Beschrijving

De ruime en luxe ingerichte Watervilla's liggen op een unieke locatie in Delfstrahuizen (Friesland), in een waterrijk gebied nabij het Tjeukemeer. Hier kun je heerlijk genieten van de rust, ruimte en elkaar. De onder architectuur gebouwde rietgedekte villa's staan op ruime kavels en zijn zo gesitueerd dat je privacy en uitzicht zijn gegarandeerd.

De Watervilla's

Friese Meren Villa’s beschikt over villa’s voor 2 tot 14 personen. Alle woningen zijn voorzien van een luxe keuken en meerdere badkamers. Daarnaast beschikken veel villa's over welnessfaciliteiten zoals een Finse sauna, whirlpool of een jacuzzi. Verder heeft elke villa een vlondersteiger die ook dient als aanlegsteiger en is er een mooi aangelegde tuin. Per villa is er plaats voor twee auto's.  De Watervilla's zijn in bezit van particuliere eigenaren waardoor de inrichting per villa kan verschillen. Alle villa's zijn rookvrij en er zijn enkele villa's waar huisdieren worden toegestaan. De Watervilla's zijn zeer geschikt voor families en gezinnen en worden niet verhuurd aan jongeren, groepen en sportverenigingen.

Beoordelingen

Gemiddelde score
9
Super
Klantvriendelijkheid9,2
Algemene indruk9,6
Locatie9,2
Schoon9
Prijs / kwaliteit7,9
Kindvriendelijk8,1
WiFi9,2

Heerlijk weekend weg

2 oktober 2021 | Maarten (NL)

Locatie, de accommodatie en hoe het geregeld is

Niets

10,0

Erg genoten

17 juni 2021 | Vrienden groep uit zwaag (NL)

Alles was perfect voor elkaar! Heel mooi huis. Op een perfecte plek.

9,6

fijn verblijf

25 oktober 2020 | Jiske (NL)

De jacuzzi en de sauna waren heerlijk! De bedden waren goed van kwaliteit. Mooie grote keuken. Het uitzicht vanuit het huisje was prachtig. En de haard was heerlijk 's avonds. Rustig gelegen, geen overlast van anderen. Wij hebben een heerlijke week gehad.

Het huisje was niet volledig schoon (vieze ramen, veel vlekken van gedoodt ongedierte, veel stof en kruimels tussen de kussens van de banken, stof in de slaapkamers). We misten veel keukengerei en de messen waren heel bot. Verder bij het handdoekenpakket zou het handig zijn om een saunahanddoek erbij te doen. En bij het keukenpakket een afwasborstel en handdoekjes bi de wc's en zeep bij de wc's. De schoonmaakkosten zijn hoog en wat je vervolgens zelf nog moet doen voordat je het huisje verlaat is uit verhouding .

6,7

Modern en compleet ingericht huis

2 oktober 2020 | Ester (NL)

Zeer complete keuken, modern interieur. Erg gezellig eten aan de ronde eettafel. Ruime slaapkamers met voldoende badkamers. Tuinen zijn bijzonder fraai aangelegd. Mooie steiger met zwemtrap.

Sauna is erg klein, in de omschrijving van het huis stond een riante sauna, dat is wel misleidend. Kunnen 2 personen in zitten. Twee ligbedden bij een 12 persoons huis is ook wat minimaal.

8,3

Vakantie 2020

28 juni 2020 | John (NL)

De ligging en de rust bevielen ons prima, ook de onderlinge afstand tussen de huizen is een zeldzaamheid.

7,5

Pagina's

Kaart & omgeving

Delfstrahuizen

De dorpen Delfstrahuizen en Echtenerbrug hebben een lange historie nog uit de tijd als veendorpen. Beide dorpen zijn gescheiden door de Pier Christiaansloot en hoorden vroeger bij verschillende gemeentes. Inmiddels wonen er ongeveer 420 inwoners in dit tweelingdorp. De brug die tussen beide dorpen in ligt wordt nog bediend door een brugwachter.
Delfstrahuizen is in de zomer een toeristisch trekpleister waar gezellige restaurantjes zijn en een passanten haventje voor de vakantiegangers. 

De Noordzijde van Delfstrahuizen grenst aan het Tjeukemeer waar je van vele vormen van watersport kunt genieten. 

De zekerheid van: