Beschrijving

HappyNes is een verzameling vakantiewoningen in het gezellige dorp Nes op Ameland. Het bestaat uit vijftien vakantiewoningen en twee studio's, voor 2 tot 28 personen. Het is een familiebedrijf, dat al meer dan vijftig jaar gasten ontvangt op het mooie Ameland.

Ooit begon HappyNes met de verhuur van kamers in de boerderij, tegenwoordig staan er op diezelfde plek woningen die speciaal gebouwd zijn voor vakantieverhuur. Een plek met een rijke geschiedenis en veel ervaring met het ontvangen van gasten. Alle woningen zijn zeer kindvriendelijk. Het erf van HappyNes biedt allerhande faciliteiten voor kinderen, zoals skelters, fietsen, speeltoestellen en een kleine kinderboerderij. Honden zijn van harte welkom, zolang je het van tevoren laat weten.

Beoordelingen

Gemiddelde score
8,9
Erg goed
Klantvriendelijkheid8,8
Algemene indruk9,5
Locatie9,8
Schoon8,8
Prijs / kwaliteit8,8
Kindvriendelijk9,2
WiFi6,9

Fijn huis, fijne plek

29 maart 2023 | Annelies (NL)

Een fijn huis vanwaar je zo het dorp in loopt. Vriendelijk en behulpzaam personeel die iets wat niet goed gaat meteen oplossen. Mooi erf voor kinderen om veilig te spelen.

Uh….. daar moet ik diep voor nadenken… Een paar gebruiksaanwijzingen voor de apparaten zoals oven en sauna zou handig zijn.

8,2

Prachtplek!

14 januari 2023 | Claudia (NL)

Leuke plek in het centrum! Enig om in zo'n oud huisje te verblijven!

Nummer van het huisje niet duidelijk waardoor de aankomst met regen, honden en fiets moeizaam verliep.

7,5

Super mooi huisje en vriendelijke eigenaren

28 september 2016 | Arjan loovers (NL)

Alles was eingelijk goed.. huisje mooi,lux en perfecte ligging nabij centrum..

9,3

Fantastisch

6 mei 2015 | Marc (NL)

Wat een fantastisch huis. Van alle gemakken voorzien. Ruim opgezet, een bubbelbad, twee badkamers. Een super stoer kinderbed. Een grote hoeveelheid speelgoed voor de kinderen. Afsluitbaar terras. Daarnaast een grote hoeveelheid aan servies, potten en pannen. De grote speeltuin, met alle fietsjes en skelters was voor de kinderen helemaal super !

9,3

Prima plek voor een paar dagen Ameland

8 april 2015 | Jochem (NL)

Hooischuur Paard is een leuke plek aan de rand van het centrum van Nes. Binnen een paar minuten zit je op een gezellig terras en even verderop vind je het natuurmuseum, het bos, de duinen en het Noordzee-strand. Hooischuur Paard is een keurig afgewerkte kamer met een gezellige inrichting, gratis koffie / thee en voldoende plek voor je spullen. Gastvrouw Aukje en gastheer Rijk zijn erg vriendelijke mensen, die altijd even tijd maken voor een praatje.

Niets...

10,0

Pagina's

Kaart & omgeving

De zekerheid van: