Vakantiepark aan de kust

Als u een vakantiehuis wilt huren aan de Nederlandse kust kiest u bij Fijn op Vakantie uit meer dan 600 bijzondere plekjes. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten vakantiehuizen. Vrijstaande huizen, geschakelde huizen, appartementen, eenvoudige huizen of vakantiehuizen met heel veel voorzieningen. Onze vakantiehuizen aan de kust hebben verschillende prijzen, gebaseerd op hun ligging, capaciteit (hoeveel mensen kunnen er overnachten), Interieur en grootte. Er is voor elk wat wils.

Huis op een park huren

U kunt ervoor kiezen om bij ons een vakantiehuis op een park aan de kust te huren. Dat heeft een aantal voordelen. Wij zetten de drie belangrijkste voordelen van het huren op een park graag deze graag op een rij

Drie voordelen van een vakantiepark

1. Extra faciliteiten

De parken waar wij vakantiehuizen verhuren zijn kleinschalig. De huizen staan op een ruime kavel grond en er zijn meestal geen uitgebreide faciliteiten of een dagelijks animatieprogramma. Maar onze vakantieparken aan de kust hebben wel faciliteiten die voor u als huurder aantrekkelijk kunnen zijn. Zo is er vaak een receptie waar u terecht kunt voor een krant, een ijsje, hulp bij het oplossen van kleine problemen en tips voor een leuk uitstapje in de omgeving. Vaak is er ook een speeltuintje en/of een plek waar jonge vakantievierders bij elkaar kunnen komen.

2. Mooie ligging

Vakantieparken zijn vaak ontwikkeld in een mooie, rustige omgeving op korte afstand van het strand. De huizen zijn vaak zo neergezet dat u lang van de zon in uw tuin kunt genieten en dat u rondom een fijn uitzicht heeft.

3. Andere gasten aanwezig

Veel mensen vinden het heerlijk om op vakantie andere mensen te ontmoeten. Gezellig ’s morgens een praatje met de buren in de tuin of ’s avonds een kopje koffie bij elkaar drinken. Vooral voor kinderen is het ideaal als er meer kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd op een park aanwezig zijn.

Kies het vakantiehuis aan zee dat bij u past

Of u een huis wilt huren op een park of juist een particulier huis aan de kust, u bent van harte welkom bij Fijnopvakantie.nl

De zekerheid van: