De ideale vakantie aan zee: Kies voor Duinland

Zon, zee én strand, dat vind je ook in Nederland! Kies dit jaar voor een verblijf in eigen land en waai lekker uit aan de kust tijdens je welverdiende vakantie. In vakantiehuis Duinland geniet je van het prachtige landschap nabij de Noordzee en ben je binnen no-time op het strand. Maar wat maakt Duinland zo uniek? We vertellen jou de 4 beste redenen waarom je vakantiehuis Duinland wilt boeken!

1. Volop activiteiten

Een vakantie in Duinland betekent dat je je zeker niet hoeft te vervelen! Daag je gezin of partner uit voor een potje voetbal of tennis op de daarvoor bestemde velden. De omgeving verkennen? Huur dan een mountainbike en cross door de uitgestrekte duinen en het groene landschap. Toch niet zo van de actieve sporten? Geen zorgen! Sla een balletje op de midgetgolfbaan van het park of volg een wandelroute door de duinen of het bos. Zo blijf je in de zomervakantie ook nog in beweging!

2. Optimaal genieten in jouw vakantiehuis

Eén van de vele voordelen van het vakantiehuis Duinland is de luxe en ruimte van de accommodatie. Word wakker met het heerlijke zonnetje dat door het raam schijnt en klap de deuren naar het terras meteen open. Kopje koffie erbij en genieten maar! Het terras is gelegen op het zuidwesten, dus dat betekent dat je een mooi bruin kleurtje kan krijgen. Laat het zonnetje het een dag afweten? Warm dan op in je eigen sauna en maak er een spa dagje van.

vakantiepark-duinland-vakantiehuis-b-sint-maartenszee

3. Het strand op loopafstand

Hoewel het niet zeker is of het zwembad open mag vanwege de corona maatregelen, is er één ding wel zeker; een duik in de zee is gegarandeerd. Binnen no time sta je op het strand van badplaats Callantsoog en tussen de duinen van Schoorl, klaar om te genieten van het lekkere weertje. Als je niet zo’n fan bent van de zee of het water toch nog te koud is, is een mooie strandwandeling ook altijd nog een goede optie.

vakantiepark-duinland-strand

4. Ideaal voor vogels spotten

Het eeuwenoude Zwanenwater is nu de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. In deze duinvallei zijn verschillende soorten planten en dieren te vinden, waaronder veel vogels. In dit gebied broeden onder andere de kiekendief, blauwborst en de rietzanger. Op een van de meren is ook een vogelkijkhut te vinden waarbij je ze gemakkelijk kunt spotten. Misschien zie je nog wel de lepelaar of een zomertaling voorbij komen. Het is allemaal mogelijk!

Heb jij ook zin om een paar dagen of weken door te brengen in het mooie Duinland? Boek dan snel jouw accommodatie bij Fijn op Vakantie.

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: