Beschrijving

Kleinschalig, autovrij park met zo'n 50 huizen ligt aan de duinrand, op 1300 meter van het strand van Noordwijk. Heerlijk rustig gelegen en met veel privacy in de tuin rond je vakantiehuis.

Je kunt te voet of met de fiets direct vanaf het park door de duinen naar het strand. Op het park is een gezellige speeltuin voor jonge kinderen en in de directe omgeving van het park zijn veel faciliteiten. Zwemmen kun je in het in 2014 geopende Bollenbad in Noordwijk of tennissen op een van de banen in de buurt. Het park ligt ook centraal voor een bezoek aan de steden Den Haag, Leiden, Amsterdam en Haarlem.

Beoordelingen

Gemiddelde score
7,9
Goed
Klantvriendelijkheid8,6
Algemene indruk8,5
Locatie8
Schoon8,4
Prijs / kwaliteit8,1
Kindvriendelijk6,9
WiFi6,7

Heel tevreden.

30 juni 2021 | Sonja (NL)

Mooi ruim huis met voldoende sanitair, voldoende keuken uitrusting. Gezellig ingericht.

Jammer dat er geen lekkere tuinstoelen zijn waar je lekker in kunt lezen. Ik miste een trekker om de douchevloer droog te trekken.

7,5

Een heel mooi en schoon huisje van alle gemakken voorzien

31 augustus 2020 | Inge (NL)

Het huis was heel mooi en ruim. Wij hebben er prima kunnen vertoeven met zijn zessen.

9,6

Familieweekend

23 oktober 2019 | Anoniem (NL)

Heerlijk weekend gehad. Ruime leefkamer/keuken.

De schuine hoek in de slaapkamer daardoor is het voor grote mensen lastig om aan de andere kant bij het bed te komen. Boven is het erg gehorig.

7,5

Tolle Familienzeit

8 september 2019 | Hanna (DE)

Großzügiges, sehr schönes Haus. Toller Service und gute Lage!

WLAN war mäßig bis schlecht

7,5

Wifi

30 mei 2019 | Joyce Ploeg (NL)

De Wi-Fi zou open moeten staan voor het gehele huis. Nu krijg je 5 codes , dit is absoluut niet meer van deze tijd.

6,1

Pagina's

Kaart & omgeving

Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee, vanouds een vissersdorp, is tegenwoordig badplaats met een lange kuststrook van circa 13 km, van het vrije strand (na het strand van Katwijk) tot en met Langevelderslag. Ongeveer 3 km kuststrook ligt daadwerkelijk voor de bebouwde kom van Noordwijk aan Zee. Noordwijk aan Zee heeft een gezellige winkelstraat/boulevard en in het hoogseizoen is er elke zondag en woensdag een braderie/markt. 

Noordwijk-Binnen heeft een oude kern en straalt nog de rust uit van vroeger. In 1992 is de oude dorpskern aangewezen als Rijksbeschermd gezicht. In het centrum is een grote supermarkt aanwezig en een aantal leuke winkels, een ijssalon en restaurants/eetgelegenheden, waar je heerlijk kunt eten. 

Afstanden

  • Zee: 1,3 km
  • Strand: 1,3 km
  • Duinen: 250 m
  • Centrum: 3 km
  • Bushalte: 3 km
  • Station: 9 km

Bijzonderheden

U parkeert op de centrale parkeerplaats bij de receptie. Voor uw bagage staan handkarretjes klaar. Hierdoor is het op het park rustig en veilig voor kinderen om te spelen.

De zekerheid van: