Vakantiepark aan de kust

Als u een vakantiehuis wilt huren aan de Nederlandse kust kiest u bij Fijn op Vakantie uit meer dan 600 bijzondere plekjes. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten vakantiehuizen. Vrijstaande huizen, geschakelde huizen, appartementen, eenvoudige huizen of vakantiehuizen met heel veel voorzieningen. Onze vakantiehuizen aan de kust hebben verschillende prijzen, gebaseerd op hun ligging, capaciteit (hoeveel mensen kunnen er overnachten), Interieur en grootte. Er is voor elk wat wils.

Huis op een park huren

U kunt ervoor kiezen om bij ons een vakantiehuis op een park aan de kust te huren. Dat heeft een aantal voordelen. Wij zetten de drie belangrijkste voordelen van het huren op een park graag deze graag op een rij

Drie voordelen van een vakantiepark

1. Extra faciliteiten

De parken waar wij vakantiehuizen verhuren zijn kleinschalig. De huizen staan op een ruime kavel grond en er zijn meestal geen uitgebreide faciliteiten of een dagelijks animatieprogramma. Maar onze vakantieparken aan de kust hebben wel faciliteiten die voor u als huurder aantrekkelijk kunnen zijn. Zo is er vaak een receptie waar u terecht kunt voor een krant, een ijsje, hulp bij het oplossen van kleine problemen en tips voor een leuk uitstapje in de omgeving. Vaak is er ook een speeltuintje en/of een plek waar jonge vakantievierders bij elkaar kunnen komen.

2. Mooie ligging

Vakantieparken zijn vaak ontwikkeld in een mooie, rustige omgeving op korte afstand van het strand. De huizen zijn vaak zo neergezet dat u lang van de zon in uw tuin kunt genieten en dat u rondom een fijn uitzicht heeft.

3. Andere gasten aanwezig

Veel mensen vinden het heerlijk om op vakantie andere mensen te ontmoeten. Gezellig ’s morgens een praatje met de buren in de tuin of ’s avonds een kopje koffie bij elkaar drinken. Vooral voor kinderen is het ideaal als er meer kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd op een park aanwezig zijn.

Kies het vakantiehuis aan zee dat bij u past

Of u een huis wilt huren op een park of juist een particulier huis aan de kust, u bent van harte welkom bij Fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Trends op het strand

Door Peter op woensdag 30 juli 2014.
Categorieën:KustNieuws

Online vakantiesite Expedia publiceert jaarlijks haar ''Flip Flop Report''. In dit onderzoek publiceert het bedrijf alles over de actuele trends rondom 's werelds meest populaire vakantiebestemming: het strand. De opvallende cijfers dit jaar:

Het strand is hot
​Het strand blijft enorm populair tijdens een vakantie. Meer dan de helft (56%) van de ondervraagden heeft dit jaar tijdens de vakantie een strand bezocht en 75% zegt dat de kans groot is dat ze de komende 12 maanden een strand zal bezoeken.

Lees verder >

Weetjes over de Waddeneilanden

Door Silke op vrijdag 7 juli 2017.

De Nederlandse Waddeneilanden zijn een zeer populaire bestemming voor liefhebbers van rust, natuur en heerlijke stranden. De Nederlandse Waddeneilanden hebben een totale oppervlakte van ruim 400 km2 en er wonen op de vijf bewoonde eilanden in totaal ruim 24.000 mensen.
Hoewel de eilanden allemaal in het prachtige UNESCO erfgoed de Waddenzee liggen, verschillen ze onderling best van elkaar. Misschien kent u de eilanden van een bezoek of vakantie, maar met onderstaande weetjes kunnen we u vast nog verrassen!

Lees verder >

Varen tussen de Waddeneilanden

Door Silke op dinsdag 20 oktober 2015.
Categorieën:Leuke uitjes

Ken jij het de betekenis van de letters TV TAS nog? Met dit ezelsbruggetje leerde je als kind de namen van de Nederlandse Waddeneilanden kennen: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog in de juiste volgorde van links naar rechts op de kaart!

Lees verder >