Villapark de Hondsrug

Villapark de Hondsrug is een kleinschalig park dat ruime en luxe villa's verhuurd in de omgeving van Exloo, gelegen in Drenthe. De verschillende type villa's hebben ieder een unieke inrichting met comfortabele meubels en veel privacy. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en luxe vakantie voor het gehele reisgezelschap.

Het park is een familiepark dat faciliteiten biedt voor elke leeftijd. De villa's zijn geschikt voor 6 of 8 personen, waardoor er gemakkelijk grote gezinnen en grotere reisgezelschappen in de villa's kunnen verblijven. Voor kinderplezier zijn er verscheidene faciliteiten, zoals een minigolfbaan en speeltuinen. Alle leden van het reisgezelschap kunnen volledig ontspannen in de infraroodsauna, tijdens een prachtige wandeling door de Drentse omgeving of met een goed boek voor de open haard. Een aantal vakantiehuizen is geschikt voor honden. Als u een hond heeft hoeft u uw geliefde viervoeter niet thuis te laten.

Zoekt u een verblijf midden in de natuur. Dan is Villapark de Hondsrug zeker aan te raden. De omgeving is geschikt om te wandelen, een fietstocht te maken of de omliggende dorpjes en steden te bezoeken. U zult erachter komen dat Drenthe een provincie is met een bijzondere geschiedenis. Neem bijvoorbeeld de Hunebedden in Borger, die zich op 20 minuten rijden bevinden. Of vestingstadje Bourtange, vlakbij de Duitse grens. Dit stadje is ook zeer de moeite waard om te bezoeken. De steden Emmen (14 km) en Assen (33 km) liggen in de buurt, hier kunt u winkelen, musea bezoeken, of naar de dierentuin in Emmen. 

Vakantiehuizen van Villapark de Hondsrug

Bekijk meer >
De zekerheid van: