Slecht weer tips voor de Waddeneilanden

Op vakantie op de Waddeneilanden wil je eigenlijk de hele dag zon en een strakblauwe lucht. Lekker wandelen door de duinen, genieten aan het strand, luieren in de tuin van je vakantiehuis of een lekker drankje op het terras drinken. Toch is het in het Waddengebied niet te vermijden dat je op sommige dagen wat meer bewolking of zelfs een buitje regen hebt.

Toch hoeft een dagje regen op de Wadden helemaal niet erg te zijn. Zo’n regendagje geeft je de kans om eens wat anders te doen. Iets dat je op een zonnige dag misschien niet zou doen. Wij geven je de leukste slecht weer tips als je komende zomer op een Waddeneiland op vakantie bent.

Slechtweer tip Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog is geen indoor speeltuin of tropisch zwemparadijs. Liefhebbers van een vakantiehuis op Schiermonnikoog komen voor de natuur! Toch kun je je op een regenachtige middag op Schiermonnikoog prima vermaken. In het dorp is namelijk een heuse bioscoop. In het dorpshuis hangt een groot scherm en op zolder staat een machine die de nieuwste films haarscherp toont! Ook zijn er drie leuke musea.
Huur een vakantiehuis op Schiermonnikoog

Slechtweer tip Texel

Op Texel kun je ook bij slecht weer alle kanten op. Je kunt lekker gaan shoppen in het centrum van Den Burg of een kijkje nemen in de Vuurtoren of in Ecomare. Maar de leukste tip is misschien wel een bezoek brengen aan de Bonte Belevenis. Dit landgoed ligt direct aan de duinen bij Den Hoorn. In twee grote boerenschuren kun je zien hoe kaarsen, brood en bier wordt gemaakt. Maar je kunt ook zelf aan de slag met het maken van zeepjes of mosterd. Genoeg plezier voor een regenachtige dag!
Huur een vakantiehuis op Texel

Slechtweer tip Terschelling

Ook op Terschelling hoeft u zich geen moment te vervelen als de zon een dagje niet schijnt.  Onze favoriet? Aan de rand van het bos van West-Terschelling ligt binnenzwembad de Dôbe. Dit zwembad beschikt over een glijbaan, turbodouches en een bubbelbad. Het zwembad is lekker warm en u kunt er ook terecht voor een hapje of een drankje!
Huur een vakantiehuis op Terschelling

Slechtweer tip Ameland

Bij een vakantie in een vakantiehuis op Ameland bent u omringd door water en natuur. In het Maritiem Centrum Abraham Fock maakt u kennis met het zeemansleven van vroeger en nu. U leert navigeren aan de hand van sterren, kompas en kustlijnen. U kunt deelnemen aan een heuse reddingsactie op zee en de geschiedenis induiken in de oude Commissiekamer.
Huur een vakantiehuis op Ameland

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal