Beschrijving

Bungalowpark 't Hout is een gezellig en kleinschalig bungalowpark aan de rand van het toeristische dorp Bakkeveen in Friesland. Vanuit het vakantiepark kun je de prachtige omgeving goed verkennen. Het park beschikt over 13 vakantiehuizen en elke bungalow is uniek. De voorzieningen verschillen dus per bungalow. Zo zijn er huisdiervrije bungalows, maar ook bungalows waar je viervoeter naar mee mag. Ook voor vakanties met (kleine) kinderen zijn er huizen die kindvriendelijk zijn ingericht. Daarnaast beschikt elke bungalow over een of twee parkeerplaatsen. 

Bungalowpark 't Hout deelt de toegangsweg met Molecaten Park 't Hout. Gasten kunnen kosteloos gebruik maken van de voorzieningen van deze camping, zoals speeltuinen, springkussens, een pretpaleis en leuke activiteiten die door het animatieteam worden verzorgd. Bovendien is er elke ochtend de mogelijkheid om versgebakken broodjes te halen en is er een kleine kaart voor lekkere snacks.

Het bungalowpark ligt tegen de provincies Drenthe en Groningen aan, wat talloze mogelijkheden biedt. Bovendien zijn alle activiteiten relatief snel te bereiken. Ontdek het Groninger Museum of geniet van de prachtige natuur in de omgeving. Ook de provincie Friesland heeft een rijke geschiedenis waar veel te ontdekken valt. 

Voor kinderen zijn er (overdekte) buitenspeeltuinen op het vakantiepark. Hier kunnen ze klimmen en schommelen. Als hoogtepunt voor de kinderen is Speelnatuur van OERRR De Slotplaats aan te raden, wat vlak bij het park ligt. Hier kunnen kinderen onder andere spelen met modder, water en zand, balanceren over boomstammen en dammen bouwen.

Verder zijn er in de nabije omgeving twee recreatieplassen: Strandheem en het Ronostrand, een heerlijk uitstapje om te maken met zonnig weer. 

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kaart & omgeving

De zekerheid van: