Vakantiepark aan de kust

Als u een vakantiehuis wilt huren aan de Nederlandse kust kiest u bij Fijn op Vakantie uit meer dan 600 bijzondere plekjes. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten vakantiehuizen. Vrijstaande huizen, geschakelde huizen, appartementen, eenvoudige huizen of vakantiehuizen met heel veel voorzieningen. Onze vakantiehuizen aan de kust hebben verschillende prijzen, gebaseerd op hun ligging, capaciteit (hoeveel mensen kunnen er overnachten), Interieur en grootte. Er is voor elk wat wils.

Huis op een park huren

U kunt ervoor kiezen om bij ons een vakantiehuis op een park aan de kust te huren. Dat heeft een aantal voordelen. Wij zetten de drie belangrijkste voordelen van het huren op een park graag deze graag op een rij

Drie voordelen van een vakantiepark

1. Extra faciliteiten

De parken waar wij vakantiehuizen verhuren zijn kleinschalig. De huizen staan op een ruime kavel grond en er zijn meestal geen uitgebreide faciliteiten of een dagelijks animatieprogramma. Maar onze vakantieparken aan de kust hebben wel faciliteiten die voor u als huurder aantrekkelijk kunnen zijn. Zo is er vaak een receptie waar u terecht kunt voor een krant, een ijsje, hulp bij het oplossen van kleine problemen en tips voor een leuk uitstapje in de omgeving. Vaak is er ook een speeltuintje en/of een plek waar jonge vakantievierders bij elkaar kunnen komen.

2. Mooie ligging

Vakantieparken zijn vaak ontwikkeld in een mooie, rustige omgeving op korte afstand van het strand. De huizen zijn vaak zo neergezet dat u lang van de zon in uw tuin kunt genieten en dat u rondom een fijn uitzicht heeft.

3. Andere gasten aanwezig

Veel mensen vinden het heerlijk om op vakantie andere mensen te ontmoeten. Gezellig ’s morgens een praatje met de buren in de tuin of ’s avonds een kopje koffie bij elkaar drinken. Vooral voor kinderen is het ideaal als er meer kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd op een park aanwezig zijn.

Kies het vakantiehuis aan zee dat bij u past

Of u een huis wilt huren op een park of juist een particulier huis aan de kust, u bent van harte welkom bij Fijnopvakantie.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Gratis WiFi in Zeeland

Door Petra op maandag 7 september 2015.
Categorieën:Nieuws

De behoefte aan internet onderweg wordt steeds groter. Vrijwel iedere mobiele telefoon in Nederland is tegenwoordig een smartphone en we willen ook buitenshuis onze mail checken, een post op Facebook plaatsen of op buienradar controleren of het wel klopt dat het niet regent!

WiFi Zeeland

Ben jij op vakantie in een vakantiehuis in Zeeland en wil je gratis het internet op? Dan kun je sinds kort gebruik maken van WiFi Zeeland. Hiermee heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van draadloos internet in maar liefst 18 gemeentes in de provincie. 

Lees verder >

Strand van Petten

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in een authentieke badplaats die nog niet is ontdekt door massa’s toeristen? Wilt u vakantie vieren op korte afstand van mooie historische steden als Alkmaar, Amsterdam en Schagen? Dan is een vakantie aan het strand van Petten voor u de juiste keuze!

Lees verder >

Dubbel genieten aan de kust

Door Peter op vrijdag 3 oktober 2014.
Categorieën:Actief

Dubbel genieten aan de kust. Dat is wat Fijn op Vakantie betreft op allerlei manieren mogelijk. Genieten van een wandeling over het strand of genieten van een fietstocht door de duinen. Genieten van een zomerse dag onder een parasol of genieten van een lange wandeling door een stevige herfststorm. Genieten van een zomerse cocktail op een terrasje of genieten van een kop warme chocomel in een strandtent.

Lees verder >