Zomervakantie aan de kust

De zomervakantie, een heerlijke tijd om te genieten van het zomerse weer in Nederland. Zonnebaden op de mooie stranden, fietsen door de duinen en bossen, mooie steden en dorpen bezoeken en 's avonds op het terras van uw vakantiewoning nagenieten van een lange zonnige dag.  

Aan de kust en op de Waddeneilanden
Onze vakantiehuizen aan de kust liggen nooit meer dan 10 km van het strand. En na een dagje aan het strand ga je gezellig 's avonds het centrum van bijvoorbeeld Bergen of Schoorl in. Lekker uit eten in een van de vele restaurants of gezellig een kopje koffie drinken. Of pak de boot naar één van de Waddeneilanden. Zodra de veerboot naar Texel, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog vertrekt begint het vakantiegevoel al.

Friesland - Tjeukemeer
Gek op water, varen, mooie steden en cultuur? Dan is een bezoek aan Friesland zeker de moeite waard. Met de vele meren die je in Friesland vindt is het een paradijs voor liefhebbers van watersport en waterrecreatie. En met een luxe watervilla met veel wellness en eigen aanlegsteiger als vakantiewoning kan het vakantiegevoel echt niet meer stuk.

Overzicht zomervakanties 2021 per regio:

Regio Noord heeft vakantie van 10 juli t/m 22 augustus 2021

Regio Midden heeft vakantie van 17 juli t/m 29 augustus 2021

Regio Zuid heeft vakantie van 24 juli t/m 5 september 2021

 

Toon vakantiehuizen
De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal