Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dé vakantie om de koude wintermaanden achter je te laten en om vooruit te kijken naar de lente. En dus ook de ideale vakantie om met elkaar van een vrije periode te genieten, in een huisje aan de kust bijvoorbeeld! Na het uitwaaien aan het strand en het fietsen door de duinen, ben je weer helemaal opgeladen.

Heb jij zin in een korte vakantie aan de kust? Of liever in de Drentse bossen? Bij Fijn op Vakantie hebben we voor iets wat wils! Tijdens de voorjaarsvakantie neem je eens echt de tijd om van de vrijheid te genieten met het hele gezin. Op onze website zul je ontdekken dat dat op tientallen plekken kan in Nederland. Verblijf je liever niet aan de kust, maar wil je wel aan het water zitten? Denk dan eens aan de Friese Meren! Of verruil de bossen van Drenthe voor het platteland van Overijssel… De opties zijn eindeloos!

Bij Fijn op Vakantie kom jij er achter dat op vakantie gaan in Nederland net zo leuk is als een trip naar het buitenland. Ben jij benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Bekijk dan hieronder ons aanbod tijdens de voorjaarsvakantie!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal