke knutseltips met schelpen.

Lees verder >

Wandelen op Schiermonnikoog