Zandkorrel

De Zandkorrels zijn comfortabele appartementen in Schoorl aan Zee. Gelegen aan de Noord-Nederlandse kust op nog geen 150 meter van het strand. Het is haast niet mogelijk een huis te vinden die nog dichterbij het strand ligt dan de Zandkorrel. Op het terras is de branding van de zee hoorbaar en komt de frisse zeewind je tegemoet. Daarnaast liggen de natuurgebieden de Schoorlse Duinen en de Hondsbossche Zeewering dichtbij.

De locatie van de Zandkorrels zijn dus de perfecte uitgangspunten voor een uitgebreide fietstocht of wandeltocht door de mooie open natuur. Daarbij komt nog dat de indrukwekkende marinehaven Den Helder, de karakteristieke stad Alkmaar en het vogelreservaat ''De Putten'' dichtbij gelegen zijn.

De appartement voor 4 personen met het basis comfort van nu. Op de begane grond een woonkamer met zithoek en openslaande deuren naar het terras. De open keuken is functioneel. Boven zijn 2 slaapkamers en een badkamer.

Wilt u een 4 persoons appartement kiezen kunt u de keuze maken tussen Zandkorrel 2 of 3. Kiest u voor de zandkorrel XL, dan boekt u beide huizen naast elkaar en kunt u samen met familie of vrienden heerlijk vakantie vieren.  

De zekerheid van: