Beschrijving

Lutz Jachthaven en Watervilla’s is een nieuw vakantiepark in Balk (Friesland). De twintig duurzame villa's liggen allemaal aan het water en hebben een aanlegsteiger en soms een zwemtrap. Je beschikt altijd over een vlonderterras met geweldig uitzicht op het water. Hier kun je dus optimaal genieten van de Friese meren.

De vrijstaande watervilla's zijn nieuw en hebben allemaal een unieke, luxe inrichting. De duurzame vakantiehuizen zijn voorzien van warmwaterpompen en zonnepanelen. Elke vakantievilla heeft een aanlegplaats voor je eigen sloep of zeilboot tot 8.5 meter, grotere boten in overleg. Het is ook mogelijk om bij het park een sloep of zeilboot te huren voor het hele verblijf of een dag.

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kaart & omgeving

Balk

Het dorp Balk ligt in de gemeente De Friese Meren in Friesland. Balk ligt vlakbij het Slotermeer en in de buurt van verschillende andere meren. Balk heeft een rijke geschiedenis en dit valt terug te zien aan de vele monumentale gebouwen in het prachtige dorp. Het dorp heeft drie kerkgebouwen met elk een verschillend geloofgemeenschap en de rivier de Luts (bekend van de Elfstedentocht) stroomt dwars door het dorp heen. De bruggen over de Luts dragen bij aan het traditionele karakter van het dorp. Bovendien is de omgeving rondom Balk erg populair, de ligging tussen de diverse Friese meren is perfect voor wandelaars, fietsers, of voor watersporters. Bezoek het oude raadhuis en geniet van de antieke woonhuizen met oude karakteristieken. 

Afstanden

  • Centrum: 1,5 km
  • Winkels: 1,5 km
De zekerheid van: