Citytrip aan Zee

Het kan een lastige keuze zijn. Je wilt er even lekker tussenuit, maar je twijfelt tussen een stedentrip of een paar dagen aan zee. Toch hoeft dat niet zo moeilijk te zijn. In Nederland hebben we prachtige historische steden die niet ver van het strand liggen. Wij van Fijn op Vakantie zetten de 3 leukste steden aan de Nederlandse kust op een rijtje.

De leukste steden aan de Nederlandse kust

1 Alkmaar
Alkmaar is een prachtige historische stad met meer dan 400 monumenten. De stad heeft een groot aanbod van winkels en horeca. Vooral in de ''d'Oude Stad'' vind je de leukste winkeltjes en boetieks in smalle straatjes met eeuwenoude panden. En ben je in de zomer op vrijdag in Alkmaar? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de wereldberoemde kaasmarkt.
Vakantiehuizen in de buurt van Alkmaar

2 Den Haag
Den Haag is één van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis die in het chique Den Haag wonen.
Vakantiehuizen in de buurt van Den Haag

3 Vlissingen
De stad Vlissingen bestaat al meer dan 700 jaar en heeft bijna 300 rijksmonumenten. Vlissingen heeft een lange boulevard en veel attracties voor jong en oud. Zo zijn er meerdere musea te vinden, een groot reptielenhuis en de grootste piratenspeelwereld van Nederland. Deze piratenplaneet beschikt zelfs over een heus kraaiennest dat vijfenzestig meter hoog is. In en om de stad zijn er opvallend veel kunstwerken te vinden.
Vakantiehuizen in de buurt van Vlissingen

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal