Vroege Vogelweken

Wauw, het zijn Vroegboekweken bij Fijn op Vakantie! Op onze parken boek je de zomervakantie tijdelijk met kortingen tot 15%! Bekijk hieronder de parken.

10% zomerkorting op Buiten Bergen

Kies voor een heerlijke vakantie aan de Noord-Hollandse kust en bespaar tijdelijk 10% op je zomervakantie*! Vakantiepark Buiten Bergen heeft een perfecte locatie tussen de dorpen Bergen en Schoorl en ligt op slechts 20 fietsminuten van het strand.

Het park is ruim opgezet: alle huizen zijn vrijstaand en beschikken over royale tuinen. Hier vind je rust en privacy. De huizen zijn econologisch gebouwd en hebben allemaal een unieke inrichting.

*Geldig op een selectie huizen, korting is al verrekend.

Bekijk vakantiehuizen

10% korting op Schoorlse Duinen

Vakantiepark Schoorlse Duinen ligt eveneens tussen Bergen en Schoorl, aan de voet van de Schoorlse Duinen. Het is een heerlijke plek om fietstochten te maken, een dagje strand te doen of de gezellige dorpen in de omgeving te bezoeken.

De huizen van Schoorlse Duinen zijn zeer ruim, voor 4-6 personen, en beschikken over grote tuinen. Het park is klein en ruim opgezet. Je boekt tijdelijk een vakantie in de zomervakantie met 10% zomerkorting. Waar wacht je op?

*Geldig op een selectie huizen, korting is al verrekend.

Bekijk vakantiehuizen

Zomerkorting op Villapark de Hondsrug

Drenthe is misschien wel de mooiste provincie voor de zomer! Op Villapark de Hondsrug (Exloo) boek je nu een verblijf in de zomer met 10% vroegboekkorting. Het park ligt aan UNESCO Geopark De Hondsrug, een gebied dat ontstond in de ijstijd en een prachtige omgeving biedt voor fietstochten en wandelingen. Vanuit de villa's heb je snelle toegang tot het natuurgebied.

De villa's zijn ruim, luxe en geschikt voor gezelschappen tot 8 personen. Maar ook voor een vakantie met z'n tweeën is het een heerlijke uitvalsbasis.

Bekijk vakantiehuizen

Gezellige zomervakantie op 't Hooge Holt

Zoek jij enerzijds de gezelligheid van een groot vakantiepark en anderzijds prachtige natuur? Dan is vakantiepark 't Hooge Holt een perfecte optie. Dit park ligt in het schitterende Overijsselse Vechtdal, vlak bij de Duitse grens, en is een heerlijke plek om te fietsen of wandelen.

Daarnaast biedt het park tal van faciliteiten, zoals zwembaden, animatie, fietsverhuur, bowlingbaan, speeltuinen en nog veel meer. Je boekt nu een verblijf met maar liefst 15% vroegboekkorting!

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: