Bungalowpark aan de Noordzee

Door Silke op zondag 9 december 2018.

Bij het huren van een vakantiehuis aan de Noordzee kunt u ervoor kiezen om een vakantiehuis op een bungalowpark te huren. Aan de Nederlandse kust zijn honderden grote en kleine parken, vaak voorzien van faciliteiten zoals een receptie en een terrein waar de kinderen kunnen spelen.

Voordelen van een huisje op een bungalowpark

Bungalowparken liggen op een mooie locatie in een rustige omgeving. Door de aanwezigheid van een receptie kunnen eventuele problemen in uw vakantie snel opgelost worden. In de vakantieperiodes is er op sommige bungalowparken een animatieteam aanwezig. Zo’n team van jonge mensen organiseert voor de (kleine) kinderen sportieve activiteiten of een gezellige knutselmiddag.

Wat kost een vakantiehuis op een bungalowpark aan de kust?

De prijzen voor een vakantiehuis op een bungalowpark verschillen vaak sterk per seizoen. In de zomervakantie betaalt u meer dan in het laagseizoen. Op luxe parken (met bijvoorbeeld een eigen zwembad) gelden ook hogere prijzen dan op een eenvoudig park. Ook de grootte van het huis op het park bepaalt de prijs. Voor een studio voor 2 personen is de prijs lager dan voor een villa met 4 slaapkamers.

Vakantiehuis op een park aan de kust huren

Bij Fijnopvakantie.nl verhuren we veel vakantiehuizen op parken aan de Nederlandse kust. Soms met veel faciliteiten en soms niet meer dan de zekerheid dat uw buren ook lekker vakantie aan het vieren zijn. Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning op een bungalowpark kiezen.

Bungalowparken aan de Zeeuwse kust

Bungalowparken aan de Zuid Hollandse kust

Bungalowparken aan de Noord Hollandse kust

Bungalowparken op Texel

Bungalowparken op Ameland

Bungalowparken op Schiermonnikoog

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Wonen aan zee

Door Silke op vrijdag 21 oktober 2016.
Categorieën:KustStrand

De zee heeft, bewust of onbewust, een groot effect op ons. De gezonde zeelucht, het zoute water en de rustgevende natuur aan zee dragen bij aan een goede gezondheid en een fijn gevoel. We kunnen ons plotseling heel gelukkig voelen als we aan zee zijn, zonder te weten waarom. Het kan volgens onderzoekers te maken hebben met prettige associaties uit onze jeugd, toen we een fijne vakantie aan zee doorbrachten.

Lees verder >

Waterdichte gadgets

Door Silke op zaterdag 21 mei 2016.
Categorieën:KustNieuwsStrand

Nog even en de zomer is weer in volle gang. Verheug jij je al op een vakantie aan de Nederlandse kust? Lekker flaneren op de boulevard, zwemmen in zee, cocktails drinken op het terras en vooral heerlijk genieten van ieder warme dag in het zand?

De kans is groot dat jij, net als 99% van de wereldbevolking niet meer zonder je elektronische gadgets op pad gaat. Ook een dagje aan het strand lijkt zonder smartphone, e-reader of digitale camera gedoemd te mislukken.

Lees verder >

Mag mijn auto mee naar Schiermonnikoog?

Door Peter op woensdag 11 maart 2015.

Schiermonnikoog is het kleinste Nederlandse Waddeneiland en het hele eiland heeft de status van Nationaal Park. Als je een vakantiehuis op Schiermonnikoog hebt gehuurd zul je onder de indruk raken van de unieke natuur en de breedste zandstranden die er in Europa te vinden zijn. De rust die je als bezoeker op het eiland ervaart heeft zeker te maken met het feit dat er vrijwel geen gemotoriseerd verkeer op het eiland

Lees verder >