Beschrijving

De ruime 3-kamer appartementen en penthouses zijn geschikt voor 4 personen en het twee-kamer appartementen voor 2 personen. Alle appartementen zijn zeer geschikt voor meerdere gezinnen die gezamenlijk op vakantie willen maar toch graag eigen privacy willen hebben. Voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid bij het complex.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie

Beoordelingen

Gemiddelde score
7,1
Goed
Klantvriendelijkheid7,1
Algemene indruk7,5
Locatie7,6
Schoon6,6
Prijs / kwaliteit7,6
Kindvriendelijk7,1
WiFi6,2

Goed

9 november 2022 | Pieter A. (NL)

Het appartement is compleet.

Er is wat zichtbare veroudering. Met name de bedkussens zijn redelijk versleten en ogen smoezelig.

7,5

Mooi appartement met alles erop en eraan

14 januari 2022 | Nelleke (NL)

Voorzieningen

Tijdens ons verblijf werd er aan 2 kanten van het gebouw verbouwd (bouwen, glasvezel). Dit zorgde voor veel geluidsoverlast. Het was erg jammer dat we dit niet wisten, dan waren we niet daar naartoe gegaan.

Eigenaar; jan '22 de wegwerkzaamheden zijn voor aankomst aangeven. En zullen niet al te lang duren

7,1

Goede prijs kwaliteitverhouding

2 oktober 2021 | Pieter (NL)

Compleet appartement

7,5

Goede maar drukke locatie

22 september 2021 | Desiree Bosloper-Koopmans (NL)

Goed appartement met zeer complete inrichting . Brandschoon met opgemaakte bedden. Beter konden we het niet wensen. Locatie op zich is heel goed, dicht bij strand en supermarkten.

Toch wel de gehorigheid van het pand. Flinterdunne wanden. Tevens: afvoeren ruiken erg, voordeur werkt slot niet goed.

7,5

Geenidee

30 mei 2021 | Riet Rozeveld (NL)

Goed en verzorgd apartement.

Het weer

7,5

Pagina's

Kaart & omgeving

Buren

Buren is de jongste van de vier dorpen op Ameland en heeft een kleine 700 inwoners. Buren ligt midden op het eiland en ligt van alle dorpen het meest oostelijk. Verder oostelijk liggen de bekende Kooiduinen en 't Oerd. Het Oerd is een prachtig natuurgebied en heeft het hoogste duin van het eiland, Oerblinkert genaamd. Aan de voet van het duin staat een schuilhut en bovenop het duin vindt men een informatiepaneel en een oriëntatietafel. Nog Oostelijker ligt natuurgebied De Hon. Dit is een strandlandschap, waarin veel verschillende vogelsoorten leven en een variatie aan plantengroei is. Buren was van oorsprong het dorp van juttende boeren. Het bestaan van deze boeren wordt weergegeven in het Landbouw- en Juttersmuseum Swartwoude. De boeren deden naast het boer zijn, ook aan vissen, jagen en jutten. Het museum laat dit zien in de authentieke ingerichte boerderij met levendige voorstelling van het leven van de boeren rond 1900. Daarnaast worden verschillende strandvondsten tentoongesteld.

Buren heeft een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de Kooiplaats en het beeld Rixt van het Oerd. Deze Amelander jutster leefde van schipbreuken en liet middels vuren schepen stranden aan de Amelander kust. De Kooiplaats met de Nassau-eendenkooi is ook een bezoek waard. Tot 1930 was de eendenkooi en het bijbehorende Kooikershuis in bezit van de familie Oranje Nassau. Buren heeft veel winkeltjes, restaurants, cafe's en een supermarkt. Gaat men naar het westen vanaf Buren, bereikt men een kilometer verder het dorp Nes, het grootste dorp van het eiland.

Afstanden

  • Zee: 1,5 km
  • Strand: 1,5 km
  • Duinen: 1,5 km
  • Centrum: 50 m
  • Bushalte: 50 m
  • Winkels: 75 m
De zekerheid van: