De Berentocht voor bij jou thuis!

Nederland is in de ban van de Berentochten! Bij deze rage, die uit België en Australië is komen overwaaien, verstoppen buurtbewoners een knuffelbeer achter hun voorraam, die de buurtkinderen vervolgens moeten zoeken door middel van een ‘berenkaart’. Een prima idee in deze corona-tijd: de kinderen hoeven zich niet binnen te vervelen, en de volwassenen die meedoen kunnen even een praatje maken in de deuropening (op gepaste afstand natuurlijk).

Om een beetje in te haken op dit leuke idee hebben we bij Fijn op Vakantie onze eigen online Berentocht gemaakt. In de kleurplaat hieronder hebben we een aantal teddybeertjes verstopt. Print de tekening uit en kleur deze samen met je kind in! Kunnen jullie alle beren vinden?

Berenjacht op het strand

Hoeveel beren heb jij gevonden? 

Natuurlijk hebben we ook aan de volwassenen gedacht. Thuis zitten met de kinderen vraagt soms extra energie. Misschien is deze creatieve afleiding daarom wel welkom! De tweede kleurplaat hieronder vergt iets meer fantasie en is geschikt voor een wat ouder publiek. Zonder verstopte teddies, maar daarom niet minder leuk!

Vakantie kleurplaat

Even de ontspanning opzoeken vanuit je (vakantie)woning

 

 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal