Huis aan zee voor twee gezinnen

Door Peter op vrijdag 21 november 2014.

Veel mensen vinden het erg gezellig om met een ander gezin op vakantie te gaan. Samen op vakantie gaan betekent lekker met elkaar bijkletsen en plezier hebben. En natuurlijk zijn speelkameraadjes voor de kinderen geregeld. Ook een vakantie met 3 generaties is populair. Met de kinderen én opa en oma op pad is natuurlijk erg gezellig!

Daarbij kan het financieel interessant zijn om met anderen op vakantie te gaan. Voor veel mensen is wel van belang dat de privacy gewaarborgd blijft. Zelf je dagindeling bepalen, eigen sanitair en geen slaapzaal! Als je met elkaar een groot vakantiehuis huurt, kun je de kosten delen en wordt het voor iedereen een stuk betaalbaarder. Door te kiezen voor het aantal slaapkamers en badkamers dat jij nodig hebt tijdens je vakantie zorg je dat je ook in je vakantiehuis je privacy bewaart.

Bij Fijn op Vakantie kun je kiezen uit meer dan 20 grote huizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Villa Cedar? Dit huis is geschikt voor 10 personen en heeft maar liefst 5 slaapkamers. In de tuin van meer dan 2000 m2 kunnen de kinderen veilig spelen en het strand ligt op minder dan 1 kilometer! 

Of bekijk al onze huizen aan de kust voor meer dan 10 personen.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Op vakantie in Egmond

Door Peter op woensdag 4 februari 2015.
Categorieën:CultuurKust

Egmond aan Zee is een voormalig vissersdorp aan de Noord Hollandse kust en ligt tussen Alkmaar en Haarlem. Het is tegenwoordig een heerlijke badplaats waar van alles te beleven is. In het dorp vind je veel gezellige restaurants, winkeltjes, een mooie vuurtoren en een ijssalon met het lekkerste Italiaanse ijs van Nederland! Direct achter het dorp begint een heerlijk duingebied waar je uren kunt dwalen zonder andere mensen te ontmoeten. En je hoeft niet bang te zijn van de Schotse Hooglanders of de wilde paarden die je wel tegenkomt!

Lees verder >

Weekendje aan zee

Door Silke op zondag 25 september 2016.
Categorieën:CultuurLeuke uitjes

Vakantie was tot zo’n 100 jaar geleden een echte luxe. De enige vrije dag in de week was de zondag, vakantiedagen hadden we nog niet. Als de kinderen vrij waren van school gingen ze vaak logeren bij familie of werden ze ingezet bij klusjes in en rond het huis.

Lees verder >

Schat zoeken op het strand

Door Peter op woensdag 18 februari 2015.

Regelmatig lees je in het nieuws dat er op de Nederlandse stranden, verborgen onder het zand, de mooiste vondsten worden gedaan. Sieraden, munten, oude gebruiksvoorwerpen: voor je het weet vind ook jij op een van onze stranden een echte schat. Heb jij binnenkort een vakantiehuis aan het strand gehuurd en wil jij je geluk beproeven? Lees dan vooral verder!

Lees verder >