Bungalowpark aan de Noordzee

Bij het huren van een vakantiehuis aan de Noordzee kunt u ervoor kiezen om een vakantiehuis op een bungalowpark te huren. Aan de Nederlandse kust zijn honderden grote en kleine parken, vaak voorzien van faciliteiten zoals een receptie en een terrein waar de kinderen kunnen spelen.

Voordelen van een huisje op een bungalowpark

Bungalowparken liggen op een mooie locatie in een rustige omgeving. Door de aanwezigheid van een receptie kunnen eventuele problemen in uw vakantie snel opgelost worden. In de vakantieperiodes is er op sommige bungalowparken een animatieteam aanwezig. Zo’n team van jonge mensen organiseert voor de (kleine) kinderen sportieve activiteiten of een gezellige knutselmiddag.

Wat kost een vakantiehuis op een bungalowpark aan de kust?

De prijzen voor een vakantiehuis op een bungalowpark verschillen vaak sterk per seizoen. In de zomervakantie betaalt u meer dan in het laagseizoen. Op luxe parken (met bijvoorbeeld een eigen zwembad) gelden ook hogere prijzen dan op een eenvoudig park. Ook de grootte van het huis op het park bepaalt de prijs. Voor een studio voor 2 personen is de prijs lager dan voor een villa met 4 slaapkamers.

Vakantiehuis op een park aan de kust huren

Bij Fijnopvakantie.nl verhuren we veel vakantiehuizen op parken aan de Nederlandse kust. Soms met veel faciliteiten en soms niet meer dan de zekerheid dat uw buren ook lekker vakantie aan het vieren zijn. Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning op een bungalowpark kiezen.

Bungalowparken aan de Zeeuwse kust

Bungalowparken aan de Zuid Hollandse kust

Bungalowparken aan de Noord Hollandse kust

Bungalowparken op Texel

Bungalowparken op Ameland

Bungalowparken op Schiermonnikoog

De zekerheid van: