Beschrijving

De ruime 3-kamer appartementen en penthouses zijn geschikt voor 4 personen en het twee-kamer appartementen voor 2 personen. Alle appartementen zijn zeer geschikt voor meerdere gezinnen die gezamenlijk op vakantie willen maar toch graag eigen privacy willen hebben. Voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid bij het complex.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie

Beoordelingen

Gemiddelde score
7,1
Goed
Klantvriendelijkheid7
Algemene indruk7,5
Locatie7,6
Schoon6,6
Prijs / kwaliteit7,6
Kindvriendelijk7
WiFi6,1

Algemeen

11 oktober 2020 | Pieter (NL)

Prima locatie met goede mogelijkheid om te fietsten en te wandelen. Appartement is compleet ingericht

7,5

luxe uit op Ameland

31 augustus 2020 | lemsfamily (NL)

het was heerlijk om in een schoon huis aan te komen, met opgemaakte bedden en een complete keuken.

7,9

Casarca

3 augustus 2020 | Dorris (NL)

Ligging, tuin, ruim

Bank En stoelen zitten slecht Eetstoelen prima

6,7

Prima verblijf gehad!

3 juni 2020 | Johanneke (NL)

Ruim huisje op een mooie locatie. Alles was schoon. Geen medewerkers gesproken maar met sleutelkluis de sleutel van het huisje gekregen. De communicatie ging goed via de mail.

1 dag hebben we last gehad van mieren.

7,5

Schöne Wohnung mit toller Lage

22 oktober 2019 | Eva (DE)

Uns hat u.a. die neue Einrichtung, die Lage sowie das zur Verfügung gestellte Handtuch- und Wäscheset sehr gut gefallen. Die Schlüsselübergabe war problemlos.

Das klappernde Geräusch der durchgängig laufenden Lüftung in Bad und WC hat uns besonders in der Nacht gestört.

7,1

Pagina's

Kaart & omgeving

Buren

Buren is de jongste van de vier dorpen op Ameland en heeft een kleine 700 inwoners. Buren ligt midden op het eiland en ligt van alle dorpen het meest oostelijk. Verder oostelijk liggen de bekende Kooiduinen en 't Oerd. Het Oerd is een prachtig natuurgebied en heeft het hoogste duin van het eiland, Oerblinkert genaamd. Aan de voet van het duin staat een schuilhut en bovenop het duin vindt men een informatiepaneel en een oriëntatietafel. Nog Oostelijker ligt natuurgebied De Hon. Dit is een strandlandschap, waarin veel verschillende vogelsoorten leven en een variatie aan plantengroei is. Buren was van oorsprong het dorp van juttende boeren. Het bestaan van deze boeren wordt weergegeven in het Landbouw- en Juttersmuseum Swartwoude. De boeren deden naast het boer zijn, ook aan vissen, jagen en jutten. Het museum laat dit zien in de authentieke ingerichte boerderij met levendige voorstelling van het leven van de boeren rond 1900. Daarnaast worden verschillende strandvondsten tentoongesteld.

Buren heeft een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de Kooiplaats en het beeld Rixt van het Oerd. Deze Amelander jutster leefde van schipbreuken en liet middels vuren schepen stranden aan de Amelander kust. De Kooiplaats met de Nassau-eendenkooi is ook een bezoek waard. Tot 1930 was de eendenkooi en het bijbehorende Kooikershuis in bezit van de familie Oranje Nassau. Buren heeft veel winkeltjes, restaurants, cafe's en een supermarkt. Gaat men naar het westen vanaf Buren, bereikt men een kilometer verder het dorp Nes, het grootste dorp van het eiland.

Afstanden

  • Zee: 1,5 km
  • Strand: 1,5 km
  • Duinen: 1,5 km
  • Centrum: 50 m
  • Bushalte: 50 m
  • Winkels: 75 m
De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal